במסגרת אחת העבודות שלי במכללה, אני צריך (יותר נכון, החלטנו שנעשה ככה, הקבוצה) להכין מין פסיפס של קטעים ערוך, מתוך סרט ספציפי ומסוים (יחסית ישן, אבל ניתן למצוא על הרשת). אני צריך בערך 5 דקות מתוך כל הסרט (ממקומות שונים בו) עכשיו, טכנית אם יהיה לי את קובץ הסרט אין לי בעיה למצוא את הדרך לחתוך את הקטעים שאני צריך ולערוך אותם כקטע אחד ארוך - הבעיה היא שאני אישית לא מצליח למצוא דרך להוריד את הסרט הזה מהאינטרנט, רק לראות אותו בצפייה ישירה. עכשיו, אני גם לא כל כך דוגל בקטע הזה של הורדות, אבל אני באמת צריך את זה - וגם אני לא רוצה לשמור את הסרט עצמו אצלי לאחר מכן אלא אמחק אותו אחרי שאקח את הכמה קטעים שאני צריך. (אה, ובנוסף יש לי רימון...).
אם יש מישהו/י שמבינים בהורדות סרטים באינטרנט/חושבים שיש סיכוי שיהיה להם זמין את הסרט (לא אכתוב אותו כאן, אבל בפרטי בשמחה) כי נניח יש להם מאגר סרטים במחשב/אנעראף - אשמח לעזרה. אם אתם יכולים לעזור לי למצוא את הסרט (עם כתוביות עברית ובאיכות שניתן לראות בנוחות. לאו דווקא HD ) להורדה, או אפילו להוריד בשבילי - אודה לכם מאוד. כאמור, אני גם אמחק את הסרט בסוף, אני לא בקטע של הורדות סרטים סיטונאיות וזה...
אז מי שחושב/ת שיש לו/ה איך לעזור, אשמח שתפנו בפרטי ואגיד לכם את שם הסרט...
(מעולם לא התעסקתי בקטע הזה של הורדות מהאינטרנט. הכי הרבה זה הורדה מיוטיוב...).
תודה רבה! 
אשמח שגם אם אין לכם איך לעזור, שתקפיצו את ההודעה.
(נ.ב: אני שם את ההודעה גם בפורום סרטים, אבל בינינו, פורום סרטים יחסית גוויה לעומת הפורום כאן, ויש כאן אנשים ואנשות נהדרים ונהדרות שאני יודע כבר ששמחים ושמחות לעזור...)