בס"ד
שלום,
אנו עומדים לפני תכנון דירה, אשמח לקבל הצעות ונקודות לחשיבה,
מדובר בבית קרקע למשפחה בת 11 נפשות,
אשמח לקבל הערות והצעות למצ"ב, וגם רעיונות אחרים לגמרי,
תודה רבה
בס"ד
שלום,
אנו עומדים לפני תכנון דירה, אשמח לקבל הצעות ונקודות לחשיבה,
מדובר בבית קרקע למשפחה בת 11 נפשות,
אשמח לקבל הערות והצעות למצ"ב, וגם רעיונות אחרים לגמרי,
תודה רבה
כניסה עם מבט לסלון, כניסות לחדרים ממוקמות יפה, סלון ומטבח מרווחים,
וחדר כביסה! (חלום חיי שלא יתגשם)
רק לדעתי צריך להוסיף שרותים בודד ולידו כיור לנטילת ידיים.
גם החללים בין החדרים גדולים ומרווחים, אולי שווה לצמצם אותם מעט לטובת החדרים, לפי שיקול שלך.
לא הבנתי מה זה החלל המרובע ליד הממ''ד
בס"ד
שלום,
התכוונת ל"בית של עידה" - מה שרואים שם מאד קיטש ועמוס,
או שלא הצלחתי להגיע למה שהתכוונת,
אשמח מאד להערות
תודה רבה
המון זמן לא הייתי שם...
אני דווקא אהבתי את הסגנון. אבל זה באמת עניין של טעם.
היה עוד בלוג שאהבתי אבל לא יודעת אם זה הסגנון שלך, בכולופן יש שם רעיונות מעניינים(גם שם מזמן לא הייתי אבל ככה זכור לי..) של מיס גרות.
נראה לי שאת יותר בקטע של ממש תוכנית ופחות עיצובים נכון?..
מה שכן מאוד מוסיף זה נקודות תאורה שונות. אם יש לך פינסטרסט או אפשרות להוריד אני בטוחה שתמצאי שם המון רעיונות נחמדים לעיצוב הבית.

בס"ד
סקיצות ב PDF,
אדריכל תיכנן,
אשמח מאד שתפרט את כל הההערות,
תודה רבה
בס"ד
שלום,
אודה לך מאד אם תוכל להעיר במייל mharel26@gmail.com
תודה רבה רבה
אלעד- העבודה שלו היא בתחום שהוא הציע לך את עזרתו בטוב לב.
תחשבי את לעצמך- אם נכון יותר לשלם לו על הייעוץ, כמחווה יפה שלא לנצל אנשים.
אישית, הייתי שמחה לקחת ולשלם ייעוץ פרופר מעוד איש מקצוע- כדי לוודא שהתכנון שלי לבית זורם.
בהצלחה!
משתכנתלגבי הכניסה - זה כמובן עניין של טעם, אבל אני אוהבת שהכניסה היא בפני עצמה, מוסתרת משאר הבית. במצב של עכשיו מי שעומד בפתח כבר עם זווית ראייה לסלון, רואה מה שמתרחש בעיקר הבית, ולדעתי לא תמיד זה טוב (ובאופן אישי מעדיפה שאף פעם לא יהיה קשר עין. אולי שריטה שלי אבל גם אם הבית הפוך שלא יהיה לי אכפת לפתוח למישהו שדופק מבלי להתבאס שכל המהפיכה ישר נגלית).
שירותים - הייתי עושה אחד נוסף, שירותי אורחים, בסמוך לכניסה, ואכן מוסיפה גם עמדת נטילת ידיים יפה בסמוך.
חוץ מזה, אם אתם בונים כשכבר היום אתם 11 נפשות במשפחה ב"ה, אני חושבת ששירותים אחד לרשות הילדים - זה ממש מעט מידי. בטח ובטח אם אתם מתכננים שהבית ישמש אתכם גם אי"ה לכשהילדים יתחתנו, ולנכדים... לכן הייתי מוסיפה לפחות עוד שירותים אחד (שהזכרתי - בכניסה) ואפילו גם מקלחון נוסף. גם אם זה יהיה מנימליסטי ולא מרווח כמו חדר האמבטיה שמתוכנן. ישנו גם טריק שראיתי בבית אחד - יצרו שירותי הורים שמשמש גם אנשים נוספים, עם אפשרות לסגור את השימוש לאנשים נוספים (אפשר לעשות את זה בכמה דרכים. לדוגמא - לחדר השירותים שתי דלתות, אחת לכיוון חדר ההורים, ואם רוצים - נועלים את הדלת כלפי המסדרון כך שלא ניתן יהיה להיכנס).
חוץ מזה חדר הכביסה - האם את בטוחה שהוא מספיק מרווח? קיפול וגיהוץ היית רוצה לעשות שם או לא? ואם כן - האם יש מספיק מקום לכך? אולי כדאי להרחיב אותו מעט על חשבון חדר השירותים, ולהזיז את הדלת מעט ימינה, כך שגם משמאלה יהיה מקום לשים משטח/ ארון/מדפים/קרש גיהוץ לאורך הקיר
בהצלחה!
אם יש מקום. עדיף אפילו על חשבון שטח החדר. זה חשוב כשרוצים לארח.
אמור להיות אותו גודל או משהו אחר שנכנס במקום שיש לך.
אני נגיד כן שיחקתי עם זה.
לקחתי מטבח שהיה לו ר' ועוד אי.
כשמובילים בכל מקרה מפרקים את השייש, אז את הר' פירקו לי, ושמתי במקום את שני הפסים את הר'-
את הפס הארוך ולידו במקום את הקצר (שהיה לי ארוך מידי) שמתי את האי.
ככה יצא לי יותר ו' וזה יותר מתאים לי לחלל פה.
צריך למדוד ולראות איך זה נכנס לך.
שימי לב שבאמת זה במצב טוב ולא עכשיו עץ מנופח ממים או מגירות לא נפתחות.
אחותי גם עשתה יד שניה, והתאים לה בול למטבח הר' איך שהוא היה בדירה הקודמת שלו.
משהו ממש יפה. יד שניה.
עלה גרושים לעומת חדש.
לא חייב שיהיה באותו גודל
מטבח מורכב מקוביות. אפשר לסדר בצורה אחרת.
שיש כמובן חייב שיהיה באותו צורה. אחרת קשה להתאים אותו למטבח החדש. אבל שיש זה הוצאה קטנה יחסית. מקסימום עושים חדש.
לשים לב שהמטבח שנקנה טוב ולא מנופח/מעובש
עזרתם לי מאד!
אני מחפש צילומים של רבנים מוכרים לצורך מכירת תמונות לאתר שלנו
היכן ניתן לרכוש תמונות עם זכויות יוצרים?
חשוב צילומים באיכות לצורך הדפסה.
תודה
שלום,אשמח להמלצות על מיטה יהודית באזור המרכז ודגשים מה חשוב,לשים לב וכל דבר שיעזור,
בברכת חלומות מתוקים
רציתי לשתף אתכם בהמלצה חמה לקניית מצעים למיטה יהודית.
לאחרונה גיליתי את אתר "מצעים בכפר" ונדהמתי מהמבחר העשיר שיש להם.
הם מציעים סטים מותאמים במיוחד למיטה יהודית, וגם מצעים למיטת יחיד ומצעים למיטה וחצי.
יש אפשרות לבחור בין מצעי סאטן למצעי פרקל, שניהם ידועים באיכותם הגבוהה ובנוחות שהם מספקים.
המגוון הרחב של דגמים וצבעים מאפשר לכל אחד למצוא את הסגנון המתאים לו.
אם אתם מחפשים מצעים איכותיים למיטה יהודית, אני ממליץ בחום לבדוק את האתר הזה.
אשמח לשמוע על החוויות שלכם אם תחליטו לקנות משם! מישהו כאן כבר התנסה במצעים שלהם? אשמח לשמוע דעות נוספות.
כמה זמן יש לך אותו? שמעתי שיש להם בעיה שהדלת מתפוצצת
מאוד אמין.
ב9 שנים התקלקל רק כפתור פיקוד ונורה שנשרפה.
חוץ מזה מתפקד אחלה
תלית חפץ כבד על קיר גבס ודיבל רוזטה חזקה יותר מתליה על קיר בלוקים, למרות שהוא עבה יותר ואפילו אם תשתמשו בדיבל אוניברסלי החזק ביותר המתאים.
אם אתם רוצים לתלות מדף בדיוק בתפר בין הגבס לבלוקים קחו בחשבון שהקיר מתעקם בנקודה הזאת והמדף יתלה עקום ולא חזק במיוחד