זה היום..אני אישית מתעלמת..
הבן אדם חתם הסכם עם ערפט
עם ירדן
וניראלי גם את האוסלו הוא חתם..
אז איך אתם מתייחסים לזה?לא מתייחסים בכלל,כמוני?
זה היום..אני אישית מתעלמת..
הבן אדם חתם הסכם עם ערפט
עם ירדן
וניראלי גם את האוסלו הוא חתם..
אז איך אתם מתייחסים לזה?לא מתייחסים בכלל,כמוני?
אני אישית לא מתייחסת , זה לא ממש מעניין אותי . באמת מצער שאדם מת אבל אותי הרבה יותר ציער שהרב עובדיה ע"ה נפטר .. אף אחד לא ידבר עליו נכון ?אני רוצה לראות שיעור אחד , עזבו שיעור , 20 דקות שלמות שמלמדים על הרב עובדיה או על רבנים אחרים בבתי ספר חילוניים . תאמינו לי -לא אומרים עליהם מילה .
למה שאני יצטער עליו ? שלום עם הערבים ?באיזה סרט ? אם הם באמת היו רוצים שלום הם היו עושים הכל בשביל זה בנתיים הם עשו הכל ההפך .
שמאל בשלטון של מדינה יהודית! מי היה מאמין ?! שמאל שרוצה שהמדינה היהודית לא תיהיה רק מדינה יהודית אלא גם ערבית נוצרית דרוזית וכו וכו ..
דעה שלי .
עם דעותיו או מעשיו של רבין בכמה עניינים
עשה דברים נכונים וטובים או לא!!!!
הוא פשוט עשה הכלללל בשבילינו .אנחנו לא מחשבנים אף אחד, זה התפקיד של הקדוש ברוך הוא, לא שלנו!!
זה דמות לאומית וזהו!
בוא נגיד שיש ימים שאני הרבה יותר לא מסכימה איתם(כמו למשל יום המשפחה וכו')
כי אם בנאדם רוצה לעשות דברים טובים, ועושה דברים רעים מאד לעמ"י אז אני לא יהלל וישבח את היום לזכרו. רבין גרם לרצח יהודים מסר שטחים מא"י ועוד כהנה וכהנה, אז אני לא יזכיר את יום השנה לזכרו, ומקסימום אני יזכיר לרעה. אנחנו לא השופטים אבל אם רואים את מה שהוא עשה אפשר לומר שזה היה רע מאד!!! וכל הכבוד לו על ההקדשה לעמ"י, אבל הוא רק הזיק והרבה הזיק.
יש לנו ענין כבני אדם ובעיקר בעיקר כעבדים של ה' יתברך לאהוב כל יהודי בבאמת!!
ולא מדברים כאן על כאלה שקל לאהוב אותם, דווקא על כאלה שקשה ,שהדעה שלהם והדרך לא בדיוק כמו שלי..
כשמישהו עושה משו שבעינך זה ממש ממש לא בסדר הכי קל זה להתעצבן,אבל לעם ישראל יש אתגר ענק-פשוט לאהוב אותם!! אם כל אחד יעשה רק מה שנראה לו ולמגזר שלו מתאים, בחיים לא נצליח להגיע לשומקום!!!!
עוד דבר- הבנדם כבר מת.. אין כל כך את מי לשגע,
ועכשיו שהוא בעולם הבא ויודע את האמת אין עינין לא לסלוח לו..
פשוט כלום
ב. למה לא?
בפעם האחרונה שבדקתי לא כתבתי "הרצח של רבין הוא כמו הרצח של אוסאמה" אלא "מה שאני עושה ביום הרצח של רבין הוא בדיוק מה שאני עושה ביום הרצח של אוסאמה" - השוותי בין ימי הרצח שלהם ולא בין הרציחות עצמן. ברוכה הבאה לעברית.
(לא מדבר על לימוד תורה) הוא אשכרה בנה את המדינה!!!
ש"בנה את המדינה" לא היו נשארים ימים פנויים. אז יופי לו, אני לא רואה שום סיבה לציין את מותו.
והסיבה העיקרית לציין יום בגלל שעם ישראל הגיע למצב המזויע והאיום שבו איש רוצח את המנהיג של עמו
ואם זה יום לדיבורים על האיש היה הגיון בדבריך. מאחר שהיום הזה משמש כבר שנים לתעמולה פוליטית שאני לא מעוניין לשמוע - אז לדעתי הוא יום רגיל ולא צריך לעשות שום דבר ממנו.
בינתיים, אני נשאר ספקן.
אני רוצה לראות אותן.
)שאי אפשר לדעת למה להאמין.
אבל זה לא הנקודה. הנקודה היא, שראש ממשלה בישראל נרצח, ולא מעניין אותי מי עשה את זה אבל זה לא צריך לקרות.
ואין שום תועלת בהתעסקות עם התיאוריות האלה עכשיו
אבל אלה לא הוכחות עד שלא הוכחת שהם באמת נכונים.
סביון
ביוש!
לכינוס של תנועות הנוער.
באנו כדי להתנגד לרצח. לא כדי להסכים עם מורשת רבין

יושבים במעגלים, ומדברים על 'ואהבת לרעך כמוך' ועל ציונות. על אכפתיות ועל דמוקרטיה
סביוןעצוב מאוד
בעיקר שיהודי מגיע למצב שהוא רוצח יהודי אחר בגלל דעות שונות
ביום שבו היתה שנאת ישראל ויהודי רצח יהודי ללמוד על אהבת ישראל ואם אפשר להפגש על חילונים (או דתיים, תלו מי אתה...) ולדבר איתם מעבר לפוליטיקה, אלא כאח אל אח. שנזכה להתאחד כל עמ"י. גם עם מי שלא חושב כמוך. אומנם אני לא מסכימה עם דרכו של יצחק רבין אבל הבן- אדם פעל כל חייו למען עם ישראל וכן- גם למעני ולמענכם.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים