שהשיח של המנהיגים לא תקיף מספיק?
שלמצות את הדין זה אחלה כותרת, אבל בפועל , זה מקסימום כמה שנים במשמרת, של ישיבה בבית כליאה מפוארת.
אני הייתי ממש שמח שידע כל אזרח פוליטיקאי ואורח.
שסופו של כל מצית זדוני, תלייה או סייף בחרב, לא אכפת לי , העיקר, שלא יהיה טבעוני. סליחה אני קיצוני.
אבל חייהם של עשרות אם לא מאות אלפים השתבשו, נזק של מיליונים אולי מיליארדים בהנף גפרור, וקצת חומרי ביעור.
ישיבה על ספריה בחיפה נשרפת, חורשי צמח בעשן מתמרים אל שמי מרום, זעם עצום עצור בקרבי, על מעשה נבלה זה.
כאילו, מצית זה משהו בקטנה,אז לא !!
בא נתעורר מחלום של הזייה.
זה רוצח , זה משמיד חיים, חסר תקנה, ותרא אותו מצחק, משחק באש להבה, לפחות לגרש אותו, ואני בעד סקילה כמקושש או חרב חדה כתער, מלובנה.
אני לא סתם חוזר על דברי שנית, אנחנו חיים בקוקוס או באיזה מציאות דמיונית, תפילתי שנזכר בתוקף של אבותינו הגדולים, כדוד כיהושע, לוחמים דגולים, ואם לא אל אבותינו נביט, לפחות נזכר בהתנהגות מדינות סביבותינו בעת פרוץ מרד בשכונה הטבעית.
רוסיה אמריקה, ועוד מדינות רציניות, יודעות מה דין מורד, המשמיד כח לחיות.
לא יודע איך נתעורר מחלום הבלהות, מה אצעק מה אדבר, הכל נראה לי כה מבולבל הולך בתהומות ודיות.
ותפילתי על חיקי תשוב שתתן בנו אבינו אומץ.
לתקן את התוקף והאומץ, וכן לתקן בנו עוונות שגרמו ללהבות אש פרץ כה רב, לולא דמסתפינא הייתי אומר שיש פה סמיכות מרתיעה לפקודת השירות המעורב, אבל זה רק הצעה כלשהי לתיקון, כי מי יודע חשבונות שמיים, ומה היה בעת שכלול ומילול.
השיבנו ה' אלייך ונשיר בכל פה, אנא השיבנו ובאורך הרב, שאינו שורף, נחזה.