והלילה בום!! תוך שעה הכל ירד לטמיון. תוך שניות הייתי בתהומות!! הצילווו!!!
איך זה קרה לי?!?😢
למה למה זה קרה לי?!?!!!??
עזרה!!!!
העיקר זהלהתחזק באמונה!! לראות את כל הטוב!! תשמח אתה יודע כמה זה 4 חודשים??!! אתה אלוף אין לך מושג כמה גאים בך בשמים ואפילו בארץ כל מי שאתה חשוב לו אשריך לגמרי אתה אלוף מקנה בך לגמרי הדבר שאתה צריך עכשיו זה לקום תמיד תזכור שה' לא נותן לבנאדם נסיונות אם הוא לא מאמין שהוא יכול לעמוד בהם... מעריך לגמרי...
כמו שבת הבורא אמרה "שבע נפל צדיקים וקם". נפלת? תקוום! רק דברים טובים יצא לך מזה!! בהצלוחהה!!
ארבע חודשים? וואו מקנאה
להתחנן אליו שזה יפסיק.
אשריך שאתה מודע לזה כל כך!
בעז''ה עוד תראה אותך עובר כמו גיבור.
ותצליח בהכללללל!
![]()
"כל יהודי מקבל מהקב"ה את הניסיונות שה' מייעד לו ואני אומרת לך: הקב"ה אל תעריך אותי כל כך"
מכיר ומזדהה
אתה לא נלחם לבד, כל העולם עכשיו במלחמה הזאת.
זה נראה כאילו כולם נכנעו ורק חבורת מטורפים יהודים ממשיכה להילחם, אז אתה חייב לנצח!!
מחזיקים לך אצבעות...
(נ.ב. זה הודעה גם אל עצמי...)
הי, אם אתה רוצה, בשביל זה יש פורום "שלא עשני אישה" הוא סגור לבנים, ממש כדאי לך להיצתרף אליו!!!
זה המנהל שלו, תבקש להיצתרף, ממש מומלץ וגם מקום יותר נכון לפתוח את זה
מעריץ אותך....
בספר צדקת הצדיק:
[צה] בימי הנעורים רתיחת התאווה מתגברת ואז מרבה חטאים מצד היצ"ר ר"ל והם חטאת נעורים, וזה היה בדור המבול כמו שכתוב שם "כי יצר לב האדם רע מנעוריו". וגם כן מסוגל טוב הרבה מצד היצר טוב וחשקות לדברי תורה, וזה היה דור המדבר כמו שכתוב "וזכרתי לך חסד נעוריך...". והם עצמם אותם הנפשות כמו שכתוב בזוהר פנחס... ודורו של משיח אז יהיה פעם שלישית אותו דור, בסוד מה שכתוב "תחדש כנשר נעוריכי..." ואז יהיה התיקון הגמור שבאות בערבוביא חטאת נעורים וחסד נעורים והטוב יתגבר על הרע ויהפכו לטוב... "ועמך כולם צדיקים וגו'" פירוש שומרי הברית כנודע.
זה הנסיון... נאמר בזוהר הקדוש שלפעמים מפילים את האדם בכוונה משמים בכדי לנסותו האם הוא יתיאש או לא...
זה כמו שני חיילים בקרב, אחד נכנס לחם יצא, ולעומתו השני נלחם ונפצע, שם איזה חבישה זמנית והמשיך להלחם ושוב נפל ושוב קם בשארית כוחותיו האחרונים ללחות כך שוב ושוב עד שחזר פצוע וחבול...
את מי המלך יותר יעריך, ודאי שאת ההוא שנפצע זה מראה עד כמה הוא קרוב למלך שאפילו שהוא נפצע הוא קם וממשיך להלחם ולא מתיאש.
זה לא חכמה ללחום בקלות ולצאת, זה אולי מעלה גדולה אבל מי שנופל וקם ונופל וקם כמו יויו זה מעלה בהרבה יותר גדולה...
(עיין בספרו של הרב יעקב ישראל לוגאסי 'דור התמורות' ועוד...)
זה מאמץ על! זה המון!
מעריכה כל כך!!!!
תדע, משו שמישו אמר לי - גם אם נפלת אחרי הרבה זמן, הנקיות של הימים האלה לא נאבדת והיא לא הלכה לשום מקום! לשום מקום! יש לך 4 חודשים. וזה המון. ובעזרתו יתבך התקופה הזאת היא מבוא להמשך ארוך, טהור, ומשמח! שיבוא עכשיו שוב בע"ה!!!
מעריכה אותך ממש!!!!!!!!!!! ואל תשכח שם4 חודשים התחילו מדקה אחת של הצלחה! תתחיל ביום ואם זה מורכב ממש אז מכמה שעות. וה' יעזור וזה יעבוד!
בהצלחה ממש!!!!
ותודה לכל האנשים כאן על החיזוקים. עודדתם
אחת שמשתדלת....
שכר מצווה הוא פי שישים מעונש מעבירה...
אז תיקח בחשבון שאם היה לך אחת אז ההתגברות אי פי 40 מהנפילה והשכר של זה הוא פי 60 מהנפילה.
יוצא מפה שהשכר שיש לך הוא פי 2,400 מהעונש על הנפילה, יש לך מושגים בכלל במה מדובר...
רק אדם תמיד אוהב לראות את הרע והשחור...
![]()
הרבי מליובאוויטש מסביר שמצוות זה דבר נצחי!!
אי אפשר למחוק אותם... אי אפשר!
4 חודשים של עמידה בניסיון זה ארבעה חודשים חתיכיים שנשארים לנצח רשומים אצל הקב"ה.
גם אם תעשה שטויות כל החיים הארבעה חודשים האלה נשארים!
לעומת עבירות, שיש אופציה למחוק אותם ואפילו להפוך אותם לגמריי.
בהקשר לזה:
למה אומרים "בר מצווה" ו"בת מצווה"??
אי אפשר להפסיק להיות בן/בת של ההורים שלך!
תנסה להכחיש את קיומם...הם תמיד ישארו אלו שהביאו אותך לעולם!
זה משהו תמידי.
לעומת זאת מי שנופל נקרא 'בעל עבירה'...למה בעל? למה לא "בן עבירה?"
זוגות כידוע: יכולים להתגרש.
אל תיבהל!
כל הכבוד לך!
להחזיק 4 חודשים במשהו שקשה זה לא נורמלי!
זה מהמם.
היא בגלל "שלא מאמינים בקלותה של תשובה. החטא היה וגורר אחריו הרבה דברים. אבל אתה מצד הרצון שלך לא קשור כבר.
התשובה אומרת אני לא רוצה בחטא! אננו מרצוני
ויהיו עוד הרבה התמודדיות. אבל הם הכפרה, היסורים מכפרים שלך.
המלחמה שלך נגדם מראה עד כמה אינך רוצה בחטא. ברמה מסוימת הם חסד. ע"י מתכפר לך.
0.
הבעש"ט אומר שכל הסיבה שהיצר הרע משכנע ת'יהודי לחטוא זה כדי לגרום לו להיות בעצבות---
חטאתי. טעיתי. אני חלש.
לא העבירה עצמה מעניינת אותו! אלא העצבות שבאה אחריה!
אז פליייז אל תיתן ליצר הרע שלך להנותתת.
הכי חשוב להיות בשמחה עכשיו! הבנת??
קראתי פעם באיזה ספר שואה את המשפט "לא רק שרע לנו, אז גם שנהיה עצובים??"
כאילו- זה להוסיף חטא על פשע: גם לעשות שטויות וגם להיות עצובים אחר כך!
ויש לי הרבה מה לכתוב על זה... פשוט אני לא רוצה לחפור יותר מדי![]()
1.
אל תתבאס בכלל-
אתה מתחיל את המסלול עכשיו ממקום הרבה יותר מתקדם...
אתה כבר יודע איזה כיף זה לא ליפול ואיזו הרגשה יש כשעושים שטויות.
אז כבר השתכללת
יש לך מה להוסיף לרזומה...
2.
זו ההזדמנות לבדוק מה גרם לך ליפול אחרי כ"כ הרבה זמן ותימנע מהדבר הזה בכל מחיר!!
3.
אתה צודק: נשאר פגם בנפש... וגם חוזרים להרגל (כמו הסיגריה הראשונה של המעשנים...)
את הפגם בנפש אפשר לתקן ע"י הרבה לימוד וראייה של דברים טהורים (ראיית פני צדיק).
ובקשר להרגל: ברוך הבא לעולמנו!!
אנחנו נופלים וקמים. כמאמר השיר המפורסם "לשבת, לקום, לשבת, לקום, לשבת ולקום"
![]()
והחכמה זה לקום!! 4 חודשים אתה מחזיק.... קטן עלייך לחזור לזה!
לילט!!!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!