היי 
יש לי חברה בשכבה,שכל השנים שאני איתה,היא אפעם לא הייתה קשורה ממש לחברה
ופתוחה.השנה,היא יותר פתוחה,ואני מרגישה שכל הזמן היא באה אליי
ורוצה שנרד למטה לחצר, נדבר,נעשה כל מיני דברי.אבל הבעיה היא שהיא עושה את זה בדרך מעצבנת. שאני אומרת לה שאנלי כח אז היא כזה''מה אכפת ליי'' או '' נו כבר'' או '' למה את לא מתיחסת אליי', ובחייאת היא משגעת אותי. אני מבינה שהיא צריכה חברה והיא צריכה אותי,אבל היא נדבקת אליי ומתחברת אליי בצורה מעצבנת. אני לא יכולה לדבר איתה
על זה,כי היא תיפגע מאוד!היא בטוחה שאני חולה עליה!אני אוהבת אותה,אבל לא ברמה כזאת,סליחה.אני לא רוצה
עכשיו את כל זה.אני מרגישה שהיא מרגישה איתי יותר פתוחה,היא בחיים לא תבוא לבת אחרת חוץ ממני ומעוד 2 בנות ותשאל אותן אם הן רוצות לרדת למטה לחצר בהפסקה.אני לא רוצה ממש את הקשר שלה איתי.וכן,אני לפעמים מתחמקת,ולפעמים עושה איתה קצת דברים כדי שלא תיפגע.ושלא תחשבו ''מה הבעיה לרדת לחצר ומה הבעיה וזה'' אז לא,יש בעיה,כי היא עושה את זה בדרכים מעצבנות.ושוב,אני לא יכולה לדבר איתה על זה גם בדרך שהכי לא תפגע בבנאדם כי היא חושבת שאני חולעליה והכל,והיא לא בנאדם עמוק שיבין שחברה טובה צריכה להגיד דברים כאלה.חוץ מיזה אני לא חברה טובה שלה.יש לה גם יומהולדת עוד מעט,אנלי מושג מה לעשות,היא מין הסתם מצפה למשו,היום היא הזכירה לי על היומהולדת ולפני כמה ימים.
אנלי כח אליה דיי.אני מבינה אבל דיי
עזרה