דבר ראשון בך!אם את בן אדם שיכול להשפיע בלי להיות מושפע..אז יאללה!! לכי להשפיע!!
דבר שני זה תלוי בסביבה שאמורה להיות מושפעת..לא תמיד הסביבה מתאימה להשפעה שלך, זוכרת שתהילה אמרה שתמיד בנצי אומר לא לדבר עם שמולאנים כי זה פשוט לדבר לקיר ואין בזה פואנטה..כי זה לא משפיעה עליהם!(לומרות שבתכלס זה כיף לדבר איתם לפעמים, זה ממש מעניין!;))
כן צריך ללכת ולהשפיע טוב על אנשים אבל בוא נגדיר את זה ככה,רוב הפעמים הרוב משפיע עליך ולא את עליו..או שמי שאמור להיות מושפע לא רוצה להיות מושפע ואז זה לדבר לקיר שפשוט זה בזבוז כוח וזמן!
וזה גם תלוי באיזה קטע להשפיע באולפנא?בסניף?במקומות כאלו עצם זה שאת שם משפיעה, מנסיון!!!
ואי תיראי זה שאת עכשיו באולפנא זה לא המקום הכי נורא מבחינה דוסית..נכון יש מלא בנות שהן ממש ההפך מדוסיות אבל בסך הכל האווירה יחסית דוסית בהשוואה למקומות אחרים שאני למדתי/מכירה ,נכון שיש אולפנת הרבה יותר דוסיות שזה גם הרבה יותר כיף מקום שכולן דוסות ובאותו סגנון וכל זה אבל האולפנא בסך הכל ממש אחלה בהשוואה למקומות אחרים שלמדתי בהם..
אבל מצד שני זה ממש טוב להיות בבועה בגיל הזה..כי את בונה לעצמך את האישיות וזה חשוב בלי הפרעות ודברים שמבלבלים עוד יותר(כי כולנו מבולבלים במילא בגיל הזה במיוחד..),וזה גם ממש שווה לחיות בבועה, שכולם כמוך וכשמבינים אותך וזורמים ולא חושבים שאת מוזרה בקטעים מסוימים..קיצור גם לחיות בבועה זה טוב!
אז זה תלוי בבן אדם עצמו..;)
אם באלך לדבר על זה מתישהו את מוזמנת!!

לומרות שזה ממש חרוש..