פורום נסיונות פעילים
בהנהלת: ענבל
מכתב פתיחה
בואו נתוועד פה עכשיו.שיח סוד
דרושמדענית
רב
כלי נגינה
שירים יפים
נרות
תווים לכולם
כלי נגינה
שירים יפים
נרות
תווים לכולם
יש פה אנשים עם יכולות כאלו...שיח סוד
נוו... אני באמת חייבת משהו לנשמה עכשיוו.
אז יט כסלושיח סוד
ביום זה לפנות ערב, יצא כ"ק אדמו"ר הזקן נבג"מ זיע"א לחירות מבית האסורים ממאסרו הראשון בפטרבורג בשנת תקנ"ט. מאחלים: "גוט יום-טוב - לשנה טובה בלימוד החסידות ודרכי החסידות תכתבו ותחתמו". י"ט בכסלו נקרא על-ידי כ"ק אדמו"ר מהוריי"צ "חג החגים".
י"ט בכסלו הוא 'מתן תורה' דפנימיות התורה. כיוון שי"ט בכסלו הוא 'ראש השנה לחסידות', אפשר עדיין להשלים בו כל מה שחסר עד אז. יום-ההילולא: יום זה הוא יום ההסתלקות-הילולא של אדמו"ר רבי דובער, הרב המגיד ממעזריטש נבג"מ זיע"א (בשנת תקל"ג, ומנוחתו-כבוד בעיר אניפולי). "לפני ראש-השנה של חסידות צריכים גם-כן ההקדמות על-דרך דימי הסליחות וחודש אלול".
י"ט בכסלו הוא 'מתן תורה' דפנימיות התורה. כיוון שי"ט בכסלו הוא 'ראש השנה לחסידות', אפשר עדיין להשלים בו כל מה שחסר עד אז. יום-ההילולא: יום זה הוא יום ההסתלקות-הילולא של אדמו"ר רבי דובער, הרב המגיד ממעזריטש נבג"מ זיע"א (בשנת תקל"ג, ומנוחתו-כבוד בעיר אניפולי). "לפני ראש-השנה של חסידות צריכים גם-כן ההקדמות על-דרך דימי הסליחות וחודש אלול".
ו... חת שתיים שלוש ו...שיח סוד
פדה בשלוםםם נפשי מקרב לייייי כי בררביםםם היו עימדיייי....
ישמע אל ויענם ויושב קדםם סלההה ישמע קל ויענם ויושב קדם סללהה
אאאשר אין חליפות למו אאשר אין חליפות למו אאשרר אייןן חליפות למווו ולא יראו אלוקיםםם
שלח.. ידיו... בשלומיוו. חילל. חילל. חיללל בריתוו חלקו מחמאות פיו ןקרב ליבוו רכו דבריו משמןן והההמה והההמה פתיחות.
השלך על השלך על השם יהבך ןהוא והוא יכלכלך לא ייתן ללעולם מות לצדיייקק מות לצדיייקק.
ואאאתה ואתה אלוקים תורידם לבאר שחתת
אנשייי דמיםםם דמיםם ומרמההה ללא לא יחצו לא יחצו ימיהםםם
ואניי אבטחח בךך ואני אבטחח בךך ואני אבטח בךך ואני אבטחח בךך ואני אבטחח בךךך....
ישמע אל ויענם ויושב קדםם סלההה ישמע קל ויענם ויושב קדם סללהה
אאאשר אין חליפות למו אאשר אין חליפות למו אאשרר אייןן חליפות למווו ולא יראו אלוקיםםם
שלח.. ידיו... בשלומיוו. חילל. חילל. חיללל בריתוו חלקו מחמאות פיו ןקרב ליבוו רכו דבריו משמןן והההמה והההמה פתיחות.
השלך על השלך על השם יהבך ןהוא והוא יכלכלך לא ייתן ללעולם מות לצדיייקק מות לצדיייקק.
ואאאתה ואתה אלוקים תורידם לבאר שחתת
אנשייי דמיםםם דמיםם ומרמההה ללא לא יחצו לא יחצו ימיהםםם
ואניי אבטחח בךך ואני אבטחח בךך ואני אבטח בךך ואני אבטחח בךך ואני אבטחח בךךך....
איי איי ייאא איי יאממ...שיח סודאחרונה
אני יודעת שאני משוגעת קצת הרבה עכשיו, תתמודדו
נסיון פעילקפיץ
(בוכה)(מלאך)(פרח)
(כועס)(מזיע)
(עצוב)איגנוטוס פברל
נסיון פעילקפיץ
(זה הדבר הראשון שקפץ. אבל גם צריכה לראות את זה)
פניה לשי מיקהזית שמן ודבש
שי מיקה, שלום.
אני בעבר חשדתי בך שאת קשורה לרצח תאיר ראדה וזה מה שכתבתי.
מסתבר שטעיתי.
תביני אותי- הושפעתי מההסתה נגדך ברשת.
אני מבקש סליחה ממך.
אני מאחל לך חיים מלאים באור וטוב.
שי מיקהזית שמן ודבש
הקפצה
שי מיקהזית שמן ודבשאחרונה
קפיץ קפוץ
..זית שמן ודבשאחרונה
נסיון פעיל.
מראים כאן מה ההפרש בין הטמפ' בגובה 850 מ"ב הצפויה ביום ראשון לבין הטמפ' הממוצעת ליום זה.
..זית שמן ודבש
אולי גשם קל בצפון ובחוף ביום ראשון