מי פה בא לפינוי בעמונה ??​​​​​​​אוהב אותך!

א בעז"ה לא יהיה פינוי וגם אם כןמאיר הר ציון

חס וחלילה יהיה פינוי אין שום תועלת להגיע לשם ולהתעמת עם הצבא כשגם ככה אין כבר מה לעשות וזה סתם יעשה חילול ה' בארץ ובעולם. אני באמת מתפלא על מטה עמונה עם כל הנושא הזה של "יום פקודה" וניווטי לילה לעמונה וכו'. הרי ברור שזה לא יציל את הישוב נכון? אז בשביל מה? 

(( חכם עצל בעינו משבעה משיבי טעם)כי אין פיסבוק

יש הרבה מעבר ללבוא כדי לריב עם חיילים.חולות
כשאתה בא לעמונה, זה כדי להזדהות ולהגיד שלא מפנים יישובים בא"י. כשבאו אלפים לכפר מימון לפני הגירוש מהגוש, זה עשה רעש במדינה.
אני יבוא לעמונה לא כדי ללכת מכות, אני יבוא כדי לומר שיש ציבור גדול בישראל שלא מוכן שיפנו יישוב בשום אופן!
בכפר מימון זה לא היה ביום הגירושמאיר הר ציון

עד יום הגירוש-אני בעד לעשות הכל אבל כשזה כבר קורה-אין טעם. עד יום הגירוש אתה מוזמן להביע את דעתך, להפגין ולמחות אבל בזמן הפינוי-זה לא מועיל וגם אם הכוונה שלך היא להזדהות עם התושבים ולא לריב עם חיילים-אתה יודע שבתקשורת אלופים בלהוציא דברים מהקשרם.

בקיצור-עד הרגע האחרון לעשות הכל אבל ברגע הזה-אין מה לעשות

יותר בקטע לחזק, להראות לתושבים שהעם איתםשפיות
שהם לא סובלים לבד
בשביל להראות שאכפת..עולה בשביל

פעם הבאה אולי יחשבו פעמיים לפני שיפנו ישוב...

מזכיר לי עיוורון של שמאלנים.

אז אתה גם בעצם אומר שמתי שיגידו מאה אחוזעיאית"י

שיש פינוי אז התושבים צריכים להתפנות .

כי אין טעם להשאר ושהמגב יקח אותך לאוטובוס

מה המג"ב יעשה???מאיר הר ציון

נגיד שכנעת את המגבניק שזה לא טוב- נראה לך שהוא יגיד :"וואלה צודק, בוא נעצור את זה"?

אין לו שום סמכות אם אתם רוצים לעזור תמחו מול בעלי הסמכויות-בג"ץ, רוה"מ ושר הביטחון.

ושלא תבינו אוי לא נכון- אני מתנגד בתוקף לכל גירוש של יהודים! אני בעצמי עברתי אחד כזה..

אבל כרגע קיים פסק דין חלוט של בג"ץ בנושא עמונה ואם לא יעשו משהו בגזרה המשםטית-אין מה לעשות.

אני באתי להגיד שמתי שיגידו שיש פינוי במאה האחוזיםעיאית"י

אז צריך להתפנות מרצון כי אין טעם להשאר -לפי הבנתי את דבריך

עד הרגע האחרון שאפשר להיאבק-להישארמאיר הר ציון

ברגע שהפינוי מתחיל-אין טעם.

למה אתה מתייאש??אחת מהעם הנבחר

אתה מתייאש מראש שאין טעם..

יש!!סמוך על ה!!

אנחנו צריכים לעשות את ההשתדלות שלנו עד הסוףף..

לנסות למנוע לפני וגם בזמן הפינוי לנסות למנוע..אנחנו נעשה את שלנו ו-ה יעשה את שלו ובעזרת ה לא יהיה פינוי!!

אני רוצה לבוא אבל אני מפחדת שלא יהיה לי איפה להיות (וגםמה נשמע?.

אין לי אם מי לבוא

זאת דווקא לא בעיהאחת מהעם הנבחר
אם את רוצה לבוא אז תבואי!!
ברור שיהיה לך איפה להיות שם
ותכירי שמה בנות..
אבל לפי דעתי לא מתאים לבנות ללכת לפינוי עמונה-במיוחד לעמונה כי זה הולך להיות מכות חזקות כמו שהיה שמה כבר פעם..לפי דעתי שצריך שילכו כמה שיותר בנים חזקים באמת ואז זה באמת יכול למנוע..וזה לא שאני אומרת שבנות פחות חזקות אבל בפינוי עמונה צריך גברים ולא נשים..
תהרגי אותי אני לא מבין את הראש שלךמאיר הר ציון

גם אם יבואו מלא בנים חזקים הם לא יוכלו לעצור גדוד יסמניקים שנעולים על הפקודה שלהם ולא מעניין אותם כלום..מה שיצא מזה זה חילול ה' והרבה פציעות. למה בעמונה לא לומדים לקח?

צריך להשתדל למנוע את הפינוי עד לרגע האחרון אבל כשזה קורה-חאלס. השתדלנו, ניסינו אבל אין מה לעשות לפעמים זה לא בידינו כבר.

צודק לגמרי. השתדלות ולא מעבר.משתדלת יותר

תכלס לא נראלי אני אצליח לשכנע אותך אבל בכל זאת..הכל זה לטובה

ברגע שיהיה התנגדות פסיבית (ח"ו הרבצות... הם מהעם שלנו) של המונים זה ישפיע על כל ההמשך ח"ו!! ובעז"ה שלא נצטרך להתלבט מה לעשות ברגע האמת!!! 

עד אותו הרגע תיהיה התנגדות אחרי שנקבעה ההחלטהמשתדלת יותר

ויהיה פינוי אין טעם.

כתבתי תפואנטה שעליה אנחנו מתווכים בלי הסברים. די מטופש מצידיהכל זה לטובה

אז הנה ההסברים-

א) מי יודע?! אולי כשיראו שיש המוני אנשים יתחרטו.... 

ב) אם יהיה אלפי אנשים זה יעשה רעש!! גם אם ח"ו בסוף יפנו... זה יראה לכולם ולממשלה שאנחנו לא שותקים על זה!!! זה הארץ שלנו ואנחנו לא מתפנים מרצון... וצריך כמה שיותר אנשים כדי להראות שזה חלק נרחב מהעם... ואולי זה יעזור לנתיב האבות, עפרה.. וגם אם לא, זה יראה שאנחנו לא שותקים ושזה אכפת לעמ"י!!

לא לא לאמאיר הר ציון

את כל האלפי אנשים צריך להביא לפני זה! אבל ברגע הפינוי-זהו. די. ניסינו הכל, לא הלך אז חלאס!

זה לא מביא שום תועלת

זה לא למנועשפיות
זה לחזק
כן כן כןעולה בשביל

מביא הרבה תועלת! מרבה אהבת הארץ, מעורר את העם.... אם לא היה מאבק בגוש קטיף נראה לך שזה היה נגמר בזה...

זה הלכה מפורשת ברמב"ם שאסור למסור שטחים מארצנו, ואתה ככה רוצה ברגע החטא העצום הזה לשבת רגל על רגל בבית?!! אולי תזמין את זהבה גלאון היא תשמח לשבת איתך על כוס קפה...

אני מגוש קטיףמאיר הר ציון
בוא תספר לי איך בזה שאתה בא לעמונה אתה מונע את "החטא העצום הזה"
אחי אתה לא איתנו!עולה בשביל

בגוש קטיף הרוב ניסה למנוע?! אתה היית שם ויודע שלא!

למה באו אלפים מבחוץ?! בשביל מה הם בזבזו שבוע מהחיים?! אין שום רצון למנוע את הגרוש, אלא זה הבעת כאב על ארצנו, אתה שם כי אתה לא מוותר על חבל ארץ שה' נתן לך! אתה לא כפוי טובה! אתה לא שותף לפשע/חטא/אסון שהמדינה עושה בצעד הזה...

אני משוכנע שהרוב שיהיה בעמונה לא יקיים מאבק קשה מדי, אבל ברגע שיהיו שם אלפים זה יגרום לזכרון שישאר חרוט, ולפני הפינוי הבא השלטון יחשוב פעמיים. ארץ ישראל שייך לעם ישראל!! ברגע שמפרים את האידיאולוגיה שלך אתה לא חושב פעמים ואתה מנסה כל דרך אפשרית, אפילו אם אין סיכוי!

אם ינסו להרוג את אמא שלך ח"ו, אתה לא תלחם עליה עד הרגע האחרון גם אם אין סיכוי?!???

אם אתה לא, אז אני כן!! זוהי אדמתי!! מי שינסה לקחת אותה אני לא יתפשר ויתייאש כי אין סיכוי, אני ישאר עליה כל עוד אני יכול!!!

לא ניסו למנוע?מאיר הר ציון

נראה לי שכחת כמה דברים..

את משאל המתפקדים

השרשרת 

פנים אל פנים

ואת כל המאבק

אבל אם אתה בא להיאבק מול השוטרים ביום הפינוי, התוצאה היא חילול ה' .

וגם במקרה של עמונה זה שונה מהגוש כי בעמונה המדינה לא רוצה פינוי!

המצב הזה נוצר בגלל בג"ץ והמדינה מנסה להיאבק בזה עד הרגע האחרון!

המדינה לא אשמה אין מה למחות נגדה.

רוצה באמת למחות? לך תקים מאהל מחאה מול בית המשפט העליון, לשם תביא את כל האלפים שלך

אם יבוא הרבהאחת מהעם הנבחר
ואני לא מדברת על 100 200 גם לא על 300..אם יבוא לפחות אלפיים ויותר.. אבל באמת חזקים אז יהיה מכות אני לא אומרת שלא אבל בשלב מסוים הם יראו שלהמון אנשים אכפת ויש סיכוי שיבקשו מהממשלה לבטל את הפינוי..
וזה לא חילול ה כי שולחים לשמה דרוזים וכאלה שלא אכפת להם לפנות יהודים..
לא חילול ה'?!מאיר הר ציון

אני מדבר על החילול ה' בעולם כתוצאה מהפירסום של מה שהחה, חוצמיזה מי אמר לך ששולחים דרוזים? יש לך קשרים בקבינט?

שולחים את מי שלא אכפת לו לפנות..אחת מהעם הנבחר
ולרוב לדרוזים לא אכפת לפנות..
ואין לי קשרים בקבינט זה הגיון..
נראה לך מעניין אותם למי אכפת?מאיר הר ציון

בגוש לא היו דרוזים אבל עשו לחיילים שטיפת מוח פסיכולוגית (אם את רוצה לשמוע על זה עוד תקראי את הספר 'תכלית ראויה') . בקיצור, עזבו שטיויות, אם חס ושלום הפינוי יתרחש- אל תגיעו לעמונה. יש מספיק דרכי מחאה אחרות שיעזרו באמת 

תקשיבאחת מהעם הנבחר
בגוש באמת בקושי היו דרוזים אבל בפינוי הקודם של עונה היו..
וצריך להגיע לפינוי!!
בנים במיוחד!!זה פשוט לא נראלי עסק של בנות.אבל בנות שרוצות גם צריך להגיע!! הרב שמואל אליהו אמר שמותר שבנות יגיעו לפינוי אבל בצניעות..אז כל מי שבאמת מוכן..תבואו!!
אני לא חושבזקוק לגאולה

שיהיו מכות ברמה של פעם שעברה.

צה"ליאירוש

יכול לכסח את כל מה שהוא רוצה. אל תכנסי לאשליות.

הם צריכים ללכת לכסח את הערביםאחת מהעם הנבחר
ולהעיף מפה ולא להתעסק אם יהודים צדיקים..
זה לא משנה.יאירוש

כרגע צה"ל מתעסק גם ביהודים.

וזה ממש חבל..אחת מהעם הנבחר
למה אפחד לא לומד מטעויות במדינה הזאת?
איזה טעויות אחותי?עולה מן הים
..אחת מהעם הנבחר
יש המון טעויות בממשלה..
הם לא לומדים לקח שצריך כדי שלא יהיו פיגועים להרוג את המחבל ולהעיף את כל הערבים מפה..ושלא צריך לתת להם שטח שלנו כי זה לא עוזר בכלל..
מבחינתם זו לא טעות.עולה מן הים
תצטרכי ללמד אותם.
כרגע זה המצבמאיר הר ציון

ואפרופו ללמוד מטעויות-מטה עמונה צריך ללמוד מפעם קודמת כשיצאו משם עשרות ואולי מאות בני נוער פצועים.

זה לא מביא שום תועלת אתם לא מבינים?

מאות,יאירוש

זה מביא תועלת. השאלה היא אם זה שווה את המחיר.

איזה תועלתמאיר הר ציון

יצאה מהלינץ' שהיה בעמונה פעם קודמת?

שנים אחרייאירוש

זה לא היה פינויים

זה מלמד מפעם קודמת שצריךאחת מהעם הנבחר

שיבוא אנשים חזקים ולא נערים או שיבוא הרבה יותר נערים מפעם קודמת..

וגם ארץ ישראל השלמה נקנת ביסוריים אז גם אם יהיה מכות..(ויהיה..)צריך שיבוא אנשים למנוע את הפינוי כי אחרת הם יחשבו שאנחנו נכנעים..

(( חחחח לא צריך להיות בעמונה כדי לראות שנכנעים!!תיסתכלי כאןכי אין פיסבוק

מוגי לב!!!!!!!!

אתם האנשים שעמדו בצד והסתכלו על החשמונאים

אתם האנשים שעמדו בצד והסתכלו על לוחמי מרד גטו וורשה

אתם האנשים שלא רצו לצאת ממיצרים

אתם האנשים שעמדו בצד והסתכלו על נחשון בן עמינדב קופץ למים בקול רעש אדיר

אתם האנשים שצודקים

שחושבים

שמחשבים סיכונים

בצורה קרה ומחושבת

איפה האמונה????

הכיפה שעל רושך לא אומרת שאתה מאמין במשהוא שמעל הטבע??

שאתה עיברי? עומד איתן ונוהם מהעבר האחד וכול העולם מהעבר השני!!

שאתה מאמין שצריך לעשות השתדלות ושאפשר לפעול על וב, מציאות???

אנשים, אתם מדברים בריחוק, וזה כואב שזה לא כואב....

הבדל קטןמאיר הר ציון

החשמונאים ולוחמי הגטו נלחמו נגד אויבים,

לא נגד יהודים.

חוצמיזה, בפינוי הזה גם הממשלה רוצה למנוע אבל זה פסק של בג"ץ זה לא כמו פעם קודמת.

תקראו את הטור של חגי הוברמן במצב הרוח שהיה השבת הוא מסביר את זה טוב יותר

מה פתאום?!מאיר הר ציון
את באמת חושבת שאם יבואו הרבה בנים חזקים זה ימנע את הפינוי?
לפעמים אני משתגע מתגובות של אנשים כאן..אם יהיה פסק דין סופי של בג"ץ שהפינוי יבוצע-זה מה שיקרה גם אם תביאי את כל "הבנים החזקים" שאת מדברת עליהם..
אם יהיו המון אנשיםאחת מהעם הנבחר
יש מצב למנוע את הפינוי..סיכוי קטן אבל יש...וחוץ מזה הממשלה צריכה לראות לכמה אנשים אכפת מזה ואם יבואו קצת אז ימשיכו הפינויים..
((כי אין פיסבוק

תכלס, המשלה מונעת מדעת העם, חברי הכנסת מושפעים מהבוחרים

באי ההגעה שלנו אנחנו מסכימים בשתיקה, מוותרים, נכנעים

ואחרי שכבר נכנעים הרבה יותר קל להכשיר פינוים אחרים, כי הם כבר מוותרים ברגע שמגיעים השוטרים

אני לא חושב שחברה יכולים לעצור יסמניקים, בחיים לא,

הם יודעים לפנינו על מערך ההתגוננות

על דרכי ההגעה  ה"סודיות"

על הזמן

על מספר האנשים

על הרצינות שלהם

ואם יבואו הרבה אנשים

הם פשוט יביאו יותר

אבל

אתה מראה שאכפת לך

שמפריע

שאתה נגד ומתנגד ומוכן לוותר על דברים בשביל זה

זה המינימום נראלי הדרוש כדי להצהיר אמונים לארץ ישראל באמת

גם אם הפעם המצב שונה, ביגלל בית המשפט וראש הממשלה וכו וכו

עדין ראש הממשלה יכול לעצור את זה בחקיקה מקדימה(10 שנים...) והשפעה על כוחו של בגצ, אבל לא שווה לו, מספיק מבט אחד על בתי דרינוף כדי להציב את השאיפה והרצינות שלנו כציבור בתחתית הגרף.

