התחתן עם 2 נשים אחת זקנה ואחת צעירה?
לילה אחד קמה הצעירה והורידה לו את כל שיערותיו הלבנות. מה זה! אין לה בעל זקן!. וחזרה לישון.
קמה אחריה צרתה המבוגרת והורידה לו את כל השיערות השחורות, מה. בעלי שווה אליי! היא לא הייתה מוכנה שהקנאה תפריד ביניהים.
וכולם יודעים שבשעה 6:15 הבעל המאושר קם לעוד בוקר ופתאום ראה שיצא קירח מכאן ומכאן, משני הצדדים......
מכירים?!
יפה!
אותו עניין- שטחי יהודה ושומרון.
החוקים שם זה משהו מסובך! אבא שלי משפטן והוא ניסה להסביר לי פעם.
אני ועוד אלפי המשפחות שמתגוררים בשטחים אלו.
אזרחים סוג ב'? לא... הלוואי! לפחות היינו אזרחים.
אבל השילטון הישראלי לא שולט בנו. אנחנו מעבר לחוק הישראלי (אא"כ אנחנו שמחנו באיזו חתונה. אז צריך רק להזכיר לנו שהדבר היחיד שאנחנו מעבר לו זה קו של נזלת, מנודים מרצוננו בקרב בני דודים)
למעשה השילטון הבריטי גם לא אוחז בנו לגמרי.
השילטון העותומני לעומת זאת הוא יותר קרוב להיות תשתית כל הדבר הזה. איזה כמה שייח'ים פלוס מינוס קבעו לי 50 שנה לפני שנולדתי את זכותי להתקיים בארצי.
כך יוצא פחות או יותר שאני חי במערכת של מערכות חוקים המתחילה באיזור תקופת הקרטיקון. למקרה שאני בבית של איזה סבה של ברכיאוזאורס צעיר.....
אז לא כ"כ עתיק. תראו. העם שלנו קיים כמובן לפני המערכות הנ"ל. ואני עדיין מקפיד לעבור במעברי החצייה הנמצאים ביישוב שלי.
הוריי משלמים מיסים (גם עליי בין היתר) ואני שם חגורה בנסיעה מתחילת הנסיעה שזה איזה רבע שעה עד המחסום....
לעומת זאת אני (המתנחל המצוי) חי בבית שבשעת הקניין הוסכם שאני על כל מטלטליי עלול להידרש לעזוב אם יבוא איזה מוחמד בן שפחה ויגיד שזה שייך לסבתו, השפחה.
אני חי די בנוח. מתנחל צפונבוני שהמתנחליותיות שבו מסתכמת בכך שיותר קצר לו לנסוע דרך ציר 60 לירושלים....
כן. לא מפריע לי שיכול להיות שאני על אדמה של ערבי שמת לפני 100 שנה עליו ה.... לא משנה... לא. לא הוכח ואין שום סיבה שיצוץ. אני גאה במיקום הנוח והמרווח של ביתי חסר דאגות.
אני- סבבה לגמרי.
אבל יש לי אח שלא ככה. אח אחד? טוב קצת יותר 2. אה, לא התבלבלתי. 40 משפחות!
40 משפחות שהמדינה בנתה להם ת'בית ומגיעה היום המדינה ונזכרת שמה שהיא בקשה מהם כסף מיסים. הסכימה לבנות להם בית וכו'- זה היה חצי בטעות. החצי של הטעות שייך כבר לשילטון הצבאי. ההוא עם הבגדים בצבע הירוק. ירוק שהחליט שהוא צבע נוגד. מסתיר. ואפי' מוחק את הצבע האחר. הכתום.
יופי. הנחש השיאני ואוכל.
מצויין נחמד לדעת שאני פליט בארצי. כל הזמן הזה יכלתי לחצות לא במעבר חצייה? תודה שאתם נזכרים.....
השכנים האלו שהם אח לא כ"כ רחוק. עלולים להיצבע מחר. מחרתיים בכתום.
למי אכפת? לכמה אנשים עם שכל בקודקוד. אבל כידוע. בענייני פוליטיקה- לא נשארו הרבה כאלה.
השאלה היא. האם אני וחבריי נתעורר בזמן. או שמחרתיים אנחנו באוטובוסים. מעיפים אותנו מקו הקיא.
אנחנו מנודים מכל עברינו וקריחים משני הצדדים.