לכבוד חג חנוכה-
חשבתם פעם מי הגיבור שלכם?
שרשור "הגיבור שלי", אדם שאתם מעריכים שבשבילכם הוא גיבור-
זה יכול להיות חבר\ה, חבר כנסת, איש מפורסם, מדריכה, מורה או אפילו אמא...
שוטו על זה...
לכבוד חג חנוכה-
חשבתם פעם מי הגיבור שלכם?
שרשור "הגיבור שלי", אדם שאתם מעריכים שבשבילכם הוא גיבור-
זה יכול להיות חבר\ה, חבר כנסת, איש מפורסם, מדריכה, מורה או אפילו אמא...
שוטו על זה...
עומדים בעוז ובגאון מול העולם ושומרים בגופם על הארץ.

כל יהודי הוא גיבור,
דבקות בקודש ובאמת היא גבורה אמיתית!
כשניגשים לנקודה הפנימית הטהורה שבנו,
ומפתחים אותה בצניעות מתוך קודש,
מעלה מעלה באופן תמידי ומתוך אמונה ושמחת אמת,
זוכים לגבורה ,
גבורה אדירה,
ובעזרת ה' יתברך , בזכות הגבורה האדירה שלנו יבנה הבית,
והרשעה כולה כעשן תכלה..
רק לזכור שכח עז לנו!!!
יש מצב שהוא התכוון לגבורה מסוג אחר...
וכמו שאמרו פה-כל יהודי!! אגב..אהבתי את התגובה הזו![]()
כלומר 5אני לא באמת מכיר אותו אבל מבחנתי זה האדיאל
אחותי שירה שמיתחתי תמיד חושבת על כולם.......![]()
שכנה שלי. אישה מדהימה, באמת. ממשיכה לחיות גם אחרי שבעלה נפטר, הראתה חוזק בכל תקופת המחלה, ובאותה מידה בעלה- שגם כשהיה מאד חולה כבר היה משתדל לקחת את הילדים גן שעשועים, לעשות שיעורי תורה לפני כניסת שבת לילדי היישוב וכו'.
והמשגיח שלי [למרות שיש לי איתו לפעמים חיכוכים].
ובזכות הרב לוגאסי אני שומר תורה הוא זה שעזר לי לעמוד בכל המצבים ואפילו הקשים ביותר... וכנ"ל גם הצוות בישיבה..
לא?
הוא קרוב משפחה שלי [אני לא יאמר איך כי יזהו אותי] ואני חסיד שלו...
אמא שלי דוד המלך יהודית(מסיפור חנוכה...)מאיר(מקים הלחי) שרה אהרונסון ויש עוד אבל אינלי כוח לכתוב
אולי הוא לא הגיבור שלי, אבל זה תמיד מפעים אותי לחשוב איזה בן אדם חזק הוא. לא רק פוליטית, בעיקר רגשית. זה אדם שכל הזמן יורדים לחייו הפרטיים בפסים אישיים מובהקים, והוא יודע להפריד בין הדברים ולא לקחת ללב... זה מעיד על אדם עם אופי ובטחון מאד מאד חזקים וזה ראוי בהחלט להערכה (בלי קשר לדרכו ההשקפתית והפוליטית)נקודה למחשבה- הוא אדם עשיר בלי עין הרע, והוא מבוגר וכו'... ובמקום לעזוב את הפוליטיקה ולהינות משקט וחיי משפחה הוא מעדיף להישאר בתפקיד למען הציבור (בתכל'ס הוא המתאים ביותר לתפקיד (לדעתי))
זה הבחור החכם שנמצא אי שם. שאשכרה מתמודד עם העולם הזה. בכנות עצמית ובחכמה. כזה שהוא מאוד חכם. ובכל זאת. הוא לא משתגע מהעולם הזה. וחותר בתוך כל התסבוך פה. מתקדם, לא אמרתי שאין לו נפילות. אבל בקצבשלו- הוא מתקדם. אם יש מישהו כזה בדור שלנו נקוה שהוא יהודי שומר תורה ומצוות. ככה עבודתו קרובה לאמת או יותר נכון- היא אמת. והוא נכס יקר לעם היהודי לדורותיו. אין לדעת אם הוא עוד ילד, נער, מבוגר או בשלב ביניים לא מוגדר כלשהו, או אפי' מוגדר. אבל הוא בכנות ובחכמה שלא נשאב לשום צד מסויים שלא מושלם יותר מדי. חותר לקרבת אלהים, לאמת בתך עולם השקר הזה. לאור בתוך חשכה זו.
הוא- הגיבור שלי!
אלי ישי - איש של עשייה
הרב אבינר - הרב שלי
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים