אתה חוזר על אותה טענה אינסוף פעמים
אחרי שתקרא אני אשמח אם נמשיך לדון אבל לכרגע מדובר בשיח חרשים...
http://ravsherki.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1574:15741574-1574&Itemid=100513
אתה חוזר על אותה טענה אינסוף פעמים
אחרי שתקרא אני אשמח אם נמשיך לדון אבל לכרגע מדובר בשיח חרשים...
http://ravsherki.org/index.php?option=com_content&view=article&id=1574:15741574-1574&Itemid=100513
כתבתי וחלק לא אנחנו מורדים באומות אנחנו הורגים וקוראים למוות לערבים שזה איסור אני לא רזיתי להגיד את זה בתחילה אבל עכשיו אני הגיד את זה הערבים היו שנים בארץ פתאום היגיעו הציונים והחליטו שישראל שלהם בגלל שפעם זה היה שלהם "בוקר טוב ירושלים" מה קרה איך פתאום נזכרתם להגיע ואתה מתרץ כל הזמן אם האום ,האום לא נתן את יו"ש האום קבע שהכותל כבוש ועוד לזה אתם לא מתייחסים יש פה בעיה מוסרית ויש בעיה הלכתית
א.גם המיעוט האנטיציוני הקיצוני טוען שארץ ישראל שייכת ליהודים,אלא שכרגע לא ניתנה רשות לעלות.אני כמובן לא מצדד בעמדה זו,אבל אתה מנסח את הדברים בצורה שגויה.
ב.בכל תפיסת בעלות חוקית בעולם,רכוש כלשהו לא נעשה הפקר מידי בעליו רק מכיוון שהייתה מגבלה עבור בעליו לבוא ולהשתמש בו.באו מהגרים לארץ ישראל והתיישבו בה,היכן ניתן בכלל לדבר על יסוד מוסרי ? מי נתן להם זכות לשבת על הקרקע ? ישות כובשת בהגדרה כמו האימפריה העותמנית ?.
מעבר לכך,העם היהודי שמר על רצף של התיישבות יהודית בארץ לכל אורך הגלות בדמות הישוב הישן.
ג.לכל בר דעת ברור שהאו"ם מתנהג בצביעות כלפי ישראל ואמר זאת אפילו המזכ"ל היוצא של האו"ם (וזה אפילו יותר מתמיהה מכיוון שהוא היה ראש המערכת הזו) במילים יותר עדינות כמובן.הוא אינו סמכות מוסרית אמיתית,והוא בעל השפעה חיובית אפסית על כל סכסכוך רווי דמים שהתרחש בעולם מאז הקמתו.גם הגינויים לכל הטבח ומלחמות שמתרחשים בעולם אינם נרחבים ואובססיבים כמו אלו ש"מוענקים" לישראל.
האו"ם אינו סמכות הגונה מאף בחינה,והוא בודאי לא הסמכות העולמית לניתנת רישיונות וזכאות על חבלי ארץ ברחבי העולם.
ד.לגבי דברי הרב קוק,מדובר על התקדמות במהלכי הגאולה,למה קבעת שנשארו רק 60 שנה מאז קום המדינה לבוא הגאולה ? את זה אתה אומר.
אני לא מנסה לשכנע אותך בדבר,אלא כדאי להבין שהזכאות על ארץ ישראל שייכת לעם ישראל לדעת הכל,ואין כאן גזילה של אף קרקע.כפי שמתיישב שלא כדין בגרמניה אינו יכול לקבוע שהשטח עליו התיישב פתאום שייך לו אם ישב שם עשרות שנים בודדות או מאות בודדות.זה פשוט לא קריטריון לקניין וזכאות ויהי מה..
אה כאילו.. היית רציני?
ואני חשבתי אתה אחד הענקים שבאת וזה וצחקתי..

למה אנחנו למה המשיח עדיין לא היגיע כבר עבר שישים שנה
שנה אז אנחנו דבר בזמן של המשיח אז למה עבר שישים שנה
למשל דוגמא:
ניתוח להוצאת שקדים ההתאוששות היא כמה ימים
וניתוח בגב יכול לקחת חודשים....
כלומר ככל שהדבר יותר גדול - ההתקדמות יותר רחבה וממילא לוקחת זמן...
אבל יש 3 מצבים
חולה אנוש = גלות
בריא = גאולה שלמה+משיח+בית מקדש וכו'
והחלמה = אתחלתא דגאולה
שאחת התרופות היא מדינת ישראל והיא נחוצה בשביל ההבראה (גאולה שלמה)
יש לנו כבר הרבה תשובות הגיע הזמן לגלות וזה היה הקש ששבר את הגמל
תודה רבה לך עניתה תשובות טובות
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים