איך אתם מתייחסים ליום של רצח רבין?אחת מהעם הנבחר

זה היום..אני אישית מתעלמת..

הבן אדם חתם הסכם עם ערפט

עם ירדן

וניראלי גם את האוסלו הוא חתם..

אז איך אתם מתייחסים לזה?לא מתייחסים בכלל,כמוני?

לא מתייחסת... לא בקיאה בנושא... מרגישה סתם יום רגיל בשנהשיח סוד
וגם בסביבה לא ככ שומעים על זה
גם אני רציתי לפתוח על זה שרשורטיפה של אור

אני אישית לא מתייחסת , זה לא ממש מעניין אותי . באמת מצער שאדם מת אבל אותי הרבה יותר ציער שהרב עובדיה ע"ה נפטר .. אף אחד לא ידבר עליו נכון ?אני רוצה לראות שיעור אחד , עזבו שיעור , 20 דקות שלמות שמלמדים על הרב עובדיה או על רבנים אחרים בבתי ספר חילוניים . תאמינו לי -לא אומרים עליהם מילה . 

למה שאני יצטער עליו ? שלום עם הערבים ?באיזה סרט ? אם הם באמת היו רוצים שלום הם היו עושים הכל בשביל זה בנתיים הם עשו הכל ההפך .

שמאל בשלטון של מדינה יהודית! מי היה מאמין ?! שמאל שרוצה שהמדינה היהודית לא תיהיה רק מדינה יהודית אלא גם ערבית נוצרית דרוזית וכו וכו .. 

דעה שלי . 

הערהשפיות
הרב עובדיה נפטר מוות טבעי.
רבין *נרצח* ע"י *יהודי* שזה עצוב ומזעזע
לזכור שלא זאת דרכנו, לרצוח! ובלי קשר אנחנו עדיין לא מסכימיםyagel

עם דעותיו או מעשיו של רבין בכמה עניינים

השאלה הייתה לגבי התייחסות ליום, לא לרצח.לישועתך קיויתי
אני לא חושב שיש כאן משהו שחושב שצריך היה לירות בו, הרי הוא יהודי בסוף.
אין תגובה.עולה בשביל

הבנדם הקדיש את כל החיים שלו לעם ישראל!!! זה לא משנה אם הואעם אחד!!

עשה דברים נכונים וטובים או לא!!!!

הוא פשוט עשה הכלללל בשבילינו .אנחנו לא מחשבנים אף אחד, זה התפקיד של הקדוש ברוך הוא, לא שלנו!!

זה דמות לאומית וזהו!

בוא נגיד שיש ימים שאני הרבה יותר לא מסכימה איתם(כמו למשל יום המשפחה וכו')

זה כן משנה.בוערתלארץישראל

כי אם בנאדם רוצה לעשות דברים טובים, ועושה דברים רעים מאד לעמ"י אז אני לא יהלל וישבח את היום לזכרו. רבין גרם לרצח יהודים מסר שטחים מא"י ועוד כהנה וכהנה, אז אני לא יזכיר את יום השנה לזכרו, ומקסימום אני יזכיר לרעה. אנחנו לא השופטים אבל אם רואים את מה שהוא עשה אפשר לומר שזה היה רע מאד!!! וכל הכבוד לו על ההקדשה לעמ"י, אבל הוא רק הזיק והרבה הזיק.

בסדר,את צודקת שהוא לא עשה דברים טובים אבלעם אחד!!

יש לנו ענין כבני אדם ובעיקר בעיקר כעבדים של ה' יתברך לאהוב כל יהודי בבאמת!!

ולא מדברים כאן על כאלה שקל לאהוב אותם, דווקא על כאלה שקשה ,שהדעה שלהם והדרך לא בדיוק כמו שלי..

כשמישהו עושה משו שבעינך זה ממש ממש לא בסדר הכי קל זה להתעצבן,אבל לעם ישראל יש אתגר ענק-פשוט לאהוב אותם!! אם כל אחד יעשה רק מה שנראה לו ולמגזר שלו מתאים, בחיים לא נצליח להגיע לשומקום!!!!

עוד דבר- הבנדם כבר מת.. אין כל כך את מי לשגע,

ועכשיו שהוא בעולם הבא ויודע את האמת אין עינין לא לסלוח לו..

גרם לרצח של יהודים, גם אם זה בעקיפין.לישועתך קיויתי
לא רק בעקיפיןסביון
הוא רצח יהודים בפועל ממש. הוא היה המפקד של המבצע להטבעת האוניה אלטלנה.
אני יודע, רק לא רציתי להגיב בחריפות מרובה.לישועתך קיויתי
יש עוד דברים שעשה ואין לי זמן לכתוב ולהדגים כרגע.
להגיד שהוא רק הזיק זה שקר גסמשה אבואב

יום הולדת של חברה שלייערולה

יום רגיל.ניגונא

בדיוק כמו יום הרצח של אוסאמה בן לאדןאלגאוי

פשוט כלום

א. אני לא.אלגאוי

ב. למה לא?

מצטער, מדבריך דייקתי שלא כהוגן.לישועתך קיויתי
עדיין יהודי הוא.
המממ... הגיוני.אלגאוי

השוואה דוחהשפיות

זו לא השוואהאלגאוי

אז אתה לא יודע מה זאת השוואהשפיות
"בדיוק כמו" = השוואה
השוואתי, פשוט לא בינהם.אלגאוי
השוואת בין הרצח של שניהם, שזה עוד יותר מזעזעשפיות
זו גם לא ההשוואה שעשיתי. תסתכל שוב.אלגאוי

הסתכלתי. כמה פעמיםשפיות
והשוואת
זה מטופש להגיד שלא
המממ לא.אלגאוי

בפעם האחרונה שבדקתי לא כתבתי "הרצח של רבין הוא כמו הרצח של אוסאמה" אלא "מה שאני עושה ביום הרצח של רבין הוא בדיוק מה שאני עושה ביום הרצח של אוסאמה" - השוותי בין ימי הרצח שלהם ולא בין הרציחות עצמן. ברוכה הבאה לעברית.

רבין תרם הרבה יותר ממה שתוכל לתרום למדינה כל חייךמשה אבואב

(לא מדבר על לימוד תורה) הוא אשכרה בנה את המדינה!!!

ככל הנראה. מצד שני, אם היינו עושים יום הסברה לכל אחדאלגאוי

ש"בנה את המדינה" לא היו נשארים ימים פנויים. אז יופי לו, אני לא רואה שום סיבה לציין את מותו.

הטענה הזאת באה לדחות מכל וכל את ההשוואה הדוחה שלךמשה אבואב

והסיבה העיקרית לציין יום בגלל שעם ישראל הגיע למצב המזויע והאיום שבו איש רוצח את המנהיג של עמו 

אבל לא עשיתי שום השוואהאלגאוי

ואם זה יום לדיבורים על האיש היה הגיון בדבריך. מאחר שהיום הזה משמש כבר שנים לתעמולה פוליטית שאני לא מעוניין לשמוע - אז לדעתי הוא יום רגיל ולא צריך לעשות שום דבר ממנו.

יגאל עמיר אבל לא רצח את רבין.ניגונא
כן, זה השבכ בשיתוף עם חייזרים וטראמפ מהעתידאלגאוי

כן זה השבכ. בדיוק.ניגונא
ליגאל עמיר היה כדורי סרק
ויש הוכחות שלא הוא רצח.
לא שמעת על זה שמאשימים סתם?
שבמדינה היהודית הזאת אנשים יושבים בכלא בגלל אינטרסים ולא כי הם אשמים באמת?!
@סביון אשמח שתסבירי לגבי ההוכחות.
אני אשמח לשמוע על כל ההוכחותאלגאוי

בינתיים, אני נשאר ספקן.

ממש על רגל אחת כי אני צריכה לסגורניגונא
(בגלל זה תייגתי את סביון שתסביר היא)

בצילומים אחכ רואים את רבין הולך ונכנס לאוטו. יענו הוא היה במצב של ללכת כי פגע בו כדור סרק.

מכדור סרק לא מתים

אבישי רביב התגלה כשבכניק והוא זה ששיכנע את יגאל עמיר ויחד הם תכננו את העניין.

יש עוד משהו עם איפה שהכדור סרק פגע, לא זוכרת בדיוק.
ויש עוד הוכחות אני רק לא בקיאה יותר מידי בעניין
כן, לציין את ההוכחות לא עוזר לי בגרוש.אלגאוי

אני רוצה לראות אותן.

זה תמים להאמין בזה לגמרישפיות
אפשר לפקפק
אבל אין לזה הוכחות חותכות
הרבה יותר תמיםסביון
זה להאמין שעמיר רצח את רבין... לא ברור מי זה היה בדיוק, אבל די ברור שזה לא הוא.
אני לא יודע אם זה השב"כסביון
(@ניגונא, אני בן )

אבל אכתוב דברים ברורים שאין אף אחד שחולק עליהם.
אבישי רביב, שהיה חברו הטוב של יגאל עמיר ועודד אותו לרצוח את רבין (או בלשונו הזהב: נראה אותך גבר רוצח את רבין) היה סוכן שב"כ. אפילו אם נתעלם שניה מהעובדה שסוכן שב"כ לא אמור להסית לרצח כחלק מתפקידו, המשמעות היא השב"כ ידע שיגאל עמיר מתכנן לרצוח את רבין. ולמרות זאת, איכשהו הוא הסתובב חופשי בחניית האח"מים.

מישהו צעק "סרק, סרק" אחרי שעמיר ירה. אחרי שהיריות פגעו בגבו, הוא הסתובב לראות מי היורה ואח"כ המשיך ללכת לרכב כאילו לא קרה כלום. מי בדיוק מסוגל ללכת אחרי שיורים לו בגב? אא"כ הכדורים באמת היו סרק...
לאה רבין עצמה, שראתה אותו לאחר שנורה (כשנכנס לרכב), אמרה שהוא היה נראה בסדר גמור.
הנסיעה לאיכילוב לקחה 20 דקות. עכשיו תבדוק בגוגל מפות מה המרחק בין הכיכר לאיכילוב.
לפי העדויות ישב "שוטר" ליד הנהג, כשרשמית לא היה אמור לשבת שם אף אחד.
בתצלום הרנטגן של הגופה נראה קליע בחזה. בסרטון של הרצח רואים בבירור שהקליע פגע בגב.
בטופס המיון של ביה"ח כתוב "אלמוני". קצת מוזר שהרופאים שם לא מכירים את הפרצוף של ראש הממשלה שלהם.
בדף של "שיר לשלום" שהיה מקופל לארבע בכיס של רבין, היה רק חור אחד...
הדף הנ"ל היה בכיס של החזה. מה שמסתדר עם הקליע בחזה, ופחות מסתדר עם היריות בגב.
עוד משהו - ולזה אני לא זוכר מקור, אבל יש - יש עדויות שנשמעו יריות מתוך הרכב.

https://he.wikipedia.org/wiki/תאוריות_הקשר_על_רצח_רבין תסתכל בחלק "תיאוריות שלפיהן יגאל עמיר אינו הרוצח".

בקיצור, זו קונספירציה נחמדה להגיד שיגאל עמיר רצח את רבין, אבל אני לא מאמין לקונספירציה הזויה כזאת.

בכל אופן, ודאי שזה מה שהוא היה שמח לעשות. אבל הוא יחיד, והוא הוסת בידי השב"כ בכבודו ובעצמו.
גם כל מה שאתה אומר זה תיאוריות קוספירציהמאיר הר ציון

שאי אפשר לדעת למה להאמין. 

אבל זה לא הנקודה. הנקודה היא, שראש ממשלה בישראל נרצח, ולא מעניין אותי מי עשה את זה אבל זה לא צריך לקרות.

ואין שום תועלת בהתעסקות עם התיאוריות האלה עכשיו

השאלה היא מה המסר שלוקחים מזהסביון
אם המסר הוא לגנות רצח באשר הוא רצח, אז חיים של ראש ממשלה לא שווים יותר מחיים של אזרח פשוט, ולכן אין סיבה לעשות את זה דווקא על רבין. ואם המסר הוא להמשיך את דרכו, אז כמובן שאנחנו לא מסכימים.
יופי לי שאתה מציין את כל הדברים האלהאלגאוי

אבל אלה לא הוכחות עד שלא הוכחת שהם באמת נכונים.

מה זה "הם"?סביון
הדברים? חלקם המכריע מוסכם, וועדת שמגר היתה צריכה לתרץ את זה בכל מיני תירוצים.
כתבת יפה. סליחה חשבתי בגלל הניק שאתה בתניגונא
סביון זו מילה בזכר סביון
כןניגונא
אבל
לאמשנה
בקיצור טעות..
זה בסדר,סביון
את ממש לא הראשונה שמתבלבלת... אבל זה משגע אותי כי בכלל לא חשבתי שזה ייראה כמו ניק של בת
תכתוב בחתימה שאתה בן וזהו..ניגונא
אני לא אוהב חתימותסביוןאחרונה
אבל אולי אעשה את זה בכל זאת מתישהו... או שפשוט יכירו אותי באיזשהו שלב ואז כבר לא אצטרך את זה.
רבין רצח יהודים יותר ממה שכל יושבי הפורומים כאןסביון
יוכלו לרצוח כל חייהם (ח"ו)
הלכתי להיות רוצח סדרתיאלגאוי

ביוש!

אני חושב שהבעיה זה שזה הפך להיות פוליטימשועמם...
כי בתכלס זה יום שחשוב לציין כי הוא היה ראש ממשלה ורצח אותו יהודי, אבל בגלל שזה נהיה פוליטי וזה יום שמאשימים בו את כול הציבור שלנו אז זה קצת יותר מסובך
אני אפילו לא יודע מתי זה!ארי מש.

אני הגעתי לאסיפה הישראליתפיתה פיתה
אני מתנגדת לדרך של רבין. מתנגדת להסכמי שלום.
אבל אני בעד הידברות. אני נגד אלימות.
באתי בשביל לדבר ולהקשיב. באתי בשביל לא להסכים. באתי בשביל לתמוך בדמוקרטיה, למצוא את הערכים המשותפים שלנו.
באתי להגיד שאני מתנגדת לרצח.
אני הייתי עם חולצתנועה בכיכר.
ואי כל הכבוד לךטיפה של אור
איך היה ? נשמע מעניין .. עם מי דיברת?
בעיקר חברה מהצופיםפיתה פיתה

ואי מגניב תנועה נגד תנועהטיפה של אור
האסיפה הישראלית - את מתכוונת לעצרת בכיכר רבין?סביון
מי שיזם אותה לא מתכוון להתנגד לרצח אלא להאדיר את השמאל ולהשמיץ את הימין על גבו של רצח רבין. התייצבות בכיכר היא לענ"ד מתן לגיטימציה למניפולציות המכוערות שהם מפעילים. אם הם היו אומרים במפורש שזה כינוס שמטרתו להמשיך את דרכו של רבין זה היה סבבה ואז כל מי שמתנגד לדרכו לא היה מגיע, אבל הם לא אומרים את זה, ובמקום זאת משתמשים במניפולציות כדי להסוות את המטרה האמיתית.

סתם לשם דוגמה - לעצרת לזכר הרב כהנא מגיעים ממשיכי דרכו ותומכי שיטתו, ולא סתם אנשים שמתנגדים לרצח של יהודי בידי ערבי.
לא לעצרת הפוליטיתפיתה פיתה

לכינוס של תנועות הנוער.

באנו כדי להתנגד לרצח. לא כדי להסכים עם מורשת רבין

את הכינוס של תנועות הנוער אני לא מכירסביון
ולא יודע מה אומרים שם. אם מדברים על כמה שרצח זה נוראי וכו' ולא גולשים להאדרת שיטות פוליטיות שנויות במחלוקת, זה סבבה. אם כן עושים את זה, אז גם מי שמגיע כדי להתנגד לרצח בסופו של דבר מוצא את עצמו מצטרף אליהם
פשוט יושבים ומדבריםפיתה פיתה

יושבים במעגלים, ומדברים על 'ואהבת לרעך כמוך' ועל ציונות. על אכפתיות ועל דמוקרטיה

סביון
רק רוצה לציין, שהתורה היא מעל הדמוקרטיה, וערכי הדמוקרטיה אינם מקודשים בשום צורה שהיא. הם ערכים שימושיים (למניעת תוהו ובוהו), ולא יותר מזה.
יום עצוב לעם שלנושפיות

עצוב מאוד

בעיקר שיהודי מגיע למצב שהוא רוצח יהודי אחר בגלל דעות שונות

זה לא בגלל דעות שונותסביון
זה בגלל הסתה. ומי שהסית אותו בעיקר, אגב, היה אבישי רביב, שהיה סוכן שב"כ וזו היתה משימתו. אמור מעתה: השב"כ רצח את רבין.
^^^^ (מגיבה לסביון)ניגונא
זה פתטי לומר את זהשפיות
אפשר להגיד שעמיר הונע לזה עי השבכ
אבל לא שהשבכ רצח אותו. לעמיר הייתה בחירה חופשית והוא בחר (ככל הנראה) לרצוח. הוא רצח את רבין, ובגלל זה הוכתם שמו של העם.
פשוט מאוד
עמיר לא היה הרוצחסביון
והקביעה הזאת נובעת מעובדה פשוטה, שעל פי עדויות ברורות (וביניהן עדותה של דליה רבין) הוא לא נפגע מהיריות.

אבל זו לא הנקודה, כי ודאי שעמיר ניסה לרצוח. הנקודה היא, שרצח הוא דבר שקורה מדי פעם. ומכיוון שלראש ממשלה אין דם כחול, רצח של ראש ממשלה לא מזעזע אותי יותר מרצח של כל יהודי כשר (אגב, קשה לומר שרבין היה יהודי כשר). ואם הזעזוע הוא מרצח על רקע דעות שונות, אז זה לא היה רצח על רקע דעות שונות, אלא על רקע הסתה, שזה דבר שקורה בהרבה מקרים. בקיצור, אין כאן שום דבר מיוחד.
בטח שזה יותר מזעזעשפיות
א. יותר מזעזע מפיגועים עי ערבים, כי זה יהודי שרוצח יהודי. זה מזעזע ברמות.
ב. יותר מזעזע מיהודי שרצח יהודי פשוט, כי זה ראש ממשלה, והוא לא רק אדם בעיני עצמו, הוא אדם ציבורי, והוא מייצג את העם שבחר אותו. כשמישהו רוצח אותו, הוא רוצח ערכים ואת השם שלנו כמדינה.
זהו
זה לא יותר מזעזעסביון
א. לא חסרים גם מקרים כאלה, לצערנו. וגם הם מזעזעים מאוד, אבל עליהם לא עושים יום מיוחד.
ב. "רוצח ערכים ואת השם שלנו כמדינה" - לא הבנתי למה את מתכוונת. הערכים נשארים במקומם הראוי להם, ואת ערך כבוד האדם ומצוות "לא תרצח" רומס כל רוצח. והוא *מייצג* את המדינה. הוא לא המדינה.

אבל אנחנו טוחנים מים...
רוצח את הממשלתיות שלנו כמדינהשפיות
הממ...סביון
לא.
יום אהבת ישראל.174

ביום שבו היתה שנאת ישראל ויהודי רצח יהודי ללמוד על אהבת ישראל ואם אפשר להפגש על חילונים (או דתיים, תלו מי אתה...) ולדבר איתם מעבר לפוליטיקה, אלא כאח אל אח. שנזכה להתאחד כל עמ"י. גם עם מי שלא חושב כמוך. אומנם אני לא מסכימה עם דרכו של יצחק רבין אבל הבן- אדם פעל כל חייו למען עם ישראל וכן- גם למעני ולמענכם.

יום זיכרון למי שרלוונטינער גבעות מצוי

בתור הפרעה לאסתטיות היומןמישהי=)
אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך