מסתכלים עלייך- את מוערצת.
זה מטריד אבל השורש של זה אומר שאת בחורה מוערכת.
אני חושבת שהבנות האלה מסתכלות עלייך כי בחמישית מרגישים קצת מין פיזור ובילבול ואת כנראה אחת שמשדרת ביטחון אז הן רוצות להיות לידך...
תראי, יש לי עצה והיא יכולה או לעבוד בגדול או להרוס לך אתזה לגמרי:
בחמישית גם לי היו בנות שהציק לי שהן כל הזמן רצו להתקרב אליי. זה הציק לי ברמות כי הן היו קצת מוזרות ואחת מהן הייתה איתי בחדר ולמשל כשהייתי עם פיג'מה היא הייתה נועצת בי מבטים מביכים ומעירה כל מיני הערות על הגוף שלי....
זה דווקא היה מחמאות אבל זה היה כזה דביקי ומעצבן להיות איתה בחדר בלילה... אז הייתי נכנסת למיטה ומתכסה בפוך לפני שהיא תספיק להיתקל בי ולומר עוד איזה "למה לך יש אתזה ולי אין"....
אחרי בערך חצי שנה, אפילו יותר, פשוט הבנתי שהיא צריכה צומי באשכרה. אז פיניתי לי זמן מעצמי כל פעם כדי לשבת איתה. פעם למשל ראיתי אותה באחד ממצבי הרוח הסהרוריים העצובים שלה והלכתי לבניין אחר להביא קומקום, למלא מים, להרתיח, חזרתי לבניין עם הכוסות הרותחות... קיצר הכנתי תה לשתינו בפול השקעה, הבאתי עוגיות טעימות רצח שהבאתי מהבית ובאתי לשמח אותה. יהיה מיותר לומר שהיא כבר לא היתה בדיכאון...
משהו בלשנות את הקשר בינינו מאני הפסיבית לאני האקטיבית (ברור שהיא מלא פעמים באה אליי למרות זאת, אבל הרבה פחות) גרם לזה שהיא פחות נדבקה אלי.
נהייתי יותר רגישה לצרכים שלה ואני לא יכולה להסביר בדיוק איך אבל גם היא כאילו "התחשבה" בצורך שלי שלא יידבקו אלי.... והיא אחת בלי טאקט בכלל, אז אין מצב שהיא הבינה שזה מפריע לי. פשוט זה מין תהליך שקרה בינינו....
בקטע של המגע היה אפילו יותר קל- כל פעם שאני רואה אותה אני נותנת לה חיבוק ונשיקה, ומדי פעם אני כזה עושה לה מסאז' בקטנה כזה, והיא מבסוטה ואני עוד יותר ואין אי נעימיויות כאלו... וזה עבד בכללי ליצור קשר יותר טוב גם עם כל שאר הבנות....
אם את חושבת שהן פשוט לסביות אז אין לי מה לומר לך...
בהצלחה ושבוע טוב!!!!