לא יודעת אם פריקה, או סתם קושי לעבוד כאישה בימינו.
לפני ההריון של הבכור(בן 8 חודשים היום) עבדתי במשרה זמנית וחלקית, בעיקר על מנת לצאת מהבית ולהשתחרר קצת ומבחינה כלכלית כמובן, לקבל דמי לידה.
לאחר 5 חודשים בלית ברירה התחלתי לחפש עבודה(מה שמאוד קשה באיזורנו) בסופו של דבר עמדו על הפרק כמה מקומות.
אחד מהם הציע לי תנאים יותר טובים והתחלתי. ממש במקביל גיליתי שאני בהריון, עד שבדקתי בוודאות הייתי בשבוע 6 בערך.
רציתי להיות מוסרית והגונה, שלא יחשוב שעבדתי עליו בראיון עבודה, וסיפרתי לו ממש מוקדם שגיליתי...גיליתי לו עוד לפני כל המשפחה כמובן.
בחודש הראשון לעבודה הוא פרגן לי מאוד ואפילו העלה לי את המשכורת.
פתאום שבועיים אחרי שסיפרתי לו על ההריון הוא אמר שקרתה לי איזו שהיא "נפילה" בעבודה והוא מאוכזב = הוריד לי את המשכורת חזרה, ופתאום המציא איזשהיא טענה של חודשי ניסיון לדבריו, ותום התקופה היא עוד 3 שבועות בערך ואז יחליט אם אני נשארת או לא?!?!?
הזכויות לא לטובתי נכון? מגנות רק על הריוניות שעובדתי מלמעלה מחצי שנה במקום העבודה.
אני מתוסכלת, זה שיבש לי כל כך הרבה תוכניות כלכליות, מעון תמ"ת, דמי לידה והכנסה שוטפת ...
ולחשוב שהייתי יכולה לשמור לעצמי או לבחור בעבודה יותר מובנת מאליו.
