היו לי שנה שעברה שתי חברות והכל היה נרמאלי וכו' עד ששמתי לב שלאחרונה הן מתנהגות ממש מוזר. ממש ממש. הן פשוט נהיו זוג שלא נפרדות אף פעם. ומהצד זה נראה לי מלחיץ כזה.
סוג כזה שכל כמה זמן הן מתחבקות ומתנשקות וכל הפסקה הן חייבות להתבודד ביחד ואם בשיעור הן לא יושבות אחת ליד השניה- חרב העולם!!! ומהשיחות שלהן אני שומעת שגם בצהריים הן תמיד ביחד. אז אחת מהן יותר 'מחליטה' על השניה, כאילו כל מה שהיא קונה היא קונה גם לשניה כדי שתיהיה להן אותם דברים וכו'...
וגוררת אותה לשיחות לבד...
וכל פעם שאני רוצה להצטרף או משהו (משהו טבעי שתמיד עשיתי שנה שעברה) זאתי ה'שולטת' מתעצבנת עלי : ''די, מגיע לנו קצת פרטיות!!'...
השניה בהתחלה אמרה לי שזה קצת מציק לה אבל כשאני אומרת לה להפסיק את הקשר זה לא נראה שהיא מתייחסת אלי וזה נראה לי שגם היא נהנת קצת מיזה...
וזה לא רק אני ששמתי לב לזה, מלא בנות בכיתה שמו לב שהן מוזרות. אז העזתי וגם כמה פעמים אמרתי להם שזה קצת מוגזם איך שהן מתנהגות...וזאתי שגררה את השניה עונה לי שאני רק מקנאה ועושה עין הרע, ועוד בנות נגשו אליה ואמרו לה את זה והיא מנפנפת את כולם... קיצור אני לא יודעת מה לעשות, הקשר הזה ממש לא נראלי בכלל בריא והן חברות שלי ואני דואגת להן שהן תצאנה נורמאליות...
אז אם קראתם עד לכאן אשמח לעצות;)