אני מרגישה שקרנית. בעצם, אני שקרנית.אני אני אני אני
כמה אנשים, כמה מקומות. כמה סיפורים.. והכל שקרים.. מבלי שאני שמה לב.. פשוט ככה, יוצא לי.
בכיתה ח' היו לי תקופות ממש קשות של דיכאון סוג של (די מסובך.. אם אתם חושבים שאני צריכה להרחיב ולהסביר תגידו ואני אספר) והייתי בבית הרבה , כשהייתי מגיעה לאולפנה הייתי שוב אותה ילדה שמחה וחייכנית (וזה באמת היתה שמחה מהלב) הסטלנית העצמאית הזאתי שבאה פעם במיליון שנה ובזמן הזה שהיא לא באה היא מטיילת ומתנדבת.. (שתכלס , פשוט הייתי בבית) והייתי מספרת להם חוויות וכו' כשעברתי לאולפנה החדשה השנה, חשבתי שזה די יעבור לי ואני אשכח מיזה- אבל בכלל לא.. ואני באמת משתדלת , אבל אז זה אומר לשתוק כל הזמן.. זה קשה.. אנלי מה לעשות עם עצמי , אז אני שולפת סיפור, ובדכ אני מספרת כאילו זה עלי וחוויה שקרתה לי...
ויש עוד משהו שהוא יותר מתסכל ממה שאתם יכולים להבין...- הייתה לי תקופה מקצת אחרי פסח שהייתי בכיתה ז' עד כמעט סוף החופש שהורדתי חצאית הסתובבתי בלבוש לא משהו, הייתי עם בנים בים, לא שמרתי נגיעה, שבת חיללתי כמה פעמים בכוונה, וכל מיני כאלה .. עכשיו , שסיפרתי לאנשים על "התקופה הזאת" ממש הגזמתי והוספתי מלא סיפורים ושקרים נוראים שעכשיו, אני כן מבינה למה סיפרתי את זה ככה- כי יש שני דברים שאין לי אומץ לספר לאף אחד אז אני מספרת אתזה כדי לבדוק עד כמה יש לי אומץ וזה דברים זוועתיים בקטע ממש נוראי... אני לא מסוגלת לספר לאנשים ששיקרתי וזה עושה לי רע. רע מאוד. בבקשה תעזרו לי לצאת מיזה.. אני חשבתי שפשוט להפסיק לשקר בבום ואז שאני אגדל יותר כמספרים נוסטלגיות וכל מיני כאלה לספר שכאילו בתקופה הזאתי של כיתה ט' הייתי משקרת טיפה וזה.. אבל לא יודעת מה לעשות.. חשבתי אולי לפרוק ולשמוע קצת עצות.. זה די מתסכל לדעת שאת נחשבת לאדם כנה ואת בכלל כל הזמן משקרת.. זה כואב לי לשקר.. אני לא רוצה לשקר. אני שונאת לשקר.
חוץ מזה שבזמן האחרון אני נמצאת בדי ניוון כזה של הנשמה.. באמת שאנלי כח לכלום ואנלי רצון לכלום- אני עוזרת לכולם במצבים כאלה ויודעת מה להגיד ומה לעזור, אבל אני עברתי את השלב שאפשר להציל את זה, ואני מנסה בכח.. מנסה לארגן בכוונה התנדבות כזאתי או כזאתי אבל אחרי שניה יורדת מהרעיון כי פשוט אנלי כח.. אני באמת אדם שמח.. ששמח מהלב..גם עכשיו אני שמחה וכותבת בשמחה אבל יש משהו שצובט כי אני יודעת שאני מכורה לשקר וכי אני לא מצליחה לצאת מניוון הנשמה שלי.. ואני כל פעם מנסה ותופסת כוחות , זה מרזיק לשתי שניות ויורד..זה קצת קשה. אתם המנוסים יותר, אני סה"כ כיתה ט'. (; מי שיוכל לעזור , לתת עצה, וכו' אני ממש אשמח לשמוע(:
נשמה. צדיקה וטהורה!א"י לעמ'י

כמה שאת צדיקה.. וואי איזו נשמהה!!

נשמה שלי, להפסיק לשקר ככה זה לא בא ברגל.. זה תהליך כלשהוא.. ממה שהבנתי את עברת לא מעט בחיים שלך.. ואני שמחה שהצלחת להבין את המשמעות של חלקן ולצאת מזהה!! כןן, כי את גדולהה!! כי את חזקהה!!

ואני בטוחה ומאמינה שתצליחי לצאת גם מזה!!

תנסי לחשוב לפני כל מה שיוצא לך מהפה. תשמעי מה אנשים אמרו ואחכ טיפה לחשוב ואז לומר..

ותפפלי חזק לרבש'ע!! הוא ישמע ויעזור לך הכי הרבהה!! זה ניסיון לא פשוט.

אבא רוצה לראות את ההתמודדות שלך, תראי לו שאתיכולה ומסוגלת!!

את צדיקה וטהורה. מאמינה בך!! ופה להכל.. אל תהססי!!

בהצלחה אהובהאוהב

(:הכל מאת ה'
א"י כתבה יפה..
אני הוסייף,
שקודם כל וואו,על כל מה שעברת .
זה באמת לא פשוט..
תזכרי שכל מה שעברת,זהו זה נגמר..
עכשיו זאת התחלה חדשה,
*תמיד* אפשר לתקן,ולהשתפר,ולהתחיל מחדש,
ה'אוהב כל יהודי..וכל אחד,כל החיים עובד על עצמו..
רגעי חרטה,זה מעולה.וטוב... תנסי להשאיר את מה שהיה בצד ולהתמקד במה את הולכת לעשות עם זה.
העצה הכי טובה שיכולה להיות לבן אדם.זה פשוט להיות הוא.זהו.כן גם אם לא תצטרכי לנפח כל סיפור,את תרגישי שמה שאת עושה זה בשלווה ובשלמות
קרה לך משהו ואת רוצה לשתף-מעולה.(:
תספרי את הסיפור כפי שהוא,את תראי שהסיפור שלך,את תרגישי סיפוק מהסיפור שלך..של וואו איזה כייף היא הקשיבה לי.כי זה באמת מה שאני ומה שאני עברתי,בלי שום הוספות.את תרגישי שכל הסיפור שלך זה מה את!הזהות שלך..
הכל בסדר,אין לך מה להרגיש לא בסדר.
כולנו צריכים לעבוד על דברים,אחד על מידת הכעס,השני על נתינה,השלישי על השקר וכך הלאה.
וזו עבודה של חיים שלמים..
הלוואי שנזכה..
שאגאחרונה
יש לך כישרון כתיבה מעולה, את כותבת את מה שאת רוצה להגיד בצורה פשוטה וברורה.
אם את אומרת שיש לך ראש יצירתי שיכול לדמיין דברים ולספר אותם בצורה מלהיבה, למה לא לנצל את זה?

תחשבי על זה, קיבלת מתנה, אולי עד עכשיו השתמשת בה בשביל לשקר, אבל זה לא אומר שאת לא יכולה להפנות את זה לכיוון אחר.
מה למשל? תנסי לכתוב סיפורים, שירים, קטעים...
לפי איך שכתבת למעלה ומה שאמרת אני בטוח שאת יכולה לעשות את זה מעולה.

לפי דעתי כדאי לך לנסות לנתב את היכולות שלך למקום אחר.
בהצלחה
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך