שלום, אז ככה.
אני בן 26, בעל תשובה מזה כ-9 שנים. לפני קצת פחות משנה התחלתי להיפגש ולחפש את החצי השני שלי.
נפגשתי עם כמה בחורות, חלקן דתיות מבית וחלקן בעלות תשובה.
בלי לפגוע באף אחת, אבל כמעט כל פעם שיצאתי עם דתייה מבית נחלתי אכזבה מחדש. חיפשתי התלהבות, אדיקות וירד לי העניין מהן תוך 3 פגישות בדר"כ, אני פשוט לא מוצא כוחות להמשיך להיפגש עם מי שאין לה את זה. לעומת המעט בעלות תשובה איתן כן יצאתי, שאמנם זה בסוף לא הלך איתן - אבל הברק בעיניים בכל מה שקשור לתורה ומצוות, הקנאות בהקפדה על הלכה (במה שהן יודעות כמובן), המראה החיצוני (חצאית עד הקרסול לדוג') שמשדר אדיקות דתית - כל זה ממש עורר אצלי עניין.
אז למה אני כותב את כל זה? כדי שאם אתם מכירים איזו בעלת תשובה שמחפשת גם כן את חציה השני - תציעו, אולי זה מתאים.
קצת רקע על עצמי:
יש לי תואר ראשון בהנדסת חשמל מהטכניון והושפעתי רבות מהרב זייני בזמן לימודי שם. אני מתכנן בעוד כ-3 שנים ללכת ללמוד במכון מאיר (נשוי או לא) למשך זמן של כשנה עד שנתיים. קובע עתים לתורה בעיקר בלימוד הלכה.
קצת על הבחורה שאני מחפש:
בעלת תשובה או מתחזקת. מבחינת מראה חיצוני חשוב לי שתתלבש בצניעות (חצאית ארוכה, לא רק כזו שרק מכסה את הברך בישיבה) ושהיא תאהב את זה. מעדיף שיער חלק וארוך אבל אני לא דורש לראות תמונה לפני שאני נפגש עם בחורה.
חשוב שתהיה בתהליך כבר לפחות שנתיים, שתהיה יציבה בזה, בלי ידידים ממין זכר ;).
בחורה שחשוב לה שבעלה יקבע עתים לתורה, שהתורה והמצוות תופסים מקום מרכזי בחייה ושיש לה אהבה לתורה.
חשוב לי שתהיה אינטיליגנטית (לאו דווקא אקדמאית, הכוונה לבת שיח), ביתית, חייכנית, שמחה, מאירת פנים, צנועה מבפנים ומבחוץ.
בת 22-27
ושלא תעשן ;)
מי שמכיר/ה מישהי כזאת וחושב שזה רלוונטי אשמח לתת על עצמי עוד פרטים אבל בפרטי בלבד.
שבוע טוב ובשורות טובות!