לק"י
מה אתם אומרים מה יותר חשוב?
תגיבו..
לק"י
מה אתם אומרים מה יותר חשוב?
תגיבו..
בעזהי"ת
ז"א- להיות מדריך באריאל, וגם לעשות וטלקיים את האידאל.
בס"ד
אין דבר כזה הגשמה או הדרכה.
זה שני דברים שבאים ביחד בתוך דבר אחד. ז"א בסניף יש שתי קבוצות. המגשימים והמדריכים. ואיך זה עובד בעצם? זה מתחיל ממה בעצם אנחנו מעבירים לחניכים בפעולות..מה אנחנו מנסים להעביר להם כל הזמן בין בחודש אירגון בין בפעולה בשבת או בזמן אחר. אנחנו צריכים להעביר להם לתרום לעם. לאהוב את העם. לתת מעצמם לאחרים. לחשוב על הכלל. להיות אידיאליסטים במובן המילה של הארץ. לכן..יש את המדריך שבעצם תפקידו הוא להעביר את המסרים הללו בעצם. להחדיר לחניכים את המטרה הזאת. ויש את המגשימים שהם בעצם עושים את זה בפועל- הם בעצם מגשימים את מה שבמדריכים מעבירים לחניכים בין אם זה להקים מעדונים לעולים בין אם זה לקרב רחוקים וכו'. לכן זה לא או או. כי את שניהם צריך ושניהם חשובים מאוד. אבל מאוד. כי בלי הההגשמה, המדריכים לא היו צריכים לדבר..כי אנשים שרק מדברים ולא עושים אז מה זה שווה בכלל? ואותו דבר ההפך..לא ישר לפעול. צריך קודם לדבר, לדעת מה לעשות, להבין ואז לפעול. לכן יש גם את המגשימים וגם את המדריכים. שזאת זכות גדולה להיות שניהם. באמת. מניסיון.
ואין דבר כזה יותר שווה להיות מדריך. יותר שווה להיות מגשים. זה כבר עניין של אופי.
לק"י
יש למישהוא עוד רעיונות?
"מהכרות עם מגשימות למיניהן, זה מבאס."
אוקי. רציתי לומר משו על זה. את יודעת מה הבעיה שלנו באמת? שחושבים שההדרכה היא ה-וואו! וזה טעות לחשוב כך.. כמו שהסברתי מיקודם מה התפקיד של כל אחד רואים עד כמה ההגשמה חשובה.
אבל, בדוגרי את צודקת. יותר נכון מ-ההכרות שלך עם מגשימות זה מבאס..כנראה שזה מה שמשדרים לנו ושידרו לנו..לדוג: לי שיגרו שמגשימות זה סוג ב' והדרכה זה א'..והרבה אמרו לעצמם אם אני לא אהיה מדריכה אני לא אחזור לסניף ועוד כאלה..כי ת'אמת..זה סוג של לצאת מהסניף וזהו נטו לתרום. וזה קשה..כי את עדיין רוצה להישאר בסניף! אבל אחרי השיחה שלנו עם ענת לוי (כבר לא לוי..) יצאתי פעורת פה..והחלטתי "לא אכפת לי איפה ישימו אותי, הגשמה או הדרכה!" הבנתי דבר אחד שהגשמה זה כל כך ווואוו. ואנחנו אלו שעושות מזה מבאס ומעאפן..מכל דבר אנחנו יכולות להפוך לדבר מעצבן ומרגיז או לדבר כייפי ומהנה..
בעזהי"ת
כל העניין של ההדרכה- זה לתת כי צריך. מה שאומר- אם לא צריך אותי בסניף, אין עניין להתבאס על זה- כי א. צריך אותי במקום אחר, ב.גם ככה אם הייתי בסניף לא הייתי מסופקת ולא הייתי באמת נותנת- כי לא צריך אותי שם.
שממש צריכים מדריך אני ישמח אם משהו ידבר איתי
0557759795 חיים
יש פה מישהו
שיר חדש לאיתן אביחי עם מילותיו של האדמו"ר מפיאסצנה
תילי חורבותשמיניסטית יכולה להיות מרכזת ?
,הודעה חשובה ,נא לקרוא
ריק סאנצ'זהפורום הנפלא ביותר -בדיחות!!
כולנו מחכים כבר שנים שהפורום הזה יחזור לקדמותו
ששוב פעם נוכל להיכנס ולחייך חיוך ענק
והנה חברים!!!
משאלת חייכם התגשמה!!!
הפורום קם מחדש!!!!!!
אז כולם - מחזירים עטרה ליושנה!!!!!!!
אז תתיגו חברים, תקראו להם , והכי חשוב - תחיכו מכל הלב
קישור - פורום הבדיחות של החבר בניהולם של @תורין ו @ניק כמעט בלי ראש