לראשונה שלי...ואולי האחרונה..אנונימי (פותח)

חשבתי הרבה זמן אם לכתוב פה בכלל..כי..החלטנו שגמרנו...אבל..אני מרגיש שזה יעזור..אולי לך..אולי לי..ואולי לעוד כאלה כואבים..

מה אני יגיד..אני חושב עלייך יומם וליל..איך אומר הזמר שלי..לילות לבנים..אשכרה..אני לא כ'כ זוכר את הפנים שלך..אבל תמונה מעומעמת..אם בטורקיז..[זוכרת?] ואם בסריג לבן בקור העז של ירושליים....איך שישבנו שם..היה כ'כ יפה..וכואב..כי ידענו לאורך כל הדרך ש..זה לא מתאים..רציתי יותר מכל להגיד לך תודה..תודה על זה ששינית אותי..את חיי..אני לא יודע אם אוהב יותר..אולי אני כבר לא רוצה לאהוב..אף אחת..אני לא יוכל..אחרייך..זה היה כ'כ תמים..כ'כ מתוק..ואולי אפילו טהור...

ויותר מכל רציתי לומר לך סליחה...סליחה על שגררתי אותך אחריי..זה היה שתינו..נכון..אבל.. בכל זאת..אני מרגיש אשם..סליחה..

בכל מקרה לכל המתבגרים..לכל אלו שאוהבים..תמשיכו לאהוב..תשמחו..ותדעו..זה יגמר יום אחד..וזה יהיה כואב..

לכן..אל תכנסו לזה..פשוט אל.. אם זה לא לצורך חתונה פשוט לא..אני הגעתי למסקנא הזאת בדרך הקשה..הכואבת..אין סוף של כאב..אל תלכו בדרכי..[נשמע זקן?]..

בכל מקרה האור שבחיי..האור שימשיך ללוות אותי לנצח..לא אשכח אותך..גם אם ארצה..

את יודעת שזה אני..

יש לך אולי תשובה ל...צעיר ושרוט

לחבר'ה שכבר בתוך זה? איך לצאת מזה בצורה הכי פחות כואבת?  אתה לא היחיד שמנסה להזהיר לפני, יש הרבה כמוך, אבל בנינו (או שלא) איזה ילד בן 16 מקשיב למישהו שמזהיר אותו? ולא משנה אם הוא בן 70, 40 או 18. כל אחד בטוח בעצמו.
אז אולי אתה תהיה החכם שיתן את הפתרון לאלה שבתוך הבלאגן הזה ורוצים לצאת ממנו עם כמה שפחות צלקות?

הולכים לפיה הטובה, ואזהסנה-בוער

בס"ד

היא מרימה את מטה הקסמים שלה, ואז בהנפת מטה ובהוקוס פוקוס קטן, היא מוחקת קשר נפשי עמוק. נו פרובלמה.

כששני אנשים מדברים על דברים אישיים- גם סתם חברים/חברות, האדם שמשתף נותן משהו ממנו ['משהו ממני...']. בקשר של בן ובת, בד"כ מדברים על המון דברים עמוקים ואישיים, ככה שהנשמות פשוט- מתקשרות, נקשרות. כשמנתקים את זה זה כואב... כואב ממש. כי כן, חלק מכל אחד נשאר אצל השני.

אבל, כן, וואו. זה קורה כ"כ הרבה, וזה לא משנה בכלל שמזהירים מראש, אולי טיפטיפה רגשות אשם. אבל זה לא גורם לא להכנס. זה לא כזה פשוט.

לדברים האלו יש את התרופה הכי מדהימה שברא הקב"ה- הזמן... הזמן שמשכיח, שמרפא קצת. נכון, יש המון איך לשפר הרגשה אחרי, אבל בגדול- אין הרבה מה לעשות. קשר בוסרי שנותק משאיר המון המון כאב לב. אבל זה עובר. לגמרי? לא. פסימי? אולי, ככה החיים. אין מה לעשות ממש. צריך להתחזק ולהתעלות באמונה, ולשמוח ממש אבל כן, צלקת תמיד תישאר...

אה, ועוד משו-הסנה-בוער

בס"ד

ל'זה אני'-

האחרונה?! והוו... כאילו, נופלים, קורה. אבלדווקא מפה אפשר לעלות.
בע"ה תזכה להקים בית נאמן בישראל עם האחת שמתאימה לך, בעיתו ובזמנו!!

חזק מאוד!!! שנזכה להפנים בעז"ה!!!~*דוד*~
בקשר למי שבמצב הזה ורוצה לצאת....yho_y

*נכתב בלשון זכר אבל מיועד לשני המינים.

עצה מנסיון...

תחשוב על זה ותשכנע את עצמך... עד שתהיה בטוח...

וא"כ תתקשר.... תגיד שהחלטת לגמור - בגלל שאסור ולא מתאים בגיל הזה וכו'... אבל ברגע שהתקשרת אסור להתחרט!!!...

זה צריך לסיים את השטות שהתחלת....

בהתחלה היא/הוא יכעס.... שזה יהיה ברור... אבל אחרי כמה ימים תקבל sms שצדקת וכו'.... ככה זה ברוב המקרים...

עצה שלי --- תשארו בקשר ... אבל אחר... לא צריך להפסיק לדבר... אבל על אש יותר נמוכה ולהפגש הרבה פחות וכו'...

בהצלחה שה' יעזור...

מקווה שעזרתי=) ;)

ושבעז"ה ננצח בעז"ה בלי עוד הרוגים ונפגעים....

ב"ה אין לי נסיון בזהיורבית
אבל נראה לי שעדיף לכתוב מכתב, לפעמים זה הרבה יותר קל להעביר ככה דברים, ואתה גם לא מתבלבל ומתחרט באמצע הדברים.
חזק מאוד!! וקשה יותר!!ילץ

א) תעריכו אותו מאוד כי לא קל לכתוב דבר כזה!!

ב) ועוד יותר קשה לעבור תדבר אזה!!

ג) וזה אני.. בשורה טובה..זה עובר אחרי בערך 5 חודשים!!

ד) אנשים תלמדו מיזה לקח באמת כדי לכם!!! באמת! באמת! אתם לא יודעים כמה כדי לכם!!!

ה) ה' נתן ה' לכך יהיה שם ה' המבורך

ו ) קיצור יש לי הרבה דברים להגיד לך אבל אני חייבל עוף...(אישי)

ביי

*ה' נתן ה' לקחיורבית
ואו.. איזה חזקה!Michal1

כל הכבוד...

תשובה מהממת..1

וואי, "הסנה-בוער"- הסברת את זה בצורהטימון!
הכי טובה שאפשר!! אין לי מה להוסיף.. פשוט הסבר מושלם למקרה לא מושלם בכלל..
Iגאה בעצמוIהסנה-בוער
וואו מסכימה לגמרילהבת-כוח

הסנה בוער, ממש הסברת את זה יפה!

וכל הכבוד!

וואוו...ישה"ז=]

חזק... הזוי....[מפחיד...]

הלוואי שנזכה כולנו לחיים מלאי אושר!!

וכותב יקר,

כואב, קשה, אבל חייבים להמשיך....

והחיים שלך עוד יהיו מלאי אהבה, בתנאי שתשמור אותה לזמן המתאים...

וההיא מעכשיו, אל דאגה- זה יעבור...

עד אז, בהצלחה!!

בשורות טובות!

אני חושב שאתה לא יודע מה זאת אהבה..ארנאו
אם היית אוהב אותה..לא היית נותן לה ללכת ככה...תתפוס אומץ תתקשר. ותגיד לה אני אוהב אותך.אני לא יכול בלעדייך..
וזה מה שיגרום לה עוד יותר לרצות ללכת.רחלקה
ואם לא- היא מטומטמת
ארנאו-כנס שניה..וגם אתם,בקטנה

לא יודעת איך אבל יצא לי להסביר למישי בת 19 שהיא פשוט תלויה בחבר ששלה,וזה נגמר,

ואז דיכאון,ובאלגנים ומלא זמן להסביר לה על התלות ושזה לא שייך..

אני לא יכול בלעדייך זו ממש תלות לע"ד..

צריך להבחין...

גמני סגרתי..אופפ=\

ודאי שחלק מאהבה היא תלות..ארנאו

אם אתה אוהב אותה..אז אתה לא יכול בלעדיה.

קחי דוגמא..גבר שאוהב את אשתו..

הוא ל-א י-כ-ו-ל בלעדיה...לא מסוגל..היא שלו והוא שלה..זאת האהבה..לכן היא גם כ'כ כואבת כשנפרדים..

המשך...אנונימי (פותח)אחרונה

אלוהים..אני לא יכול..את כל הזמן מול הענים שלי..מרגיש חסר..מרגיש בכלל לא אני.. ואין לי שום פתרון..עומד מול הבית שלך שעות..אולי תצאי..אולי אני אראה אותך עוד פעם אחת..מנסה להעביר..באמת מנסה..אבל אני מרגיש שאין שום סיכוי..

את תשארי פה..בלב שלי לנצח..

אני לא יכול לדבר עם אף אחת..מרגיש עם זה כ'כ לא טוב..לא אכפת לי כבר איך אני נראה..לא אכפת לי מכלום..רק השם שלך זועק מול עיני..ואין לי..אין לי שום דרך להתמודד עם זה..מרגיש שהחלק העיקרי של זהותי מחליק לו לאיטו וחומק ממני... אין לי אף אחד..מרגיש ממש אבוד..

האם את מרגישה כמוני..האם את מרגישה עדיין קצת אהבה..או לפחות איזה שהוא רגש?...

הנה קטע יפה מוקדש לך-''אני מרגיש שגרוני נשנק ועיניי מתמלאות דמעות,כי אני יודע שהגיעה שעתך ללכת,המבט שאת נותנת בי באותו רגע רודף אותי,אני חש בעצבותך ובבדידותי שלי,והכאב בליבי שהשתתק אך לזמן קצר,גובר עוד ועוד כשפשתה בי ההבנה שאת אינך..ואז..אז את פורשת את זרועותייך ופוסעת לאחור אל תוך הערפל, כי זהו מקומך ולא מקומי,אני משתוקק ללכת איתך,אך תגובתך היחידה היא מנוד ראש,כי שנינו יודעים שזה בלתי אפשרי,

ואני צופה בך בלב נשבר איך את נמוגה לאיטך,אני מוצא את עצמי מתאמץ לזכור הכול על הרגע הזה,כל דבר הקשור בך,אבל עד מהרה-תמיד מהר מדי-דמותך נעלמת והערפל שב ומתגלגל חזרה אל מקומו המרוחק ושוב אני לבד...''

את חסרה לי..ו..סליחה..אבל אני לא יכול להמשיך הלאה..

אוהב.

פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך