חברה שצריכה אותי,אבל לפעמים בצורה כל כך מעצבנת.''הכל לטובה''

היי

יש לי חברה בשכבה,שכל השנים שאני איתה,היא אפעם לא הייתה קשורה ממש לחברה

ופתוחה.השנה,היא יותר פתוחה,ואני מרגישה שכל הזמן היא באה אליי

ורוצה שנרד למטה לחצר, נדבר,נעשה כל מיני דברי.אבל הבעיה היא שהיא עושה את זה בדרך מעצבנת. שאני אומרת לה שאנלי כח אז היא כזה''מה אכפת ליי'' או '' נו כבר'' או '' למה את לא מתיחסת אליי', ובחייאת היא משגעת אותי. אני מבינה שהיא צריכה חברה והיא צריכה אותי,אבל היא נדבקת אליי ומתחברת אליי בצורה מעצבנת. אני לא יכולה לדבר איתה 

על זה,כי היא תיפגע מאוד!היא בטוחה שאני חולה עליה!אני אוהבת אותה,אבל לא ברמה כזאת,סליחה.אני לא רוצה

עכשיו את כל זה.אני מרגישה שהיא מרגישה איתי יותר פתוחה,היא בחיים לא תבוא לבת אחרת חוץ ממני ומעוד 2 בנות ותשאל אותן אם הן רוצות לרדת למטה לחצר בהפסקה.אני לא רוצה ממש את הקשר שלה איתי.וכן,אני לפעמים מתחמקת,ולפעמים עושה איתה קצת דברים כדי שלא תיפגע.ושלא תחשבו ''מה הבעיה לרדת לחצר ומה הבעיה וזה'' אז לא,יש בעיה,כי היא עושה את זה בדרכים מעצבנות.ושוב,אני לא יכולה לדבר איתה על זה גם בדרך שהכי לא תפגע בבנאדם כי היא חושבת שאני חולעליה והכל,והיא לא בנאדם עמוק שיבין שחברה טובה צריכה להגיד דברים כאלה.חוץ מיזה אני לא חברה טובה שלה.יש לה גם יומהולדת עוד מעט,אנלי מושג מה לעשות,היא מין הסתם מצפה למשו,היום היא הזכירה לי על היומהולדת ולפני כמה ימים.

אנלי כח אליה דיי.אני מבינה אבל דיי

עזרה

((כי אין פיסבוק

עזבי מה את חושבת שהיא חושבת שאת חושבת, פשוט שבי, דברי איתה דוגרי, תגידי לה הכול בכינות ושאת אוהבת אותה פשוט לא תמיד מתאים וגם עדיף בשבילה להרחיב את מעגל החברות ושאת מוכנה גם לעזור לה בזה

תיהיה דוגרי וכנה, היא כניראה תבין את זה יותר מכול הרמזים(כמובן לא בצורה פוגעת, ואם הרבה הרבה אהבה אמיתית שכן יש לך אליה. חושב, אולי, מכווה שעזר...

^^^סביון
יפה אמרת!
ואוסיף: יש סיכוי טוב שהיא תיעלב מזה, אבל אל תתרגשי יותר מדי אם זה יקרה. אם היא תיעלב ולא תהיה מוכנה לשמוע (חשוב שבאמת לא תגידי את זה בצורה פוגעת!), תפני למישהו שיותר מבין בזה (יועצת או אנאעארף).

בהצלחה!
אבל אין מצב כאילו''הכל לטובה''

אין מצב שאני הולכת להגיד לה את זה,היא תיפגע כל כך ,כי היא חושבת שאני החברה הכי טובה שלה

היא כל הזמן באה ומחבקת  אותי והכל ולפעמים בדרך מעצבנת ולא באלי להיות איתה

ולא משנה באיזה דרך אני יגיד את זה היא תיפגע

אופ נמאס לי

אם את בטוחה במאה אחוז שהיא תיפגעסביון
אז תפני ישר (בלי לדבר איתה קודם) למישהי שתדבר איתה (יועצת וכו')... כנראה שהיא פיתחה בך תלות כלשהי. היא צריכה שיסבירו לה את זה בצורה נכונה ושיעזרו לה להשתחרר ולהיות חברה אמיתית. תגידי את זה ליועצת (או מישהי אחרת שמכירה אותה ואת סומכת עליה), שתנסה לעזור לה.
אני גם''הכל לטובה''

אני גם לא רוצה לספר לאפחד,כי היא בטח לא רוצה שידעו על זה ,והיא בטח לא רוצה שאני אספר.

אני סגורה לאפשריות אופ באלי שזה פשוט יגמר

ומה עדיף? שתמשיך לאמלל אותך בלי להיות מודעת לזה בכלל?סביון
ברור לך שאין מצב שאת נשארת במצב כזה! והאמת? שגם אם היא לא רוצה שתספרי, כנראה שדווקא זה מה שיעזור לה... אא"כ את חושבת שאת מסוגלת להסביר לה את זה לבד. ואולי את באמת יכולה. את חושבת שאת יכולה לדבר אליה בעדינות, ממש ממש בעדינות? ולהסביר לה יפה שלא תמיד יש לך כוח לעשות את מה שהיא מבקשת, ושאת לא רוצה לעשות איתה דברים רק כי לא נעים לך ממנה, ושאת רוצה להיות באמת חברה שלה ולא להתייחס אליה כמו מטרד (את המילה האחרונה כדאי שתגידי בצורה יותר מעודנת...), כי זה מה שקורה עכשיו בעצם...

ואני ממש מבין את זה שאת לא רוצה לספר לאף אחד. גם אני מאוד לא אוהב את זה שמעבירים דברים כאלה לאנשים אחרים בלי שהשני מסכים. אבל לפעמים אין ברירה. בכלל אופן, נראה לי שכדאי לנסות את זה. אולי היא תבין, אם תגידי את זה נכון. אם את רוצה לפרט יותר (ורוצה גם ממני יותר פירוט), אפשר באישי.
אולי תנסי כל פעם נגיד לרדת איתה אבל עם עוד חברות שיהיה נחמדשירהדאחרונה
פחות אישי וחופר
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך