אני מרגישה שקרנית. בעצם, אני שקרנית.אני אני אני אני
כמה אנשים, כמה מקומות. כמה סיפורים.. והכל שקרים.. מבלי שאני שמה לב.. פשוט ככה, יוצא לי.
בכיתה ח' היו לי תקופות ממש קשות של דיכאון סוג של (די מסובך.. אם אתם חושבים שאני צריכה להרחיב ולהסביר תגידו ואני אספר) והייתי בבית הרבה , כשהייתי מגיעה לאולפנה הייתי שוב אותה ילדה שמחה וחייכנית (וזה באמת היתה שמחה מהלב) הסטלנית העצמאית הזאתי שבאה פעם במיליון שנה ובזמן הזה שהיא לא באה היא מטיילת ומתנדבת.. (שתכלס , פשוט הייתי בבית) והייתי מספרת להם חוויות וכו' כשעברתי לאולפנה החדשה השנה, חשבתי שזה די יעבור לי ואני אשכח מיזה- אבל בכלל לא.. ואני באמת משתדלת , אבל אז זה אומר לשתוק כל הזמן.. זה קשה.. אנלי מה לעשות עם עצמי , אז אני שולפת סיפור, ובדכ אני מספרת כאילו זה עלי וחוויה שקרתה לי...
ויש עוד משהו שהוא יותר מתסכל ממה שאתם יכולים להבין...- הייתה לי תקופה מקצת אחרי פסח שהייתי בכיתה ז' עד כמעט סוף החופש שהורדתי חצאית הסתובבתי בלבוש לא משהו, הייתי עם בנים בים, לא שמרתי נגיעה, שבת חיללתי כמה פעמים בכוונה, וכל מיני כאלה .. עכשיו , שסיפרתי לאנשים על "התקופה הזאת" ממש הגזמתי והוספתי מלא סיפורים ושקרים נוראים שעכשיו, אני כן מבינה למה סיפרתי את זה ככה- כי יש שני דברים שאין לי אומץ לספר לאף אחד אז אני מספרת אתזה כדי לבדוק עד כמה יש לי אומץ וזה דברים זוועתיים בקטע ממש נוראי... אני לא מסוגלת לספר לאנשים ששיקרתי וזה עושה לי רע. רע מאוד. בבקשה תעזרו לי לצאת מיזה.. אני חשבתי שפשוט להפסיק לשקר בבום ואז שאני אגדל יותר כמספרים נוסטלגיות וכל מיני כאלה לספר שכאילו בתקופה הזאתי של כיתה ט' הייתי משקרת טיפה וזה.. אבל לא יודעת מה לעשות.. חשבתי אולי לפרוק ולשמוע קצת עצות.. זה די מתסכל לדעת שאת נחשבת לאדם כנה ואת בכלל כל הזמן משקרת.. זה כואב לי לשקר.. אני לא רוצה לשקר. אני שונאת לשקר.
חוץ מזה שבזמן האחרון אני נמצאת בדי ניוון כזה של הנשמה.. באמת שאנלי כח לכלום ואנלי רצון לכלום- אני עוזרת לכולם במצבים כאלה ויודעת מה להגיד ומה לעזור, אבל אני עברתי את השלב שאפשר להציל את זה, ואני מנסה בכח.. מנסה לארגן בכוונה התנדבות כזאתי או כזאתי אבל אחרי שניה יורדת מהרעיון כי פשוט אנלי כח.. אני באמת אדם שמח.. ששמח מהלב..גם עכשיו אני שמחה וכותבת בשמחה אבל יש משהו שצובט כי אני יודעת שאני מכורה לשקר וכי אני לא מצליחה לצאת מניוון הנשמה שלי.. ואני כל פעם מנסה ותופסת כוחות , זה מרזיק לשתי שניות ויורד..זה קצת קשה. אתם המנוסים יותר, אני סה"כ כיתה ט'. (; מי שיוכל לעזור , לתת עצה, וכו' אני ממש אשמח לשמוע(:
נשמה. צדיקה וטהורה!א"י לעמ'י

כמה שאת צדיקה.. וואי איזו נשמהה!!

נשמה שלי, להפסיק לשקר ככה זה לא בא ברגל.. זה תהליך כלשהוא.. ממה שהבנתי את עברת לא מעט בחיים שלך.. ואני שמחה שהצלחת להבין את המשמעות של חלקן ולצאת מזהה!! כןן, כי את גדולהה!! כי את חזקהה!!

ואני בטוחה ומאמינה שתצליחי לצאת גם מזה!!

תנסי לחשוב לפני כל מה שיוצא לך מהפה. תשמעי מה אנשים אמרו ואחכ טיפה לחשוב ואז לומר..

ותפפלי חזק לרבש'ע!! הוא ישמע ויעזור לך הכי הרבהה!! זה ניסיון לא פשוט.

אבא רוצה לראות את ההתמודדות שלך, תראי לו שאתיכולה ומסוגלת!!

את צדיקה וטהורה. מאמינה בך!! ופה להכל.. אל תהססי!!

בהצלחה אהובהאוהב

(:הכל מאת ה'
א"י כתבה יפה..
אני הוסייף,
שקודם כל וואו,על כל מה שעברת .
זה באמת לא פשוט..
תזכרי שכל מה שעברת,זהו זה נגמר..
עכשיו זאת התחלה חדשה,
*תמיד* אפשר לתקן,ולהשתפר,ולהתחיל מחדש,
ה'אוהב כל יהודי..וכל אחד,כל החיים עובד על עצמו..
רגעי חרטה,זה מעולה.וטוב... תנסי להשאיר את מה שהיה בצד ולהתמקד במה את הולכת לעשות עם זה.
העצה הכי טובה שיכולה להיות לבן אדם.זה פשוט להיות הוא.זהו.כן גם אם לא תצטרכי לנפח כל סיפור,את תרגישי שמה שאת עושה זה בשלווה ובשלמות
קרה לך משהו ואת רוצה לשתף-מעולה.(:
תספרי את הסיפור כפי שהוא,את תראי שהסיפור שלך,את תרגישי סיפוק מהסיפור שלך..של וואו איזה כייף היא הקשיבה לי.כי זה באמת מה שאני ומה שאני עברתי,בלי שום הוספות.את תרגישי שכל הסיפור שלך זה מה את!הזהות שלך..
הכל בסדר,אין לך מה להרגיש לא בסדר.
כולנו צריכים לעבוד על דברים,אחד על מידת הכעס,השני על נתינה,השלישי על השקר וכך הלאה.
וזו עבודה של חיים שלמים..
הלוואי שנזכה..
שאגאחרונה
יש לך כישרון כתיבה מעולה, את כותבת את מה שאת רוצה להגיד בצורה פשוטה וברורה.
אם את אומרת שיש לך ראש יצירתי שיכול לדמיין דברים ולספר אותם בצורה מלהיבה, למה לא לנצל את זה?

תחשבי על זה, קיבלת מתנה, אולי עד עכשיו השתמשת בה בשביל לשקר, אבל זה לא אומר שאת לא יכולה להפנות את זה לכיוון אחר.
מה למשל? תנסי לכתוב סיפורים, שירים, קטעים...
לפי איך שכתבת למעלה ומה שאמרת אני בטוח שאת יכולה לעשות את זה מעולה.

לפי דעתי כדאי לך לנסות לנתב את היכולות שלך למקום אחר.
בהצלחה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך