למה דווקא שיש משוו אז מתפללים ??
למהה ?
זה מעצבן אותיי כבר.. כילוו , רק שקורה משו אז אלוקים קיים ??
כל השנה הוא לא קיים ?
אני רואה אתזה ובאמת כוואב ליי.. כואב לי שככה אנשיםם חיים. אוופפ..
סופריקה.
וכעסתי על עצמי..כילוו איזה כפויית טובה אני כלפיו???? הוא נותן לי חיים,נשימה,שכל,כוחות,חברות,אמא,אבא,ה כ ל ואני נזכרת לפנות אליו רק ברגעים הקשים???
אז אמא שלי אמרה לי משהו..היא אמרה שזה דרך ההתקשרות של האדם עם הבורא ובגלל זה הוא נותן לנו 'כאפות' לפעמים..כדי שלא יעלם הקשר בכלל...אני אחת שמאד קשה לה בתפילה וכל זה..אבל יש בי רצון חזק וזה גורם לי כן להתפלל כשצריך וכשקשה..וזה עדיף מכלום..והיא גם אמרה שככה זה טבעו של האדם למרות שזה עצוב...אחר כך התפללתי מנחה (ואני לא מתפללת מנחה בד"כ) והרגשתי משהו שונה!! כאלו באתי לדבר איתו באמת באמת לא כדי לבקש משהו..זה היה כיף ומהמם!!
את מצליחה להתפלל עם אותה כוונה גם כשאין צרה?
מה לעשות, זה טבע האדם.
צריך לעשות השתדלות כמובן, אבל בהחלט אפשר להבין גם כאלה שמתפללים רק בעת צרה.
כולנו כאלה במובן מסויים.
הקב"ה רוצה שנתחבר אליו ולא נשכח אותו... ולכן אם נהיה בקשר חזק גם בלי הצרות, לא יהיו צרות... בעצם אם נהיה כל עמ"י בקשר חזק עם הקב"ה זה מצב שמתאים לגאולה. ובגאולה לא נראלי שיש צרות..
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים