איך מרגיעים את כל אלה שדורשים ממני את המקסימום?יעל

המחנכת והמורה למתמטיקה ולאנגלית וללשון ולתנ"ך באולפנא דורשות ממני להיות חמש יחידות ולקבל מאה ולהצליח, כי אחרי הכל אני תלמידה טובה.

הקומונרית והמד"שית דורשות שאני אשתחרר לכל הפעילויות בסניף ולכל הפעולות והישב"צים והשבתות, כי אחרי הכל נכנסתי להדרכה לא בשביל לשחק פינג פונג.

אני לומדת לימודים אקדמיים ולכן אני לא הכי מרוכזת בשיעורים ולא יכולה להגיע לכל הישב"צים במוצאי שבת.

אבא ואמא שלי רוצים שאני אהיה יותר בבית, שאני אשמור על האחים ואושיט יד לפעמים כי אני הכי גדולה בבית כרגע, אבל אני מגיעה בחמישי בלילה אחרי שבוע פנימייה ופעולה, ביום שישי אני לחוצה לגמור ללמוד ולהגיש עבודה של האוניברסיטה הפתוחה, כל שב"צ אני בסניף ובמוצאי שבת חייבת לטוס לישב"צ כי הקומונרית רותחת עליי.

אני מאד נהנית! אני לא רוצה לוותר לא על המשפחה, לא על הפנימייה, לא ה-5 יח"ל, לא על ההדרכה ולא על התואר.

אבל איך משתיקים את כל אלו שעומדים מעלי ודורשים ממני לשים את הסניף מעל הכל, או את הלימודים מעל הכל.

לפעמים אני מרגישה שאני בסך הכל כלי בידיים של המחנכת \ קומונרית \ חניכה \ מרצה.

ואני לא!

וואוו!!! את אלופהה!!גמ

התשובה נמצאת אצלנו..לעבדך באמת!

תבדקי מה באמת חשוב לך ואיך..

מה את רוצה,ומה את רוצה כי אחרים רוצים שתרצי..

חפשי האמת שלך .

והרבי השתדלות

המון המון הצלחה!

מצטרף לשאלה... אוףף זה דבר חופר...ארי מש.

אם רוצים- אפשר להספיק הכללא עוצרים
ואני מדבר מניסיון, היה לי בעבר מסגרת לוחצת מאוד דומה לשלך (לימודים, הדרכה, הכי גדול בבית, משפחה, לימודים אקדמיים).

מה שאני למדתי אז, זה לנצל את הזמן. זה אומר שאני משתדל מאוד לגמור כבר במהלך השבוע את כל שיעורי הבית והעבודות שיש לי. גם אם זה דורש עבודה סיזיפית ומטישה, ובא על חשבון זמן פנוי בפנימייה ושאר תחביבים שיכולים להצתמצם כרגע. או לנסות להכין פעולה תוך כדי שיעורים וכדומה (אם את עושה תואר כנראה שאת לא צריכה להקשיב כל השיעור, אם בכלל)

בנוגע לאלו שמעלייך- תנסי להסביר שאת עושה הכי טוב שאת יכולה, אבל גם תצטרכי ליישם את זה. אצלי זה עזר, אבל צריך להיות באמת רציניים. כלומר, כשאת עם המשפחה, תהיי עם המשפחה, ואם צריך, תסגרי ווטסאפ. כשאת בפעולה, תשקיעי. וכשאת לומדת, תסגרי את הפלאפון, זה פשוט מייצר זמן נוסף שלא ידעת שהוא קיים.

בהצלחה!
תודה רבה.יעל

אני עושה בדיוק את מה שכתבת,

ובכל זאת אף אחד לא מרוצה ממני...

וקצת סתרת את עצמך -

מצד אחד אתה אומר לשלב בין הדברים, להכין פעולה בשיעור או ללמוד על חשבון הפנימייה,

ומצד שני לעשות כל דבר בשלמות?

עושים את המקסימום שאפשר. ומתגמשים בהתאם למה שנדרשנפש חיה.
זו הכוונה לענ"ד
את לא חייבת לרצות אותם אם הם לא מסתכלים שובלא עוצרים
את מסבירה, אם הם לא מקשיבים ומסתכלים על המצב מחדש, אין לך כבר מה לעשות, כי עד שתעזבי את כל שאר העיסוקים שלך, הם לא יהיו מרוצים.

לא סתירה, יש סדר עדיפויות- דברים חשובים (הדרכה, משפחה, מתמטיקה או כל דבר אחר שחשוב לך)- להיות מרוכזים רק בזה.
שאר הדברים (שיעורים לא חשובים, תחביבים אחרים וכו')- לשלב.

מה לעשות, אי אפשר לייצר זמן נוסף, אז דברים פחות חשובים קצת יורדים.
זוכרים שזו היתה בחירה שלנוקמנו ונתעודדאחרונה

בס"ד

להכנס ללחץ הזה, שזה שווה את זה, שרצינו להשיג את המטרות האלו ובעצם אפשר לומר שהמלחיצים הם הכלי בידיים שלנו.

זוכרים שבסופו של דבר, כשאחד הכדורים שאנחנו מעיפים באוויר נופל רגע זה לא סוף העולם, למרות שיש מי שהתפקיד שלו לשכנע אותנו שכן, ושגם זה שהוא עצבני עלינו זה לא סוף העולם.

וזוכרים שהלחץ המוגזם הזה הוא די זמני בסופו של דבר.

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך