אני לא מבינה ..עצוות ?א"י לעמ'י
רק לפניי שאתם קוראים.. אני בכיתה יא, תקראו..
תקשיבו, היום היה לנו שיעור מתמטיקה.. התחיל ממש טוב וזה..
ופשוט נראלי שמתחילת שנה לא באתי למורה בטוב אז היא פשוט שונאת אותי.
כל שיעור הוא מוציאה אותיי .. בלי שאני עושה כלום. ופשוט היום זה כהר עבר את כל גבולות הטעם הטווב!!
היא נתנה עבודת כיתה, התחלתי וזה.. סתם דיברתי עם חברהשלי תוך כדי ואז המורה מגיעה אלי בטענות 'את מפריעה למהלך השיעור.. ' אמרתי 'מה עשיתי' ?
אמרה לי 'צאי מהכיתה'.
אמרתי לה לא באלי לצאת. ושוב צאי מהכיתה. אמרתי לא באלי לצאת.
בסוף יצאתי בעצבים. נכנסתי אחרי שתי דק אמרתי לה "המורה אמא שלי אמרה לי להיכנס" -כי שהייתי בחוץ התקשרתי לאמאשלי..
נכנסתי.. ואז המשכתי תעבודת כיתה, לא הבנתי איזה תרגיל. ביקשתי עזרה מהמורה- היא עושה לי לא אני לא עוזרת לך. שוב ביקשתי ושוב לא אני לא עוזרת לך את לא אמורה להיות פה בכלל. . לקחתי תדברים שלי והלכתי. .
מה עושים ? לא רוצה להמשיך ללמוד איתה ..
אולי כדאייאירוש

שתיצרי קשר עם המחנכת, ואם זה לא עוזר או שאת לא סומכת עליה אז אבאמא.

זה נראה שאת צריכה לשים יותר לב למה שמפריע לה..אדם כל שהוא

דיברת עם חברה שלך, וזה הפריע למורה. [עד כאן, זה התנהגות די רגילה של תלמידים]

היא מעירה לך - אין טעם להתווכח. את יכולה לומר, סליחה, אני אפסיק. את יכולה לשתוק, את יכולה לומר סליחה, חשבתי שלא מפריע שתוך כדי העבודה גם מדברים קצת.

כשהמורה מוציאה אותך, זה מאוד חצוף לומר לא בא לי לצאת. את יכולה לצאת, ולדבר אחרי השיעור עם המורה. אם את חושבת שלא שייך לדבר איתה, אז לדבר אח"כ עם המחנכת. אם משום מה את בכל אופן רוצה להתווכח, אפשר לעשות את זה בצורה הרבה פחות חצופה.

להכנס ולהגיד למורה שאמא שלך הרשתה לך, זה מאוד חצוף, ומאוד לא לעניין.  אמא שלך לא יכולה להרשות לך להכנס לשיעור עם המורה לא מרשה.

בשלב הזה, מאוד מובן שהמורה לא רוצה לעזור לך, כשאת נמצאת בכיתה נגד רצונה. 

יכול להיות, שזו לא פעם ראשונה שאת מתנהגת בצורה שמפריעה למורה בלי לשים לב, וכדאי שתנסי לשים לב לזה להבא.

אבל אני מסבירה לך שלא עשיתי כלום!א"י לעמ'י

אז אין לה שום רשות להוציא אותי מהכיתהה.. 

ויש חוק ממשרד החינוך שאין להוציא תלמידים מהכיתה.. אז זו זכותי להישאר שם.

מי שצריך לנהל את הכיתה זה המורה..אדם כל שהוא

אפשר לבקש ממנה, אפשר להעיר לה בנימוס אם היא עושה טעויות. אם זה לא עוזר, אפשר לדבר עם האחראים עליה. 

להגיד לה לא בא לי, ולא לצאת כשהיא אומרת לצאת, זה לא שייך.

ואם את רוצה שיתנהלו לפי הוראות משרד החינוך, כנראה שאי אפשר באמת להוציא משיעור סתם החוצה, אבל מה שאפשר לעשות זה - "השעיה תוך-בית-ספרית היא הרחקת התלמיד משיעור או מחלק ממנו, ועליה להיעשות בהשגחת מבוגר. יש להטיל על התלמיד משימה לימודית וליידע את הוריו. ההשגחה תיעשה בהתאם לאפשרויות של בית הספר(מורה בשעות פרטניות, מדריך מוגנות, העברה להשגחת מורה בכיתה מקבילה באופן זמני, השגחה של מורה בחדר המיועד להשעיה בית-ספרית וכו'). אם הפרת כללי המשמעת נעשתה במקצוע מסוים, אפשר להרחיק את התלמיד משני שיעורים לכל היותר במקצוע זה. אין להעביר את התלמיד לכיתה נמוכה יותר."

את באמת היית מעדיפה שזה מה שהיא הייתה עושה?

לאא!! אבל שהיא תתנהג גם כמו בנאדם!!א"י לעמ'י

זה כבר לא יכול להמשיךך ככה..

וזה כבר שיעור אחרי שיעור..א"י לעמ'י

לא עובר שום שיעור בלי שהיא דוופקת לי איזו הערה.. זה כאילו היא נהינת מיזה..

מוזמנתנפש חיה.
לכאן להגיד חך שבעיקרון נשמע שאת נצדקתנפש חיה.
ולדעתי שווה לך לדבר עם המחנכת או עם המורה למתמטיקה

ולברר הכל.

תתפלללי לפני
ותשתדלי בעין טובה

ןמוזמנת לאישי
וואו חתיכת מורה...משתדלת יותר

...פוסעת

א. מסכימה לגמרי עם @אדם כל שהוא. חכם אתה.

ב. את בכיתה יא, נכון? את בטוחה שלא עשית כלום? ישמצב, אבל יכול להיות שבאותו רגע היה ממש שקט ואוירת עבודה ופשוט הרסת את זה למורה.

ג. לי היה כאסח עם מלא מורות (הייתי תלמידה 'מקסימה') ובאמת היו מקרים לא הוגנים, אבל אני יודעת שרוב הזמן, זה היה הגיוני, ומתישו נוצרת סטיגמה, וזה כבר הופך ללא הוגן...

וואו ממש מזדהה...אממ...

שנה שעברה בשיעור אנגלית כבר בתחילת השיעור, אפילו לא פתחתי את הפה, ישר המורה שלי הייתה אומרת לי לעשות עבודה בספריה... אני עד עכשיו לא מבינה מה היה הקטע שלה.

כנראה היה לה קשה לראות אותי או משו

איכשהו שרדתי את השנה איתה... נראלי כדאי שאמא שלך תדבר איתה 

לא מכיר מציאות כזו בכלל.נחמיה17

מה שאני הייתי עושה אילולי-

לא הייתי נמנע מלצאת. הייתי יוצא ומבקש לדבר עם המורה בחוץ או משהו. או שהייתי כמוך ונכנס בציווי אמא, אחרי, כמובן, שהמורה הסכימה, בין מרצונה בין נגד רצונה.

ואחר כך מברר את העניין מול המחכנת/ מנהלת.

הייתי אולי מנסה להוציא את ה"אדם" מהמורה. ממש להכנס בקטע אנושי. להסביר איך שאני נפגע ולהסביר שמעשי המורה גורמים לרוב לפגיעה. אם היא ממשיכה להיות כך, או שהיא אומרת "שטויות" (כל עוד לא הסבירה- זה אומר שהיא מעדיפה להישאר מורה ולא בן אדם.) וממשיכה- הייתי ממשיך עם המחנכת והמנהלת עד להתערבות מצידן וליישב הדורים. באם לא- תביעה לפטור משיעורי המורה למורה אחרת או משהו. כי אני, במקומך, הייתי דורש ללמוד עם מורה אנושית.

וואי ככ. אבל זה לא ילך.. כי זה בחיים לא יקרה.א"י לעמ'י
היא חושבת שרק היא צוודקת!!
נארלי שהמשפט "מה עשיתי" הוא שנוא פחד על המורות...בימאית דמיונות

זה תמיד ככה.

אבל להגיד לא באלי למורה...נראלי זה כבר חוצפה...

אופפ הלוואי הייתם מביניםא"י לעמ'יאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך