איך אפשר לשנות את הרגלי הקימה בבוקר
אני קם מאוד מאוחר....
יש למישהו עצות בשבילי?
איך אפשר לשנות את הרגלי הקימה בבוקר
אני קם מאוד מאוחר....
יש למישהו עצות בשבילי?
לא עזר... כבר התייאשתי מזה
ניסיתי הרבה זמן ועדיין הקימה בבוקר הייתה אחרי
9/10
מקרוני האמת שאני גם באותה בעיה

היה על זה פעם דיון בפורום. (בדיוק לפני שנה) הנה קישור. טיפים איך מצליחים לקום מוקדם בזמן ללימודים
- נוער וגיל ההתבגרות
בא לי להמשיך לישון....... גם אם אני אתעורר בשבע...
![]()
![]()
![]()
![]()
זה לא עוזר
מה שכן..אחרי שאני חובטת בשום ועלי דפנה על המזוזה (סתם,,צוחקת חחח) ואומרת את כל הפסוקים..אני שמה את הפלא' על שעון מעורר על הכי גבוהה נגיד אתה צריך לקום בשש? אז אני עושה:
-05:30
-05:35
-05:40
-05:45
-05:50
-05:55
-06:00
על נודניק של 3 דק'
מכניסה לו את הקבל של הרמקולים שהם על הכי גבוהה..עכשיו זה שני רמקולי נכון? אז אחד אני שמה ליד הראש ואת השני שדרכו מכבים אני מרחיקה כדי שאצתרך לקום לכבות אותו ואז...הבעייה נפתרה....
נ.ב: אל תבוא אליי בתלונות על כאבי אוזניים!!
חחח בהצלחה
ואני לא מתכוון 10 וחצי. פעם אחת תהיה ב9 במיטה. למחרת תקום בדיוק בזמן, וזה ישאיר לך טעם של עוד.

עם כלל מני שירים יפים ומקפצים
אני איית מאז הצלחתי לקום בזמן ומדובר באחד כמוני מאחר כרוני...
אפשר ללמוד ולחשוב על מה מיוחד ביום של מחר, מה התפקיד שלי בו, מה הסיבה שה' נתו לי עוד יום לחיות (אם ה' נתן לי עוד יום לחיות כנראה שיש לי מה לתקן וחובתי למלאת את היום שלי בתוכן) בעצם כל יום לפני השינה לחשוב מה אני הולך לתקן מחר במה אני מתקדם ביראת שמיים וכ'ו ושיהיה בהצלחה
בשבתות תמיד הייתי קמה סביב עשר מתפללת יחיד סעודה וכו, באיזה שהוא שלב החלטתי שאני קמה לתפילה בשבת. זה התחיל משבת כן שתיים לא, עכשיו אני מצליחה להגיד, כפשוטו, לגוף שלי, יש לי ככה וככה שעות לישון, ואני מתעוררת אחרי בערך אותו מפר שעות. אני מתה לחזור לישון אבל פשוט עובר לי בראש "תגידי את נורמאלית?? להמשיך לישון על ני להתפלל לזה שנותן לך את היכולת לישון??" וכאלה...
וביום יום, מחוייבות ופחד מהמורים קצת.. אצלנו מי שלא מתעוררת חוטפת חזק
לא להתכתב כזה מאוחר
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים