מה הייתם עושים??ארנאו

מממ..אני בחור שלא נדלק על כל אחת שרואה..אני פשוט לא כזה..ו..לפני כמה ימים פגשתי מישהי במכולת..אני לא ידעתי עליה כלום..פשוט כלום..ו..אני לא רוצה לומר התאהבתי..כי אהבה זה הרבה יותר מסתם לראות..אבל פשוט נדלקתי עליה בטירוף..הסתכלנו אחד על השני כמה שניות..והיו כמה מפגשי עיניים..ופשוט..[כן..יכול להיות שדימיינתי]

עכשיו..העניין הוא שאני לא יודע עליה כלום..כאילו למצוא אותה זאת ממש לא הבעיה..ולא משנה כעת למה..אבל השאלה שלי היא...איך אתם הייתם יוצרים קשר..??

פשוט תעלו דרכים טובות..שהיא לא תלחץ..וכל שאר העניינים..פשוט דרכים מקוריות וכדו' ליצרת קשר איתה..ולהביא לידי מפגש..

ו..בלי הטפות מיותרות...

תודה לכם..אתם נפלאים..אני מפורסם בפורום הזה..פשוט משתמש בשם אחר לכסות על הבושות..חח...תודה רבה רבה לכם..

אמממ...מיטל

קודם כל- נדלקת עליה כנראה בגלל חיצוניות (אם אתה לא מכיר אותה בכלל) וקח בחשבון שיש עוד מלא בנות יפות בעולם ואולי תדלק על אחת אחרת..

אם בכל זאת תרצה להכיר אותה אז אולי פשוט אם תראה אותה שוב אז תחייך אליה.. פעם אחרת תשאל "מה נשמע?" קיצר ואז לאט לאט תכירו יותר ויותר...

אמממ....קוצ'יניו
אתה בטוח שאתה רוצה להיפגש איתה? ז"א, אתה בכלל לא מכיר אותה.... נכון שממש נדלקת וכו' ובטח הרגשת שזה לא סתם אלא משהו מיוחד.... אבל...סתם הבלים, לא? ראית מישהי מבחוץ, בלי להכיר בכלל את האישיות שלה- לדעתי פשוט תעזוב את זה. אם זה אמיתי- תסמוך על הקב"ה שישדך בינכם.
בהצלחה!
אני עם זאת שמעליי.פגזניקית גאה!
תשכח ממנה, יעבור לך.
קשה לי להבין למה אתה מתכווןהרועה
אבל נראה לי שאם זה היה קורה לי הייתי מחפש אותה ומן הסתם מגלה שהיא לא מתאימה לי בגרוש ושהיא ממש לא מי שחשבתי.
זה קורה י תמייד.מרב.
אני הולכת ברחוב, רואה אותו, נדלקת עליו.
אבל אני נפטרת מזה די מהרר~~
פשוט אל תחשוב עליה יותר מידי. תגיד לעצמך שזאת בסה"כ ילדה יפה. לא יותר מזה. לך תדע אם היא ילדה זבל.
אני פעם ראיתי מישו, נדלקתי עליו, יום אח"כ קראתי בעיתון שהוא אנס מישי (המקרה ההוא בפרדס חנה, ששניים אנסו מישי). קיצר-- לא משתלם להידלק על מישי/ו בלי להכיר אותו/ה.
בוא נגידbatshi

בוא נגיד שבנתיים אתה צריך להיות מציאותי... ומה לעשות.... מחר היא כנראה לא תיהיה שוב במכולת... וכנראה שהיא לא תתקשר אליך פתאום...

לכן.. אם הייתי במקומך, היתי משאירה לאלוקים לסדר את העניינים... ואם זה צריך לקרות בינכם, אז זה יקרה, ולא משנה אם מחר או עוד שנה...

לכן בנתיים תחזור לשגרת היום שלך בלי מחשבות מיותרות.. עד שבעז"ה תמצא את שאהבה נפשך..

בהצלחה..

מרוב שאתה 'לא נדלק על כל אחת' פרסמת את זה בעשרות פסבא גפטו
פורומים... או שזאת הודעה ממוחזרת שהתפרסמה בעוד מערכות פורומים חוץ מזו של ערוץ 7...
תשב במכולת עד שיצמחו לך שערות לבנות ותחכה לה420mal

או שפשוט תחליף את המוכרת בהתנדבות..

יש דרך קצת יותר מסובכת אבל יותר מהירה זה לעבור על הספר טלפונים של מי שגר באיזור ולשאול ..

מצטער שאני מסתלבט אבל נראה לי נסחפת בסרט הזה של ה"love from first loook" ..

כאילו אתה לא יודע כלום על התכונות שלה, היא יכולה להיות הילדה הכי {השלם את החסר] שיש ואתה תתחיל לחלום עליה וגם אם בסוף תפגשו בטעות, אתה תגלה אחרי כמה פגישות שזה ממש לא מה שחלמת עליו..

קיצור אתה התאהבת במה שהיא בדימיון שלך, ולא במי שהיא באמת!!

שבוע טוב מקווה שעזרתי!

מה אני הייתי עושה?אנדרלמוסיה

הייתי מבררת מה שאפשר, חוקרת אפילו אולי.

אבל מה אני אגיד לך? אל תהיה תבנה ציפיות, כי אולי (ונקווה שלא) תתאכזב מאד אח''כ..

ממש לא נראלי...מישו לרוץ איתו
אנלא יודעת למה ...
הדתיים מתחילים ככה תגידי מה השעה?? חחטורו.!!!
הרציניים כככה-- תגידי את גרה באיזור ירושלים?? הבת- לא למה?? סתם כי ראיתי מישי יפה בדיוק כמוך אה תודה בקשבה . מאיפה את? אה אני פלוני ואתה?? וכול אם אתה רוצה שיטות אני ישמח להביא לך יש 100 שיטות ועובדות מניסיון פעם אחת הייתי  בירושליים ירד גשם שוטףף ראיתי איזה אחת בלונדה עם מיטריה פשוט נכנסתי איתה למטריה ושתינו נפלנו מצחוק ואז התחלנו לדבר קיצר פנה אלי נדריך אותך קצתת
חח טורו אתה תמיד מצחיק אותי... [=~~אני~~
חחחחחחחחחח..טואוובבבבצביה:]
וואלה ב"ה פשוט הייתי באיזה עבודה שהבעל הבית כזה סטאנונימי (פותח)
סטלן שבחיים שלכם לא ראיתם והוא החי חזק בממשפטים אין הוא פשוט הבן אדן חזק במשפטים אין אי אפשר להיסטלת עליו קיצור אצלו למדתי הרבה משפטים חלקם חכמים חלקם חכמים אבל לצד שני
כחח אשכרה.מוריה!!
איזה אדיוט אתה חסר טקט!!!אנונימי (פותח)
חחח...יפה יושי...!MaCaBeE
נראה לי אני יודעת מי אתה..גייטל רייזל

או לפחות מה הכינוי [או הכינויים?!] הקודמים שלך..

תעזוב אותה..תעשה לה טובה, מסכנה.. עוד בת שתסתבך על סתם...על מה נדלקת? על העיניים שלה? בחיי..אתה דפוק.

יאאלהה, שא ברכה ותמצא לך חיים.

פנו דרך שולה כאן!תשובה למאהב השרמנטי!!!!אנונימי (פותח)אחרונה

טוב אז ככה כמו שכולם אמרו בוודאי ובוודאי שנידלקת על החיצוניות שלה כאילו זה מה שהידליק אותך כי כמו שאמרת בעצמך אתה לא יודע עליה כלום כן?..שנית גם כמו שאמרו כבר כאן יש המון דוגמניות בחוץ ואם מה שמשך אותך זה החיצוניות שלה אז גם ונגיד אם תהיה איתה ותכיר אותו תעבור לה איזה מישי אחרת ברחוב יפה מימנה פי אלף והראש שלך יסתחרר בשנית וחוזר חלילה...מה שמביא אותי להוביל אותך למסקנה הנדושה והבלתי נימנעת שזה ממש לא הדבר מימנו הקשר צריך  להתחיל ...

עיין ערך כל הסלבריטאים למינהם היפים והיפות הרזים והרזות בהוליווד ולא צריך בעצם להרחיק כל כך לכת גם בארץ יש המון...והכל למה כי התחתנו בגלל המראה כי האישה התאימה להם לצבע הנעליים ..אז אני לא באה להטיף לך מוסר זה דבר נורמלי לחלוטין ואנושי ההידלקות הזו אבל אתה צריך להבין שזה ממש לא צריך להוביל אותך וכן..אם זה השידוך שלך אז אתה לא צריך לעשות כלום זה יקרה מעצמו ואם לא אז לא..

יומעולה!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך