מזה חוסם ?
וגםם כתוב שאפשר לראות מה אני עושה בפלאפון? מה הם יכולים לראות?חחחח
מזה חוסם ?
וגםם כתוב שאפשר לראות מה אני עושה בפלאפון? מה הם יכולים לראות?חחחח
הבנתי שאתה יכול לחסום בצורה אישית שלך איך שאתה רוצה [תחפש בגוגל יש להם אתר יש שם את כל הפרטים יש גם פייסבוק ועוד]
הממשק שלהם מאוד גמיש (יש בזה יתרונות וגם חסרונות ואכמ"ל).
הם רואים כל דבר שאושר ע"י המערכת וכל דבר שנחסם. ככה הם יכולים לעזור לך לאשר אלמנטים מסוימים שנחסמו ורוצים לפתוח אותם. כתובת אינטרנט קל לזהות (בדפדפן), אבל כתובת IP שאפליקציה נגשת אליה זה יותר מסובך.
ולא, הם לא יכולים לראות עוד שום דבר אחר במכשיר.
חוץ מזה אין לי סמארטפון אז אני לא יכול להמליץ.
הרשת עשויה תחת פיקוח, כנראה הכוונה שהרשת (ולא כל המכשיר) תחת פיקוח. לכן הם יכולים לראות רק דברים שעברו בצד שרת (ולא כשדיפדפתי בתמונות ששמורות במכשיר.)
צריך לחשוב על זה בצורה הגיונית. את מקבלת מידע מהשרת של נטספארק, כך שברמה הבסיסית ביותר הם יכולים לדעת על כל מידע שהגיע אליך למכשיר דרך האינטרנט בגלל שהם שלחו לך אותו. כל דבר שהם לא שלחו לך הם לא יודעים עליו. הכלל הזה נכון על כל ספק אינטרנט וגם על כל ספק טלפוניה שיודע בדיוק אל מי התקשרת ומתי.
חוץ מזה שבכללי המשפט לא ממש ברור וצריך לקרוא אותו עם הקשרו.
או שמא לא הבנתי על מה הדברים מוסבים.
זה לא חוסם רק אינטרנט רגיל אלה גם כל wifi שמתחברים אליו כך שזה חסימה מלאה
יש להם אלפי גלישות בדקה כך שאין מצב הגיוני שאפשר לראות,
וגם שאין להם שום עניין לראות וזה ממש לא מעניין אותם מה הגברת "הכל לטובה" עושה בפאלפון...
עזים בקדושה משתמשים בנטספארק, יש הבדל עצום. אתה יכול לקרוא באתר ולהבין
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים