אתמול התקיים כנס של האיחוד הלאומי קיצור הדבריםאנונימי (פותח)
עבר עריכה על ידי צעיר ושרוט בתאריך ט"ז טבת תשס"ט 16:56

ב"ה

המצב בדרום אינו פשוט, בני הנוער מסתובבים בכל הארץ ומסייעים ללוחמה בדרום, אנחנו ההנהגה הצעירה של האיחוד הלאומי לוקחים חלק רחב ביותר בפעילות מבורכת זו ומסיעים בכל דבר שנידרש.

אתמול בערב, קיימה ההנהגה הצעירה כנס אודות הבחירות בימי מלחמה אלו, כמובן שאת הכנס פתח אסף דנוך מרכז ההנהגה באמירת פרק תהילים לחיזוק תושבי הדרום ושלום חיילי צה"ל שנלחמים במסירות בעזה.

הדברים שנאמרו בכנס היו מרגשים ומעוררים את הלב, הרב דב ליאור רבה של קרית ארבע, ורב מפלגת האיחוד הלאומי נשא דברים ואמר כי לולא גירוש מגוש קטיף לא הינו מגיעים למצב כה חמור בעזה, הרב קרא לבני הנוער להעצים את הכח ולהוביל מנהיגות אמיתית. גם הרב שמואל אליהו ברך את ההנהגה שתעצומות הנפש והרוח הנושבת בקרב בני הנוער יגברו ומתוכם נזכה למנהיגות חזקה ואמיתית. 

יושב ראש מפלגת האיחוד הלאומי, יעקב כץ(כצלה) האיש שהכל יש בו חוץ מדבר אחד - אין בו פחד! חרט על דגל המפלגה את הסיסמא "בלי לפחד כלל". כצלה סיפר בהתרגשות שביקר את חייליו סיירת שקד בעזה, כצלה, נשאר איש צבא שואף רחוק וכובש את היעד מבחינתו מפלגת האיחוד הלאומי תזכה ב20 מנדטים. 

עדיאל יום טוב רכז ההנהגה הצעירה,סקר בקצרה את פעילות ההנהגה בשנים האחרונות והדגיש את הפעילות המבורכת בערים המעורבות.בנוסף, רכז ההנהגה נתן כלים והכוונה לבני הנוער איך מגבירים פעילות לתושבי הדרום בשילוב עם הבחירות, הוחלט כי השנה נשתמש בכוח הבחירות לחיזוק תושבי הדרום והארץ כולה בניגוד לשנה שעברה בה נערכו מספר "גימיקים"  הוא סיפר על "גימיק" שעשה בדיוק בבחירות הקודמות שם עמד במרכז אשקלון וחילק  נרות ברחוב..כשאנשים שאלו למה? הוא ענה בפשטות "תכף הקאסמים יגיעו אליכם.. אם אחד מהם ייפול  על תחנת הכוח שלכם יהיה לכם מה להדליק בבית" ולמרבה הצער הגימיק התממש. 

אנחנו קוראים לכל בני הנוער להצטרף לפעילותנו ברחבי הארץ לתת כוח לעם, למנהיגים, ומתוך כך לגאולה השלמה. כי לנוער הכח לשנות !

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך