לא אמרתי שלא צריך לתת כבוד,תהיה נחמד.השאלה היא באיזה מינון אתה עושה את זה ואם אתה מראה את זה יותר מדי.למה הצגת דווקא בעל שמכה את אשתו..?יש מקרים שבהם האשה מכה את הבעל.חשבתי שאתה מכבד בנות לא?אז תהיה כנה ותגיד להן את האמת.
יש לי שאלה אלייך:
כתבת לי שאני נפגעתי מהתנהגות של ילדה שהתנהגה אליי בצורה מגעילה ואחר כך כתבת לי שאני צריך להכיר את התחום ולהתנסות בו בכדי לייעץ...אז אני פגוע או לא?התנסיתי בזה או לא?
אני לא נער חכם ולא טוען את זה ברוך השם יתברך.
לא אכפת לי מה אתה מגדיר זוגיות אמיתית...יצאתי עם בנות ברוך השם יתברך ואם יש משהו שלמדתי במערכות יחסים זה להיות גס רוח.זה תועבה זה מה שתרצה...אבל צריך להיות גס רוח,אחרת...הסיבה היחידה שהיא תישאר אתך זה בגלל שהיא מדחיקה או בגלל שאתם יותר מדי זמן יחד או בגלל שלא נעים לה או שאין לה כוח לעוד מערכות יחסים...
ביקשת...אז הנה:
יצאתי בכיתה ח' עם בחורה שהתייחסה אליי דוחה ונפרדה ממני וחזרה אליי כל הזמן,הושפלתי שוב ושוב ושוב ולא היה אכפת לי,כל כך אהבתי אותה והיא נהנתה מהמשחקים אתי.שינתה דעות כל רגע.בחירה שלה הכל.היא הדומיננטית בקשר ולא אכפת לי שהצד השני יהיה דומיננטי בקשר זה לא מפריע לי השאלה כמה רחוק זה מגיע.בסופו של דבר היא נפרדה ממני והשפילה אותי סופית.הייתי שבור.ידעתי שאני צריך להחזיר לה.
אתה יודע מה עשיתי?הלכתי לקורסים,למדתי,קראתי,השכלתי...שוב...ושוב...ושוב...במשך ארבעה חודשים.
יצרתי איתה קשר באמצעות עוד תכסיס שלמדתי מפה לשם נהיינו שוב פעם חברים,ההכרזה היתה בנשיקה שנישקתי אותה שראיתי אותה.אמרתי לעצמי שעכשיו אני מחזיר לה על הכל...וזה מה שעשיתי.נתתי לה להרגיש מה הרגשתי ויותר מזה...סיפרתי לה על קשרים מהעבר שהיו לי ושהם היו כל כך מדהימים ושהיא נחותה...את די מאכזבת אבל בכל זאת אני נשאר איתה ויש לה מזל שאני נשאר איתה...היא נפגעה,שוב ושוב ושוב,הלכה הביתה,חזרה.הלכה,חזרה.
יום אחד ישבנו ליד הבית שלי וירדתי עליה...כרגיל.צחקתי עליה,את מכוערת.את לא שווה אותי...לקחתי ממש רחוק את הגסות רוח,כי לא רציתי אותה.רציתי שהיא תשלם על מה שהיא עשתה לי...והיא אמרה ''אני אלך'' אמרתי לה ''תלכי קיבינימט'' היא ציפתה שאקום וארדוף אחריה כמו שעשיתי תמיד בקשר הישן שלנו אבל נשארתי...אחרי חצי דקה היא חזרה ואמרה ''הייתי חייבת את הסיבוב הזה'' ואז אמרתי לה שהיא יותר מדי משעממת אותי ואני לא רוצה את הקשר הזה יותר.
אני מצטער על זה.כל כך.פגעתי בה עד עמקי נשמתה.לא הייתי עושה את זה שוב פעם.חס ושלום.עכשיו אני יודע איך להתנהג בגסות רוח במינון וזה מה שאני עשיתי בערך משנגמר אתו הקשר.
הצלחתי למשוך אותה בזכות זה שהייתי מגעיל אליה.כי היא חיפשה את היחס שלי,היא חיפשה את האפס הזה שנענה לכל מה שהיא אמרה לו פעם,אבל עוזיהו לא מגיע יותר לרמות כאלה.(חס ושלום).
אני פשוט יודע כיצד לפעול,גם אם נותן רושם של נתינה של יותר מדי יחס...אני לא מתגאה בזה.אבל מי שלא רוצה להשתמש בטריגרים במערכות יחסים כי הוא לא רוצה לפגוע בצד השני וזה מגעיל שלא יתפלא שימצא את עצמו שבור לב.
אני לא יכול להגיד שאני חושב שאני יודע איך עדיף!אני יודע בוודאות איך עדיף!
שמע,תשכח מכל הסיפורים שמספרים לך אחי...העולם מלא בזבל ושקרים...
צא מהסרט כבר שבנות יצאו עם בנים בגלל שהם חתיכים,שבנים צריכים להחמיא כל היום לבנות במילים גבוהות מאד,שאם גבר משלם על בחורה במסעדה היא תאהב אתו!לא!לא!לא!
הדברים הללו משדרים מסר ברור מאד:
1.בנות יצאו עם בנים בגלל שהם חתיכים-שקר.הכל תלוי בביטחון ובסייעתא דשמיא.זאת לא אשמתך,אתה זה שהיית מושפע מהחברה הטועה והמטעה!
2.בנים צריכים להחמיא כל היום לבנות במילים גבוהות מאד-שקר.כשיש לך משהו יותר מדי אתה מתחיל לאבד בו את הערך.אתה לא מעריך את מה שיש לך עד שאתה מאבד אתו לפחות פעם אחת.
3.גבר משלם על בחורה במסעדה היא תאהב אתו-שקר.גבר שמשלם על בחורה במסעדה מעביר מסר מאד ברור:
''אני לא מאמין שאני יכול לגרום לכך שאני אמצא חן בעינייך,אז אני מנסה לעשות את זה עם כסף''...מה לגבי העניין שגבר צריך לשלם על הבחורה במסעדה?אממ?
אני לא מכבד בנות יותר משאני מכבד בנים.
אני מתכוון שאם מישהי תתנהג אליי מגעיל(לא בקשר זוגי אני מדבר...לא שאני בקשר עם בנות ברוך השם יתברך) אל תחשבו שההתנהגות שלי כלפיה תהיה שונה מההתנהגות שלי לגבר.