חוסר בטחון עצמיאהבה בנשמה

בזמן האחרון ה'חברות' שלי ממש מורידות לי את הביטחון עצמי. על כל דבר קטן יורדות עלי וצריכות להראות לי שהן יותר טובות ממני בכל תחום. סתם ככה גם בחוזק פיזי הם ירצו להראות מי בעלת הכוח פה...וזה מאוד משפיל אותי.

אז התרחקתי מהן. אבל גיליתי שאני פשוט לא מסוגלת להתחבר לאף אחת אחרת!! הן חברות שהשקעתי בהן הרבה ופתאום הן תוקעות לי סכין בגב, אין לי כוח יותר!!! אני לא מסוגלת לפתוח את עצמי ולדבר עם אחרות, יש לי פחד שגם הן יום אחד פשוט יפנו לי עורף...

ליזקור שהקול מיקינהחנוך יאיר

בדיוק כמו שהם עושות לך תעשי גם להם!!ארי מש.

למה את בורחת? מה זה יעזור? זה רק ממסכן את עצמך ובזה את מראה שאת נפגעת מהם ואת אחת שלוקחת ללב ואז יפגעו בך יותר עד שתהפכי לסק החבטות של הכיתה! בחיים לא בורחים מכזה דבר וגם לא מראים שנפגעת!

הם מרגישות מעלייך את  תרגישי מעליהם!!!

תדעי כלל מה שאת מרגישה זה מה שאת מקרינה לסובבים אותך! אם תבואי בגישה שאת לא סופרת אפחד ממטר [וכמובן תכבדי את כולם ואל תזלזלי או תפגעי באפחד ח"ו הפוך תכבדי את כולם ואל תרגישי לרגע שאת צריכה אותה וזה לא סותר] כשאת נפגעת מהם את הגעת בגישה של פגועה מסכנה ולא של קליברית שאפחת לא תזיז אותי מהמקום שלי [ושוב, זה לא סותר את זה שאת צריכה לכבד אותם אדרבה תאהבי אותם יותר].

ועוד כלל חשוב אל תקחי שום דבר ללב, למה מה קרה שבגלל איזה אחת שרוצה להפיל אותך את תיפלי ותגשימי לה את חלומה, לא מגיעה לקבל את משאלת ליבה, למה בגלל שהיא אמרה לך כמה מילים את צריכה להיות חסרת בטחון עצמי? עצובה? למה מי היא שהיא תשנה אותך?לא מגיעה לה הכבוד הזה שאי הצליחה להפיל אותך? 

בחיים אל תראי את עצמך מנוצחת! לא! אל תתני לזה לקרות! אפילו אם ישפילו אותך את אל תיהי מושפלת ואז המשפיל יהפך למושפל!

מנסיון!!!

היי מניסיון שלי...מישהי מהחלל
מזדהה...
גם לי הייתה חברה שעל כל דבר קטן הייתה יורדת עליי ובכל הזדמנות היא הייתה פוגעת בי. בהתחלה הייתי נפגעת ומרגישה ממש אפס... בשלב מסוים שאלתי את עצמי למה היא פוגעת דווקא בי ולא בבנות אחרות?? אני לא שונה מכולן... ובסוף הגעתי למסקנה שהיא פוגעת דווקא בי כי האמנתי למה שהיא אמרה עלי ונתתי לה להרגיש מעלי... עם הזמן פשוט לא התייחסתי למה שהיא אומרת וניסיתי להראות לה שהיא לא שווה יותר ממני... באמת זה עזר לאט לאט היא הבינה ת'רמז וכמעט הפסיקה לפגוע בי. היום היא עדיין פה ושם פוגעת אבל אני פשוט לא נותנת לה...
עצה שלי... אל תתני להן לפגוע בך!! תראי להן שאת לא פחות מהן... וזה באמת נכון...!!
בהצלחה נשמה!
בדיוק... יש פה עוד משהו איתי...ארי מש.

וואלה יש פה עוד משהו איתי...

מסכימה!! בהצלחה נשמה!הכל זה לטובהאחרונה

תראי להןן..א"י לעמ'י

שאת לא מחפשת מנצחים. 

שאין טובות יותר כי בסהכ כולם בני אדם

....אנונימי098
הרבה פעמים זה קורה בגיל ההתבגרות.. פשוט צריך להתעלם..
פשוט לפתוח את זה מולן!ספר הספרים
לדבר איתן בלי פחד.
הרבה פעמים זה קורה מחוסר ביטחון עצמי שלהן והן משליכות את זה עליך.
פשוט לדעת במה את טובה ולא להיגרר לקטנות שנגרמות מתחרות כוחות. לעמוד על שלך ולא להתבייש להעיר אם נפגעת או נעלבת אחרי זה בפרטי או לעצור באמצע ולהגיד להן שזה לא מתאים לך.
להפך את צריכה להישאר בגישה של אני לא משחקת איתכן את המשחקים האלה והן יפסיקו מחוסר שיתוף פעולה שלך.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך