בס"ד
היי, אני מדריכה בסניף בנ"ע ומעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים על העניין הזה של כל השבתות צוות המעורבות שישנים מחוץ לבית(שבתות צוות מחוץ לעיר) וכו'
תודה רבה
בס"ד
היי, אני מדריכה בסניף בנ"ע ומעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים על העניין הזה של כל השבתות צוות המעורבות שישנים מחוץ לבית(שבתות צוות מחוץ לעיר) וכו'
תודה רבה
תקפידי כל הזמן לא לחצות את ה"קווים האדומים" שלך.
אני מכיר חבר'ה ששומרים את ההלכה גם במצבים כאלה. עניין של חשיבות שמייחסים לזה.
אני מכיר מדריכים שיצאו לשבתות כאלה ולא "נפלו". אמנם הם היו חבר'ה "חזקים", אבל זה אפשרי. מסכים שזה מורכב.
חלק מעם קדוש!האמת שרק השנה נכנסתי לסניף הזה(עד עכשיו הייתי באריאל גם כמדריכה וגם כחניכה עד שהוא נסגר..) וכל הקטע של הבנים בנות אני חושבת שזה מאוד משמעותי ושבאמת צריך לשים לב שלא מגיעים למקומות של קלות ראש,כי תכלס נכנסים להדרכה בשביל- החניכות/ים ולא בשביל הצחוקים עם הצוות..
עכשיו, הרעיון על השבת עלה מהקומונרית וחלק מהצוות ובאמת אני מתלבטת אם זה נכון ללכת בכלל.. שווה ללכת כדי להרוויח קשר טוב עם הצוות? אבל אולי יהיה שם הרבה בעיות... או שעדיף להפסיד את השבת צוות כדי לא להגיע למצב בעיות הלכתיות וכדומה?
הקשר עם הצוות חשוב מאוד מאוד.
הדרכתי שנתיים בבנ"ע ובשבתות צוות לא היו בעיות יותר מבכל פעילות צוות אחרת.
הבנים ישנו בבית אחר, וכמו שבסניף יש ארוחות משותפות גם בשבת היו. לא רואה שום בעיה
לא תפסידי גם אם לא תלכי.
אדם שמכניס את עצמו לידי ניסיון סופו שיגיע לכך וניסיונות לא חסר לנו.
ומי בדיוק ערב לך שתעמדי בפיתוי? אולי יהיה לך שם איזה גביר חתיך אורס מושלם זה הרי נסיון לא קל???
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים