קודם כל- חסר פרטים, את כמובן לא חייבת לענות, אבל מאמינה שאם תעני זה יעזור לי ולעוד אחרים כאן לתת תשובות ומענה יותר מדוייק.
- האולפנה: רוצה להעיף אותך על איזה רקע? מישהו שם מודע לחולי/הקושי הפיזי-ריגשי שלך?
יש שם דמות כלשהיא שאת לפחות קצת סומכת עליה והיא אופציה מבחינתך לתיווך בינך לבין צוות האולפנה?
- התרופה:
לא יודעת האם היא מרדימה למשך כל זמן נטילתה, או שזה תופעה שהיא חזקה בעיקר בימים/השבועות הראשונים..
יכולה להגיד מנסיון עם התרופה שלי, וזה לאוו דווקא אותו הדבר- שהיא נחשבת תרופה מרדימה, ובאמת בשבועיים שלושה הראשונים שנטלתי אותה, הייתי פשוט צונחת ונרדמת בכל הזדמנות... 
וזה תיסכל מאוד והפריע מאוד לקיום שיגרה תקינה, אבל למזלי כבר לא הייתי במסגרת מחייבת, ושיננתי לעצמי שזה משהו שאמור לעבור.
לתת לעצמי את הזמן למנוחה שכרגע הגוף דורש, תוך מעקב שזה לא נמשך מעבר לזמן שאמור לקחת לגוף להתאפס על השפעות התרופה..
(יודעת שלא תמיד ניתן לקחת את ה"פסק זמן הזה מהחיים ולאפשר מנוחה, ולכן באה הפיסקה הבאה--)
אז באמת העצה הראשונה שלי היא לקחת בחשבון שאם זה התקופה הראשונה שלך עם התרופה הגיוני מאוד שהדרך בה היא משפיעה על הגוף עוד תשתנה, ובהמשך לא תהיי עייפה כ"כ.
רצוי אפילו אם זה המצב ליידע מישהו בצוות האולפנה שכרגע את ב"תקופת נסיון" של תקופה חדשה, ומה לעשות, שיקחו בחשבון שתהיי עייפה יותר.
מעבר לזה- לנסות לאבחן את עצמך מתי העייפות משתלטת- בזמן שצריך לקום? באמצע יום הלימודים? בסופו?
ולנסות לתזמן זמני ערות ושינה סביב זה- גם אם יש צורך לשנות את השעון הביולוגי לגמרי!!