יאוו תקישבו חברים אני בלחץ הזוי ומטורפ
יש לי מבחן במתמטיקה ואני חייבת להראות לעצמי כמה שאני מסוגלת כי פעם שעברה הוצאתי 60.
אבל יש לי חודש ארגון וכל יום חזרות.והמבחן ממש עוד מעט.
וזה טסים ואי אפשר להבריז מה לעשותת
יאוו תקישבו חברים אני בלחץ הזוי ומטורפ
יש לי מבחן במתמטיקה ואני חייבת להראות לעצמי כמה שאני מסוגלת כי פעם שעברה הוצאתי 60.
אבל יש לי חודש ארגון וכל יום חזרות.והמבחן ממש עוד מעט.
וזה טסים ואי אפשר להבריז מה לעשותת

חח בלי לחץ.. הרבה עברו אתזה לפנייך.אני במבחן האחרון קיבלתי שלושים.. אז שישים זה שיאאאא הטוב!
אם לא תצליחי- תעשי את זה בידיעה שאת באמצע חודש אירגון. באמת אני חושבת שבהרבה מובנים עדיף פעולה רצינית ומדריכה מחנכת מציון טוב במתמטיקה..
ותכל'ס- בסוף תמיד אפשר לתקן ולעשות מבחן חוזר/לנסות לעלות הקבצה/בגרות מועד ב'
ולנו זה גם שבט קטן ממש אז כל אחת שבאה חשובה...
תנסי לעשות שכאילו החודש אירגון לא יבוא על חשבון המבחן והמבחן לא יבוא על חשבון החודש אירגון..
פשוט לשלב..
או ללמוד למבחן בסניף כשלא עושים כלום
או להתאמן על הריקוד/ ההצגה בבצפר..
(לא בשיעור כמובן...חח)
או גם וגם
בהצלחה ממש
ותזכרי שבצפר זה לא הכל בחיים..
את יכולה לחלק את החומר לשכל יום תלמדי עוד נושא ותחזרי עליו וכמו כן תקבעי שעות תדברי אם המורה שלך אולי היא תסכים לדחות אם תשתכנע מההסבר שלך שזה מאוד חשוב לך החודש הזה...כי חודש אירגון זה באמת חודש משמעותי אבל לא כדאי לם לחיות בחודש הזה הבקטע של הלימודים וואלה איזה ירידה קיבלתי...לא נורא אני ישלים את זה אחר כך...להזניח את הלימודים חודש זה לא הכי טוב אז תנסי לאזן ותבקשי מהמורות לדחות חלק מהמבחנים שיעורים תעשי בהפסקות תתרכזי בשיעורים אז בהצלחה תהני בחודש
אני ישמח לשמוע כמה קיבלת ומה עזר לך.. רק אם את רוצה..:ספירלהזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים