אני לא מבינה ..עצוות ?א"י לעמ'י
רק לפניי שאתם קוראים.. אני בכיתה יא, תקראו..
תקשיבו, היום היה לנו שיעור מתמטיקה.. התחיל ממש טוב וזה..
ופשוט נראלי שמתחילת שנה לא באתי למורה בטוב אז היא פשוט שונאת אותי.
כל שיעור הוא מוציאה אותיי .. בלי שאני עושה כלום. ופשוט היום זה כהר עבר את כל גבולות הטעם הטווב!!
היא נתנה עבודת כיתה, התחלתי וזה.. סתם דיברתי עם חברהשלי תוך כדי ואז המורה מגיעה אלי בטענות 'את מפריעה למהלך השיעור.. ' אמרתי 'מה עשיתי' ?
אמרה לי 'צאי מהכיתה'.
אמרתי לה לא באלי לצאת. ושוב צאי מהכיתה. אמרתי לא באלי לצאת.
בסוף יצאתי בעצבים. נכנסתי אחרי שתי דק אמרתי לה "המורה אמא שלי אמרה לי להיכנס" -כי שהייתי בחוץ התקשרתי לאמאשלי..
נכנסתי.. ואז המשכתי תעבודת כיתה, לא הבנתי איזה תרגיל. ביקשתי עזרה מהמורה- היא עושה לי לא אני לא עוזרת לך. שוב ביקשתי ושוב לא אני לא עוזרת לך את לא אמורה להיות פה בכלל. . לקחתי תדברים שלי והלכתי. .
מה עושים ? לא רוצה להמשיך ללמוד איתה ..
אולי כדאייאירוש

שתיצרי קשר עם המחנכת, ואם זה לא עוזר או שאת לא סומכת עליה אז אבאמא.

זה נראה שאת צריכה לשים יותר לב למה שמפריע לה..אדם כל שהוא

דיברת עם חברה שלך, וזה הפריע למורה. [עד כאן, זה התנהגות די רגילה של תלמידים]

היא מעירה לך - אין טעם להתווכח. את יכולה לומר, סליחה, אני אפסיק. את יכולה לשתוק, את יכולה לומר סליחה, חשבתי שלא מפריע שתוך כדי העבודה גם מדברים קצת.

כשהמורה מוציאה אותך, זה מאוד חצוף לומר לא בא לי לצאת. את יכולה לצאת, ולדבר אחרי השיעור עם המורה. אם את חושבת שלא שייך לדבר איתה, אז לדבר אח"כ עם המחנכת. אם משום מה את בכל אופן רוצה להתווכח, אפשר לעשות את זה בצורה הרבה פחות חצופה.

להכנס ולהגיד למורה שאמא שלך הרשתה לך, זה מאוד חצוף, ומאוד לא לעניין.  אמא שלך לא יכולה להרשות לך להכנס לשיעור עם המורה לא מרשה.

בשלב הזה, מאוד מובן שהמורה לא רוצה לעזור לך, כשאת נמצאת בכיתה נגד רצונה. 

יכול להיות, שזו לא פעם ראשונה שאת מתנהגת בצורה שמפריעה למורה בלי לשים לב, וכדאי שתנסי לשים לב לזה להבא.

אבל אני מסבירה לך שלא עשיתי כלום!א"י לעמ'י

אז אין לה שום רשות להוציא אותי מהכיתהה.. 

ויש חוק ממשרד החינוך שאין להוציא תלמידים מהכיתה.. אז זו זכותי להישאר שם.

מי שצריך לנהל את הכיתה זה המורה..אדם כל שהוא

אפשר לבקש ממנה, אפשר להעיר לה בנימוס אם היא עושה טעויות. אם זה לא עוזר, אפשר לדבר עם האחראים עליה. 

להגיד לה לא בא לי, ולא לצאת כשהיא אומרת לצאת, זה לא שייך.

ואם את רוצה שיתנהלו לפי הוראות משרד החינוך, כנראה שאי אפשר באמת להוציא משיעור סתם החוצה, אבל מה שאפשר לעשות זה - "השעיה תוך-בית-ספרית היא הרחקת התלמיד משיעור או מחלק ממנו, ועליה להיעשות בהשגחת מבוגר. יש להטיל על התלמיד משימה לימודית וליידע את הוריו. ההשגחה תיעשה בהתאם לאפשרויות של בית הספר(מורה בשעות פרטניות, מדריך מוגנות, העברה להשגחת מורה בכיתה מקבילה באופן זמני, השגחה של מורה בחדר המיועד להשעיה בית-ספרית וכו'). אם הפרת כללי המשמעת נעשתה במקצוע מסוים, אפשר להרחיק את התלמיד משני שיעורים לכל היותר במקצוע זה. אין להעביר את התלמיד לכיתה נמוכה יותר."

את באמת היית מעדיפה שזה מה שהיא הייתה עושה?

לאא!! אבל שהיא תתנהג גם כמו בנאדם!!א"י לעמ'י

זה כבר לא יכול להמשיךך ככה..

וזה כבר שיעור אחרי שיעור..א"י לעמ'י

לא עובר שום שיעור בלי שהיא דוופקת לי איזו הערה.. זה כאילו היא נהינת מיזה..

מוזמנתנפש חיה.
לכאן להגיד חך שבעיקרון נשמע שאת נצדקתנפש חיה.
ולדעתי שווה לך לדבר עם המחנכת או עם המורה למתמטיקה

ולברר הכל.

תתפלללי לפני
ותשתדלי בעין טובה

ןמוזמנת לאישי
וואו חתיכת מורה...משתדלת יותר

...פוסעת

א. מסכימה לגמרי עם @אדם כל שהוא. חכם אתה.

ב. את בכיתה יא, נכון? את בטוחה שלא עשית כלום? ישמצב, אבל יכול להיות שבאותו רגע היה ממש שקט ואוירת עבודה ופשוט הרסת את זה למורה.

ג. לי היה כאסח עם מלא מורות (הייתי תלמידה 'מקסימה') ובאמת היו מקרים לא הוגנים, אבל אני יודעת שרוב הזמן, זה היה הגיוני, ומתישו נוצרת סטיגמה, וזה כבר הופך ללא הוגן...

וואו ממש מזדהה...אממ...

שנה שעברה בשיעור אנגלית כבר בתחילת השיעור, אפילו לא פתחתי את הפה, ישר המורה שלי הייתה אומרת לי לעשות עבודה בספריה... אני עד עכשיו לא מבינה מה היה הקטע שלה.

כנראה היה לה קשה לראות אותי או משו

איכשהו שרדתי את השנה איתה... נראלי כדאי שאמא שלך תדבר איתה 

לא מכיר מציאות כזו בכלל.נחמיה17

מה שאני הייתי עושה אילולי-

לא הייתי נמנע מלצאת. הייתי יוצא ומבקש לדבר עם המורה בחוץ או משהו. או שהייתי כמוך ונכנס בציווי אמא, אחרי, כמובן, שהמורה הסכימה, בין מרצונה בין נגד רצונה.

ואחר כך מברר את העניין מול המחכנת/ מנהלת.

הייתי אולי מנסה להוציא את ה"אדם" מהמורה. ממש להכנס בקטע אנושי. להסביר איך שאני נפגע ולהסביר שמעשי המורה גורמים לרוב לפגיעה. אם היא ממשיכה להיות כך, או שהיא אומרת "שטויות" (כל עוד לא הסבירה- זה אומר שהיא מעדיפה להישאר מורה ולא בן אדם.) וממשיכה- הייתי ממשיך עם המחנכת והמנהלת עד להתערבות מצידן וליישב הדורים. באם לא- תביעה לפטור משיעורי המורה למורה אחרת או משהו. כי אני, במקומך, הייתי דורש ללמוד עם מורה אנושית.

וואי ככ. אבל זה לא ילך.. כי זה בחיים לא יקרה.א"י לעמ'י
היא חושבת שרק היא צוודקת!!
נארלי שהמשפט "מה עשיתי" הוא שנוא פחד על המורות...בימאית דמיונות

זה תמיד ככה.

אבל להגיד לא באלי למורה...נראלי זה כבר חוצפה...

אופפ הלוואי הייתם מביניםא"י לעמ'יאחרונה

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך