ראשון בבוקר להגיע לבאר שבע איכשהוא. אז חיכיתי נצח לטרמפ ואז היה לי מפה לקסם, אבל בכל זאת פיספסתי את הרכבת,
אז חזרתי מהצומת הזו של קסם חזרה את כל הגשר ואז עליתי לגשר עצר לי טרמפ לכביש שש לכיוון דרום, הוא הוריד אותי במקום לא ברור ואמר שאם יהיה לי מזל יעצרו לי לבאר שבע. מישו מוכן להסביר לי למה לעזאזל בנוקיה סי שתיים כבית הבטרייה תוך שניה?????![]()
טרמפ לצומת בית קמה, אוטובוס והנני בבאר שבע!!
רק באסה, הגעתי בתשע וחצי ובתשע יצאה ההסעה שלנו לסוסיא אז חיכיתי לאוטובוס לסוסיא בשעה עשר ועשרים ובינתיים הטענתי תפלאפון ואז חברה התקשרה אליי בעשר ורבע "פוסעת! תקרי זריז למנהלת היא תסביר לך לאן לבוא מא בנות הסתבכו אז אנחנו מחכים לכן!!!" יאיייי!!!
הגענו לסוסיא ויצאנו למסיק והיה כיף פיצוצות, באמת!!![]()
שרנו מלא וזייפנו מלא ואכלנו מלא.![]()
ואז הבן והאח של המנהלת עשו לנו פויקע טעים רצח ואז אני ניקיתי תבית של ההורים של המנהלת והלכתי לישון.
ואז המדריכות הגאוניות שלנו החביאו נעליים של חצי כיתה במקרר ולבת אחרת קשרו תרגיים באזיקונים ואותי הן לא מצאו
וביום השני הייתי נורא עייפה ונרדמתי באמצע הזיתתים על איזה יוטה
ואז חברה קפצה לי על הבטן![]()
קיצור חזרנו לאולפנא וכו וכו ואז ישבתי עם המדשית שלי על פעןלה ואיך שאני אוהבת את המדשית יאו![]()
ואז לא הצלחתי בבוחן והמורה קראה לזה טעות טמטום והייתי כזה ![]()
תודה?!
וקיבלתי במבחן ההוא של סוכות חמישים וארבע או חמישים ושתיים לא זוכרת
אבל היו בנות עם שלושים אז עוד איכשהוא
@מדענית זה המבחן החולני ההוא...
קיצרר אזהיו מליון דברים עוד וראינו עכבר בחדר שלנו!!!!!!
ואז היה ריח של נבלה כל הלילה![]()
ואז התקשרתי לחברה שלי ולעזאזל איזו אולפנא אדיוטית איזה נס שאני כבר לא שם!!! @נגרינסקי אני מזה מקווה שהישיבה שלכם לא כזו אדיוטית. ואז צרחתי עליה בטלפון את כל מה שהייתי צורחת על המנהלת אם הייתי במקומה וצרחתי עליה כל מה שאני חושבת על ההתנהלות של האולפנא על החוסר שכל שיש שם.
ואז לא זוכרת מה היה
ואז הלכתי לישון והיה ריח של נבלה מתחת המיטה שלי מהעכבר..
ואז בכיתי שעם כמה שאני שונאת את האלפנא הקודמת אני ממש מתגעגעת לחברות משם ואף אחת מהן לא ענתה כי הייתה איזו פעילות.
ואז דיברתי עם חברה בהודעות ופשוט בכיתי כי מצד אחד אני שונאת את המקום ההוא ותכלס לא היה לי טוב מצד שני אני כל כך מגעגעת לשם, לפנימייה הקפואה בחורף אפילו, לחברות, לירושלים, לאווירה, לכיתה, קיצור...
והיום נסעתי ליום עיון מדריכות הזהורציתי לבקר אות ולא הספקתי ונמאס לי להתגעגע.
וחולצתנועה זה נוראי ומוזר.
וזהו. נראלי.

- לקראת נישואין וזוגיות