היא תמיד היתה מוזרהחלילית אלט
האחת שיושבת בהפסקות וקוראת ביוגרפיות במקום לקפוץ בחבל ובגומי כמו שאר הילדות בכיתה. היתה לה חברה אחת, וגם היא לא היתה באמת חברה.
היא לא נתנה לאף אחת להתקרב אליה, ואחר כך בכתה על זה.
היא גם למדה לנגן. אף אחת מהילדות בכיתה לא ידעה לנגן. והיא תמיד קינאה בילדות המטופחות והמפונקות עם הסרטים והקוקיות והצמות שהאמהות שלהן היו עושות להן בשערות כל בוקר. היא שנאה את הילדה שכולן אהבו בכיתה. בסוף, אולי מרוב אנרגיות השנאה, הילדה ההיא נדחקה לשוליים.
היא היתה סורגת. פעם אחת שתי ילדות בכיתה צחקו עליה על זה. זה היה מוזר. צחקו עליה גם כי היא נאלצה לשוחח עם היועצת של בית הספר פעם בשבוע. אי אפשר לקרוא לזה שיחה כי רק היועצת דיברה ודיברה, והיא רק ישבה ושתקה ובהתה ברצפה ובאיזה כתם שחור על הקיר. איך הן גילו שהיא הולכת אליה היא לא ידעה, אבל הן גילו. וזה הפך אותה למוזרה הרבה יותר.
אחר כך, כשהיא עלתה לתיכון, היא היתה בטוחה שהיא תוכל להיות שונה. יהיו לה חברות, היא תדע לצחוק, היא לא תקרא ספר בהפסקה.
והיא באמת נהייתה שונה, רק מה, זה לא שהיא נהייתה רגילה או משהו. היא פשוט נהייתה מוזרה יותר.
היא התלבשה אחרת, היא דיברה אחרת, היא קראה ספרים אחרים והקשיבה לשיעורי ספרות ולשון ותושבע, דווקא אלה שהכי פחות עניינו בנות אחרות. היא לא ראתה סרטים ולא התאהבה בשחקנים, היא לא הכירה אותם בכלל. והיו לה חברות אבל לא מהכיתה. כאלה שישבו איתה על הדשא בטיול שנתי וניגנו איתה, לא כמו הבנות בכיתה שהשתוללו בחדרים והתקשרו לנהגי מוניות באמצע הלילה.
לאט לאט היא מצאה לעצמה עוד חברות ועוד. אבל הן עזבו, כי איך אפשר אחרת.
היה גם את "זה" הגדול והמפחיד שלה, שבהתחלה היה סוד מפורסם, כזה שכולם מדברים עליו וגם היא אבל אף אחד לא מדבר על זה איתה. זה פשוט היה מפחיד מדי. והיא סחבה את זה חודשים ואחר כך שנים, וחברות שלה עזבו אותה בגלל זה והיא שנאה את כולן ואת עצמה, והיא היתה מוזרה.
היא היתה חייבת להיות מוזרה.
"זה" פשוט עזר לה.
אחר כך היא גם עברה בית ספר. בית ספר מוזר. וגם שם היא היתה מוזרה. מוזרה באופן קצת אחר וחיובי יותר, אבל עדיין מוזרה.
היא לא היתה מעשנת ולא שותה ולא מקללת כל דבר שזז וגם לא חפצים דוממים. ונכון שלא כולן היו עושות את כל הדברים האלה אבל כל אחת לפחות חלק מהם.
מה שהכי היה מוזר בה תמיד היה שהמורות תמיד נורא אהבו אותה. עם כל הזלזול שלה במקצועות חשובים, עם כל ההברזות והבריחות משיעורים, עם כל הציונים הבינוניים ומטה במקרה הטוב, הן אהבו אותה, והיא לא ידעה למה.
בהתחלה היא שנאה את המוזרות שבה. אחר כך היא לא שנאה. אחר כך היא די חיבבה אותה.
עכשיו היא אוהבת את זה. היא אוהבת את זה שהיא עושה מה שהיא רואה לנכון בלי להתייחס לחברות מסביב. כל עוד היא לא פוגעת באף אחד זכותה לעשות מה שהיא רוצה. מותר לה לאהוב חתולים ולא כלבים, מותר לה לקרוא ספרים עתיקים ולא רבי מכר עדכניים, מותר לה ללבוש חצאיות מתנפנפות צבעוניות וקפוצ׳ונים ענקיים והמון צמידים על היד, ומותר לה לאכול או לא לאכול מה שהיא רוצה ולישון עם פוך גם בקיץ ופיג׳מות עם שרוולים ארוכים, פשוט כי זה מה שבא לה.
אז שיעקמו את הפרצוף, למי אכפת.
לי לא אכפת, ואני זו היא והיא זו אני, ולא אכפת לי שיחשבו.

אני לא באמת חושבת שאני מוזרה. אבל ביסודי הילדות צחקו עלי בגלל דברים שבשבילן היו מוזרים. ואחר כך בתיכון לא צחקו אבל היה ברור שתחומי העניין שלי היו שונים משל שאר הבנות בכיתה. זה היה מוזר אבל הן היו בוגרות מספיק בשביל זה ב"ה.
אני לא באמת מוזרה, אני פשוט עושה מה שטוב לי ומשתדלת לא להיכנע ללחץ חברתי והולך לי יופי בינתיים.
קולולו.
לא יודעת למה הייתי צריכה לספר לכם את כל זה.
זה ממש לא תמצית חיי, שלא תחשבו לרגע. אם הייתי כותבת את כל כולי זה לא היה נגמר כאן אלא רחוק הרבה יותר.

עכשיו אני כבר מקשקשת שטויו כי אני עייפה אז ביי
אחח חויכתיציף
את מיוחדת בצורה כ"כ מתוקה !
חלילית אלט
זה נחמד לומר מיוחדת במקום מוזרה
תודהחלילית אלט
ואני אותך
זה מקסים.פסידונית

ועשה לי נוסטלגיה.

את מיוחדת! 

זה אני... בטטית

חוץ מכמה דברים קטניםבטטית

זה נשמע כמו תיאור שלי...

ואני לא יודעת מה זה ה"זה", אבל לי גם היה "זה" משלי.

ואני הייתי יצור מוזר שכל היום קורא.

מפחידה אחת.

רוצה לשמוע בשורות משמחות?

אחרי התיכון מצאתי לי חברות. בנות מוזרות כמוני. שאוהבות אותי ומבינות אותי כמו שאני.

ואני בטוחה שגם את מצאת ותמצאי.

אני צריכה להכיר אותך כברחלילית אלט
ואני ממש מקווה שהבשורות המשמחות שלך יהיו גם לי
הם בטוח יהיו. את תראי.בטטית

ואני אגיד לך עוד יותר מזה.

גיליתי שחלק מהסיבה שלא היו לי חברות טובות כל כך ביסודי ובתיכון זה בגלל שאני עצמי לא מצאתי בהן שום דבר משותף לי.

בכנות? הן היו משעממות. אף אחת מהן לא ידעה שהולכים ליישב את מאדים או מה זה ביקוע אטומי, וכיוון שהדברים האלו מאד עניינו אותי לא יכלתי לדבר איתן.

ולשבת שעות ולצחוק כי המורה שוש הגיעה עם שמלה מוזרה שלא סגורה עד הסוף לא ממש עניין אותי.

אבל ב"ה עכשיו יש לי אנשים שאני יכולה לדבר איתם על דברים הזויים והם יקשיבו

הצחקתחלילית אלט
טוב נשאר לי ממש קצת זמן לסיים תיכון
ב"ה
אחר כך שירות לאומי, הלוואי שיהיה טוב
תמר!פרפר לבן.
אני אוהבת אותך.
האמת ש...פסידונית

אם לשפוט לפי השרשור הזה, הילדה הזאת מאוד לא בודדה

לא אמרתי שאני בודדהחלילית אלט
בעיון מחדש אני רואה שאת צודקתפסידונית

משום מה זה הרושם שקיבלתי.

..חלילית אלט
הגיוני שזה הרושם שהתקבל
לפעמים אני באמת בודדה..
פסידונית

אם זה יעודד אותך, זה קורה להרבה אנשים.

חייכת אותי!מדענית
את נשמעת בן אדם אהוב.
גם את חייכת אותי עכשיוחלילית אלט
(כשכתבתי את זה חשבתי לעצמי שהלוואי שאגרום למישהו לחייך)מדענית
אז איזה כיפ
פסידונית

האמת שחייכת אותי גם

איזה מחמם לשמועמדענית
את יודעת משהו?זריחה

קודם כל אני כל כך אוהבת את הכתיבה שלך ואת הציורים שלך ואותך... בערך הלוואי שאני יכיר אותך עוד קצת

אשרייך

הלוואי שהייתי כמוך

כי גם אני הייתי ילדה בדיוק כמוך

כל התיאורים שלך ממש מדויקים גם לגבי חוץ מזה שאני שובבה אבל אצלינו כולם היו שבוזות ואני השובבה היחידה אז זה היה מוזר

רק שאצלי הסוף שונה, אני קצת נסחפתי

ואני כל יום מנסה לתקן את עצמי לאיך שהייתי לפני שנסחפתי

אבל בסוף תמיד המוזרה נשארת מוזרה וזה לא משנה מה תעשי ואנשים גם לונשים לאהוב אנשים שהולכים עם האמת שלהם ועושים מה שהם רוצים

מסתבר שהרבה אנשים הם כאלהחלילית אלט
תודה לך
הלוואי שהיה לי יותר זמן להגיע לירושלים
בינתיים זה לא ככ קורה...

כל הכבוד שאת מנסה לתקן את עצמך. אני באמת מעריכה את זה, הלוואי שלי היה הכוח
או הרצון

תכל'ס אם כולם היו אותו דבר זה היה יותר מוזרזריחהאחרונה

למישהו יש קישור לסרט כפולה פרק 2 לא ביוטיוב?מישהו יפה!
פורום ישל"צהאר"י פוטר

אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול

מי כאן וכמה אתם ותיקים?זיויק
כאן מאז אלף תשעמאות ו-2013שיח סוד
אשכרה.
פשייזיויקאחרונה
בדיקהטיפות של אור
עבר עריכה על ידי טיפות של אור בתאריך י"ח בחשוון תשפ"ו 19:50

הלכות ריבית – שיעור 2 - ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

דוגמאות בשיעור: 
האם מותר ללוות בקבוק יין מהשכנים? 
האם צריך לדייק כשמחזירים חצי כוס סוכר? 
מתי מותר להחזיר טיטול יוקרתי במקום הטיטול שלויתי? 
ועוד...

נושאים בשיעור: 
איסור הלוואת מוצרים מחשש ריבית בשינוי מחיר | היתר הלוואה כש'עושהו דמים' וגדריו | היתר הלוואה כשיש ללווה ממין ההלוואה וגדריו | היתר הלוואה בדבר מועט וגדריו | היתר הלוואה במוצרים בעלי מחיר ידוע קבוע | כללים בהחזר מוצרים לאחר הלוואה.

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית בהלוואת מוצרים בין שכנים

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

הלכות ריבית שיעור 3 – ריבית ברכישה בתשלום דחוי

נושאים בשיעור: 
ההבדל בין אשראי בשכירות לאשראי במכירה | איסור רכישה באשראי במחיר גבוה | ריבית קיימת גם כשהמוכר לא נזקק לתוספת | תנאים להיתר רכישה באשראי כשהריבית לא ניכרת | מכירה באשראי בהצמדה למדד לדולר או למחיר המוצר | הגדרת של 'מחיר קבוע' | מכירה באשראי במציאות של הנחות למזומן | הצעת מחיר למזומן לאחר גמר המכירה | עסקים שדרכם במכירה באשראי | קיום מכירה באשראי שנעשתה באופן האסור

לצפיה והאזנה באתר ולדפי מקורות מפורטים:

ריבית ברכישה בתשלום דחוי

לצפיה ביוטיוב:

לחצו כאן לצפייה בסרטון ביוטיוב

בנוסף למעוניינים יש שיעורים ב הלכות שבת

וכן ב הלכות ברכות 

בהצלחה בלימוד

~~ ( זה יותר יפה מהנקודות שאנשים שמים כאן)מחכה לחורף
למישהו יש קישור לדרייב לסרט למלא את החלל?

חורף בריא לכולם

היי, יש למישהו את כל סרטי משחקי הרעב בדרייב?אקרומנטלי

אולי יעניין אותך