פילים ירוקיםהנסיך הקטן.
אז אני חושבת. זה כבר משהו
הן תפסו אותי בצורה לא הכי נעימה שלי, הלוואי ואני אצליח לתקן אותה. וזה קצת כואב שלמרות כל המאמצים אפשר לומר שדי נכשלתי
ומכל הצוות בכיתה א י אחראית למתנה דווקא של הגבר שבחבורה. זה עוד מלא זמן אבל זה ממשמטריד אותי.
וגם איתם, מעניין איך הם תופסים אותי. אם אני באמת משפיע
אני בסך הכל חודשיים שמה, זה כלום
(עם כל הרדידות שבזה, אם הוא לא יותרנראה טוב זה היה הרבה יותר קל)
קשה לי שאני לא בשליטה. אני מתגעגעת ללימודים, שם היה די ברור מה המשימות שלי ומה אני צריכה לעשות. השיעמום עכשיו הורג אותי לאט לאט.
אין לי שליטה עצמית, באמת שאין. וכמה שאני מנסה זה לא הולך לי. ועכשיו כשאני האחראית כביכול אני פשוט נאבדת והכל מתפורר בין הידיים. ומה אני אמורה לעשות עם עצמי עכשיו?
אני בנאדם טוב, אבל זה מרגיש שהן דווקא רואות את הצדדים האחרים. אני לא כזאת גסה ואוף, אני באמת בסדר בסה'כ
רושם ראשוני זה כזה דבר דפוק
בזמן נאחרון אני מרגישה כאילו אני כמו התלמידים שלי, כאילו רק בטעות פספסו אותי ולא אובחנתי באוטיזם כלשהו.
אני מנסה לפרוץ את הרגילות והשיגרה אבל זה קשה. השגרה זה המקום הבטוח, שיודעים מה עומד להתרחש, יש לוז, יש זמנים. יש כלכך הרבה היגיון באוטיזם, כלכך הרבה רגישות
(ואני שואלת את עצמי אם היא בכלל רוצה להיות חברה או שהיא רק מרגישה מחויבת להמשיך את הדבר הצולע שהתחיל ביננו. זה די מתחיל להביך אותי כל העניין הזה)
כבר שכחתי כמה אני אוהבת סרטים וספרים. פשוט לשקוע בבעיות של אחרים ורק לרגע לשכוח את שלך
אני צריכה גם לקנות צבעי עיפרון, נקודה חשובה.
איך שומרים על קשר לעזזון. לא רואיתי מישהו שיותר גרוע בזה ממני
ואיך כותבים יומן, זאת אחת משאלות חיי. בכלל, איך כותבים
המילים בורחות לי והראש ריק ופשוט אין כלום. אין מה שימלא את הלב כי הראש עדיין מנסה למלא את עצמו, והמילים מנסות למצוא את עצמן בין כל בחוטים שפזורים על הרצפה
ללמוד לרקוד בגשם.
החלומות האלה מפחידים אותי. (הדבר הנורא זה שאני רוצה שהם יתקיימו. אני כזאת דפוקה לפעמים)

נלך לישון? נלך לישון
היי שלום ותודה על הפילים
(אני אוהבת אותך)כישוף כושל

(ואני אותך. ממש)הנסיך הקטן.
חלילית אלט
רושם ראשוני זה בהחלט דבר דפוק.
אבל ב"ה יש להן עוד הרבה זמן להכיר אותך כך שהרושם הראשוני לא ישפיע בכלל.

לכתוב יומן זה קל כל כך. פשוט לא חושבים על מה שכותבים. אף אחד לא שופט אותך על זה כי זו רק את שם כותבת לעצמך.
ומה את מדברת על מילים שבורחות, עכשיו כתבת כאן משהו שהוא לגמרי מילים מסודרות בשורות ובפסקאות שאני מניחה שגם מגדירות את מה שהרגשת כשכתבת.

(חלומות מפחידים אבל אנחנו חייבים אותם, והם יתקיימו או לפחות רובם, כי את יכולה לקיים אותם. חלומות זה דבר נהדר.)
אני לא מדברת על לכתוב פההנסיך הקטן.
לכתוב שירים, קטעים. זה פשוט נעלם לי
(והכוונה הייתה לחלומות מלשון חלומות בלילה, סיוטים וכאלה)
..חלילית אלט
(ואת רוצה אותם)

לא באמת רוצה אבל.הנסיך הקטן.
כמו שאמרתי, אני ממש דפוקה לפעמים
את לא דפוקה.חלילית אלט
(גם לי היו פעם חלומות זוועתיים שפשוט הייתי מתפללת שיתגשמו.. אולי כולנו כאלה לפעמים)
אביגיל שלי.~תות~אחרונה

פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי
כבר לא כל כך פעילrakonto
הא?
בואנה מה נהיה פה כל היום מבקשים סרטיםשִׁירָה

לכו לחפש במקומות אחרים או שאל תחפשו בכלל

מההוולטרוןאחרונה
קפוץ לי

אולי יעניין אותך