שם: יעל בת 16 כמה שנים אנחנו ביחד. ...: 4 בערך. יש לה צמיד אפילו. .. קלאסית. , סוג גיטרה אהוב : הכלל 😁😁 מוזיקה זה מה שבא לפי המצברוח שיר אהוב. אין משו ספציפי אהמ משו שאני רוצה לנגן ולא יודעת: הרבה... בעיקר לדעת משמיעה זריז.
1. מי שיודע יודע 2. לא זמן מוגדר, אולי שנה וחצי שנתיים.. לימדתי את עצמי. 3. לא על אף אחד מהם בהגדרה.. אבל אם כבר הייתי חייבת לבחור אחד אז בס 4. Fender הם אחלה, ויש גיטרה אחת שאני לא זוכרת איזה חברה היא אבל אברר (גיטרה בס, כן?!) 5. אין מועדף! הכל! וזה גם מתחלף.. כרגע ג'אז. 6. אי אפשר שיהיה שיר אהוב 7. אממ. Armando's rhumba של chick corea. ניגנתי את זה בהרכב בכלי אחר אבל הייתי רוצה בבס ללמוד את זה בבס.. 8. בע"ה בקרוב בימינו אקליט משהו קטן
2. כמה שנים אתם ביחד😍 (אתם והגיטרה ): 5 וחצי סה"כ. בשנה הראשונה הקשר היה די רדוד, לא היינו הרבה יחד וגם לא העמקנו יותר מדי. אח"כ לאט לאט התקדמנו, ועכשיו ב"ה אנחנו פורחים יחד. עוד יש קשיים, ולא תמיד אני מבין אותה, אבל אני יודע שאני אוהב אותה.
(: D)
3. קלאסית! לא, אקוסטית! 😁מה פתאום, בטח שחשמלית!😤 ^^זה בדיוק העניין. ככה אני מסכם את התחושות שלי😁
4. סוג גיטרה אהוב😎: אממ, גילוי נאות- השאלה הזו במקור הייתה חלק מהקודמת, כלומר השאלה בפועל. בטעות מספרתי את זה בנפרד 😅 ובדיעבד אכן יצא טוב, שכן חלק מהאנשים הביאו דוגמאות לחברות.
5. סגנון מוסיקה מועדף🎼🎶: יהודי, חסידי.
6. שיר אהוב: הנני בידך,אברהם פריד.
7. שיר\קטע שאני רוצה לנגן ולא יודע🎸🎰: שולי רנד- ערפל.
8. מעל לטבע😌(בונוס): קטע נגינה שלכם (כלשהו, אם זה עם שירת נשים נא להזהיר מראש.) לא מצליח להעלות מהפלאפון... 😥 אעלה כשאהיה במחשב בעז"ה.
2. כמה שנים אתם ביחד😍 (אתם והגיטרה ): וואו, המון! השנה אנחנן סוגרות עשור! למרות שהיו כמה משברים בדרך;) היו לי תקופות שלא עזבתי אותה, והיו תקופות ארוכות שבקושי נפגשנו😁
3. קלאסית! לא, אקוסטית! 😁מה פתאום, בטח שחשמלית!😤 ברור שאקוסטית! מממ.. יש לי חלום ללמוד על חשמלית, אבל יקח קצת הרבה זמן
4.סוג גיטרה אהוב😎: שלי של פנדר, והיא מעולה.
5. סגנון מוסיקה מועדף🎼🎶: שומעתוהרבה ישראלי, אביתר בנאי, חנן בן ארי וכו'..
6. שיר אהוב: שאלה קשה. משתנה כל הזמן. כרגע החדש של חנן בן ארי- לא לבד
7. שיר שאני רוצה לנגן ולא יודע🎸🎰: צריכה לחשוב על זה
8. מעל לטבע😌(בונוס): קטע נגינה שלכם. בשביל זה אני צריכה גורם מקליט נורמלי, ויקח זמן עש שהוא יגיע.. אז כרגע נוותר.
(לא, לא ניסיתי להביע שום דבר מיוחד חוץ מהמאיסה בכותרות הבנאליות)
1. שמי יעל, בת 15 בקירוב, לא משתמשת בסמיילים מוזרים ששורצים כאן משום מה
2. אנחנו מכיתה ז' בערך, שזה יוצא ארבע שנים. אבל תכל'ס התאהבתי בתחילת השנה שעברה, בתקופה שבאמת הייתי צריכה אותה.
3. אני מנגנת עקרונית על קלאסית, אבל לא הכי מתחברת
4. הו! אני מאוהבת בחשמלית. בעיקר בצלילים שהיא מפיקה. ולאחרונה התחלתי מערכת יחסים עם הבס, אני מקווה שזה יתדרדר למקום חיובי, הבעיה העיקרית היא זמן וכסף. אבל שוין, עברנו את מצרים.
5. נו באמת אין לי אחד. אני שומעת כמעט את הכל. בשנה האחרונה אני מעדיפה את הסגנון הנקרא 'ברי סחרוף', אבל זה לא מרחיק את אביתר בנאי, שולי רנד, אברהם פריד וחוה אלברשטיין מהרשימה.
6. שאלה קשה מאד. אני מניחה ש'נפתלי הדג' של ברי עונה עליה, אבל גם 'זמר נוגה' של רחל (והחלונות הגבוהים) ושושנים עצובות של רייכל ו-vincent והכל בוער ואבות ובנים ואקדח ו
7. יותר מדי בעיקר עוד חוזר הניגון של ברי וכה ציפיתי ליום של אביתר בנאי (טוב, נו, של רחל). בא לי גם לנגן את הבס של מנהרת הזמן.
8. כמו שאמרתי אני יחסית יודעת על קלאסית, אבל מהרגע שגיליתי חשמלית בחדר המוזיקה באולפנא אני לא מפסיקה לנסות. אז הנה אחד הקטעים הראשונים שניסיתי, פשוט ניגנתי את זה כמו על קלאסית
שם וגיל:סתם איש 22 שמונה שנים ביחד.זה בא לי בתקופות אבל בעיקר עכשיו קלאסית וקצת חשמלית פתוח לשמוע סגננות חדשים! אממ יש לי מלא קטעי נגינה לא מצליח לעלות אותם...