החברה הקודמת שלי שלחה לי הודעה.
''החלטתי להיפרד''...כתבתי לה שנפרדנו כבר מזמן...היא כתבה שזאת היתה הפסקה ועכשיו זה סופי,כתבתי לה שהיא ביקשה הפסקה ואז חתכתי.התנצלתי בפניה על הכל,היא כתבה שהיא גם רוצה לבקש סליחה.כתבתי לה שאני סולח לה,היא לא כתבה שהיא סולחת.שלחתי הודעה אם היא סולחת,לא ענתה,שלחתי עוד אחת אם היא סולחת או לא,לא ענתה.
היא יודעת שנפרדנו,היא לא טיפשה ברוך השם יתברך.בליל הפרידה היא כתבה לי ''אנחנו נפרדנו''(לא בשיחת הפרידה עצמה).זאת אומרת שיש סיבה אחרת לזה שהיא שלחה הודעה,יודעים מה אני חושב?כתבתי באחד הפורומים שאני לא מרגיש אליה יותר רגשות(כמדומני פרוזה וכתיבה חופשית) ופתאום היא שולחת הודעה...אני חושב שהיא שלחה הודעה בכדי לעורר בי שוב פעם רגשות,אבל עוזיהו לא יורד נמוך כל כך.(ברוך השם יתברך).מטרה לדעת שהיא זאת שחתכה את הקשר,ושאני ארגיש אליה רגשות,שאני אוהב אותה!זה כל כך עלוב.שפל המדרגה!עצם העובדה שהיא לא כתבה שהיא סולחת מראה על זה שהיא רוצה שאכתוב לה עוד ועוד הודעות...כשאתה חושב על אדם שיש לך נטייה להימשך אליו(בדרך כלל בנים לבנות ובנות לבנים) במשך כל היום-אתה בעצם מתחיל להתאהב בו.אולי זאת היתה המטרה שלה.לנסות להבין ולשבור את הראש למה היא שלחה הודעה כזאת אם היא יודעת שנפרדנו?זאת גם אפשרות לא?
מה דעתכם?(תשובות כמו היא חשבה שהייתם בהפסקה לא יתקבלו,כי בליל הפרידה כמו שכבר ציינתי היא כתבה לי ''אנחנו נפרדנו.''-לא ''אנחנו בהפסקה'' לא ''אל תדבר אתי עכשיו'' אלא ''אנחנו נפרדנו'')!

בתכלס זה טוב לדעת את מה שנתתי שם