אתם לא מבינים..מאיר הר ציון
רוהמ מנסה לעצור את הפינוי והלוואי שהוא יצליח אבל אם חס וחלילה לא והפינוי יתקיים-אין מה להגיע לשם ואם באמת רוצים למחות תעשו מה שחגי הוברמן הציע- מאהל מחאה מול בית המשפט העליון
((כי אין פיסבוק

עמונה לא הוקמה לפני שנה

ולא לפני שנתיים

בתווך זמן הזה אני חושב שסביר ואפשרי לעצור מצב כזה, במיוחד בכלים העומדים לראש הממשלה, באם היה רוצה

אבל אין לו למה לירצות, במילא הציבור שלנו וויתר

וזאת בדיוק הסיבה שאנחנו צריכים להיות שם, כדי שיהיה ברור לכולם מה סולם הערכים שלנו, לפי מה אנחנו מודדים חכ ומפלגה.

עמונה היא מסמך העמדה של הציבור הדתי, וכמו שאפשר לראות עכשיו- המסמך ריק

ואנחנו חייבים לחתום עליו את שמינו, וזאת אך ורק בהתיצבות בעמונה

נ.ב. טעות שלי , אין פינוי, יש גירוש....

נכוןזקוק לגאולה

אבל אני לא חושב שיהיה ברמה שהיה פעם שעברה. אני לא חושב שהם יבואו עם אלות שלופות וסוסים דוהרים בלי שום אזהרה וסתם לפגוע באנשים כמו שהיה פעם שעברה. אמנם תמיד יכול להיות שכן, אך הפעם הפינוי הוא לא ע"י ממשלת שמאל שמתעבת בגלוי את ההתיישבות, אלא ע"י ממשלה שמוגדרת ימנית, ואינה שונאת את ההתיישבות בגלוי

איזה שטויותשפיות
אחת מהעם הניבחרניגונא
שאלתי את הרב שמואל לגבי בנות בפינוי אני אגיד לך מה הוא אמר אחרי שהוא יענה לי
ואי מעולה!!אחת מהעם הנבחר
לא מסוגלת לזה..א"י לעמ'י

לראות אשכרה אנשים שעוזבים תבתים שלהם שלוקחים אותם בכוח.. איך אפשר?

אני רוצהשפיות
אמן שהאולפנה תוציא אוטובוסים
וואי בנים ברור שתלכו!! צריך שם כמה שיותר!!ריבתות

כל מי שיכול ללכת תבוא עליו הברכה!!

רק תתארו לכם את פינוי גוש קטיף עם אנשי גוש קטיף בלבד~מבולבל

למה צריך כמה שיותר???מאיר הר ציון
איך זה יעזור???
כי זה יראה מה העם רוצה.(אהבת עולם)
ברור שזה יעזור!!אחת מהעם הנבחר

תגיד לי איך אתה רוצה לחזור לגוש קטיף אם אתה לא רוצה שיבואו אנשים לפינוי?

איפה הקשר?מאיר הר ציון

שבגוש לא נכנתם מראשאחת מהעם הנבחר

באתם לשם ונלחמתם עד הסוף!ובעמונה אתה רוצה שלא נראה לממשלה שלנו עד מה זה חשוב לנו..

את לא יכולה להכליל את כל היישוביםמאיר הר ציון

אני באמת חושב (וגם גדולים ממני חשבו, ע"ע רבני הר המור) שהיישובים בגוש שהתנגדו פיזית לגירוש לא נהגו בחכמה.

כמו שהרב יגאל קמינצקי אמר בטקס יום הגירוש האחרון: אנחנו נעקרנו מגוש קטיף כי העם לא היה עם הרוח של גוש קטיף, כשהעם יהיה עם הרוח של גוש קטיף אנחנו נחזור לשם

כמו שכבר כתבתי--ריבתות

רק תתארו לכם את פינוי גוש קטיף עם אנשי גוש קטיף בלבד~מבולבל

ממ @מאיר הר ציון

כמה פעמים אני יסבירמאיר הר ציון
שבגוש זה לא היה אותו דבר?
שם המדינה החליטה, ומחובתנו למחות, במקרה של עמונה זה בג"ץ ומחאותכאלה לא יעזרו נגד פסק משפטי
ו-??ריבתותאחרונה

פה עוד יותר חובתנו למחות הרבה יותר!!
ובעיקר לחזק את תושבי המקום, צריך המוןהמוון אנשים ביום הגירוש, ולפני גם.. 

וזה מאווד יעזור, יעזור לרוח של אנשי המקום, יעזור להוריד את הרוח של המפנים- כמה שיותר אנשים יותר טוב.  והנה פה המקום לסרב פקודה למשל מאשר להתחרט על זה אחרי זה המוון, כמו המפנים בגוש

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Giniאחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך