המחלה הזאת מוכרת כאן?
אין לי כח כבר להתמודד
קשה לי להילחם ברוח
כואב לי ליפול כל הזמן
ואף אחד בכלל לא מבין אותי
לא מכירה על עצמי ברמה גבוהה מדי אבל נשמע כואב..ענבלבעזרת ה' ובישועתו.
גם אני מכור, ואפילו על הניירות, ז"א מאובחן.
אבל זה לא מונע ממני להתקדם בחיים. לפרוח. אני מכור? בסדר. יש עוד הרבה מכורים.. המטפל שלי אמר לי שסטסיטסית יותר מתשעים אחוז מהאוכלוסייה מכורים לדברים כאלו ואחרים ולא מטפלים בזה. זה שאתה מכור לא הופך אותך לבן אדם אחר, שונה. אתה בדיוק כמו כולם. אבל אותך ה' יתברך יותר מעריך. הוא מאמין בך ויודע שאתה גיבור. לכן הוא מנסה אותך. שים הכל בצד. אל תתבע עוד יותר. תתפלל על זה ותדע שה' יתברך אוהב אותך יותר מכולם!!
הלא מכל נפילותינו היינו עולים, ומעומק עומקי התהומות אל השמיים ממריאים!!
שיהיה בהצלחה גדולה!
לפני כמה חודשים גם אני חשבתי ככה. היה לי ממש קשה. הייתי בוכה יומם ולילה. לא מפסיק לבכות. בטוח שכולם שונאים אותי. אבל אז עבר יום, ועוד יום, וקצת נרגעתי. "הזמן עושה את שלו"- זו לא סתם קלישאה, זה אמיתי לגמרי. חכי קצת. את עכשיו בתקופה הקשה. עוד כמה חודשים את תצחקי על זה. מנסיון.
זה שעכשיו אני פחות עצוב זה לא אומר שאני לא מאובכן כמכור. בהתחלה כל כך התמסכנתי. הייתי עושה את מה שאני מכור אליו שוב ושוב רק כי אמרתי לעצמי שאם אני מכור אז מותר לי. שקעתי ושקעתי. אבל אז הרמתי את הראש וראיתי עולם. ראיתי אנשים מחייכים. מאושרים. למרות הכל. אלו החיים שלנו, והם הכי טובים בשבילינו.
ושוב הכי חשוב לזכור, ה' נתן לי את זה כי הוא מאמין בי ויודע שאני יעבור את זה הכי טוב שיש, רק בגלל זה הוא ניסה אותי.- זה אחר הדברים שהכי מחזקים אותי. מלך העולם, האבא האהוב שלי, מאמין בי יותר מכווולם. אני הגיבור פה לא אף אחד אחר! תזכרי את תמיד!
ושוב, המוטו של החיים: הלא מכל נפילותינו היינו עולים, ומעומק עומקי התהומות אל השמיים ממריאים!!
זה לא סותר את מה שאמרתי. אומנם אני לא שנים מכור (אולי שלוש שנים) אבל עדיין, שוב.
זה לא חכמה לשקוע, לראות שאני מכור לבכות ולהגיד אויי. ה' יתברך ניסה אותנו כי הוא רוצה לראות אותנו פורחים ועפים באוויר. אנחנו צריכים לראות את עצמינו כאנשים הכי גיבורים והכי טובים שיש. יש לנו ניסיונות? קשה לנו? אנחנו מתייאשים? בדיוק בשביל הרגע הזה באנו לעולם- לקום, להתגבר, ולפרוח כמה שרק אפשר.
ודרך אגב, אצלי, אחרי כמעט שנה שהצלחתי בלי, זה קרה שוב. היה לי מאוד קשה ביום שאחרי אבל חשבתי שאם זה מה שה' רצה בשבילי אז זה הכי טוב. הוא אבא שלי והוא דואג לי יותר מכולם. הוא רוצה בשבילי את הכי טוב. תזכרי שהוא סומך עליך יותר מכולם ומאמין בך שתעברי את התקופה הזו יותר טוב מכולם, רק בגלל זה הוא ניסה אותך. את הבת הגיבורה שלו!!
ושוב, אי אפשר בלי, המוטו של החיים שלנו: הלא מכל נפילותינו היינו עולים, ומעומק עומקי התהומות אל השמיים ממריאים!!
בהצלחה ענקית!
אנשים יפים, מוצלחים,
אנשים של החיים,
ברוכים הבאים לחושך,
ברוכים הבאים לרכבת הרים של החיים שלנו,
ברוכים הבאים למחלקות סגורות
למבט אטום וריק
ברוכים הבאים לפחד מוות,
לפחד מהמוות
למקומות שבהם אין לכם מה לעשות
בהם אתם הצופים ואתם ההצגה
אתם הטובים ואתם הרעים
אתם המכילים אבל אתם גם המכאיבים
ברוכים הבאים לנפש
לתרופות,לכאבים
למחלות הפחות פוטוגניות
ברוכים הבאים לשלוש שנים של סרט
של עלייה ירידה ושוב ושוב
ברוכים הבאים למטה
ברוכים הבאים לדמעות של אמא בלי סוף
לרגעי ייאוש אצל אבא
ברוכים הבאים למלחמה על החיים
תכירו, זה קצת מפחיד, גם לנו
אז תיכנסו רק קצת
לא להיבהל
זה בעיקרון לא מדבק
אל תגידו כלום,
תיתנו איזה חיבוק
תעיזו להסתכל קצת בעיניים
תכירו את המבט הזה
תזהו את התהום
ואז תפיצו הלאה
תספרו שזה לא כזה מפחיד כמו שמספרים
ואנשים כאלה הם די רגילים
והם לרוב ממש חיים בתוכנו
והמשפחה שלהם היא לא פוגענית או משהו
ממש רגילה כזאת
אפשר לומר די טובה
ולפעמים באמצע היום, כשאנחנו נראים קצת מהוררים
אז זה רק קצת מחשבות על היקר שנמצא עכשיו בבועה שלו
במחלקה במקום כזה או אחר
נאבק על החיים שלו
אל תפחדו לשאול אם הכל בסדר איתו
אל תפחדו לשמוע את התשובה שלא ממש
והכי חשוב תשמרו את הביקור אצליכם בלב
קרוב קרוב
לא לשכוח, לא לשים בצד
יש אנשים שנלחמים כל יום על החיים
ויש להם משפחה שעומדת בצד
מחזיקה להם את היד
ומתפללת שהם יצליחו
וגם אם זה קורה כמה פעמים ביום
אל תתעלמו
יש פה אנשים שנלחמים על החיים
ויש להם משפחה.
מצד שני אני מתעורר בי אהבה עצומה ומצד שני כאב עצום על אחת שעשתה בתוך מסגרת גן סוג של טיפול פסיכולוגי הנקרא emdr
ובסוף פיטרו אותי כי לא יכולתי מבחינה רגשית לטפל בילד הזקוק להשגחה צמודה וכל הצוות ידע וקיבל חלק מהכלים גם לטפל בי
אז מצד אחד עברתי את הטיפול ובאבחה אחת נגמר וזה כואב שורף את הלב ושואלת את עצמי למה לעיני כולם לעבור טיפול..
ומצד שני היא עבדה איתי בחינם וזקוקה לעזרה הזו ויחד עם געגועים עזים לאותה אחת והכרת תודה על כך איך איך מתמודדים עם הקונפליקט הזה קשה מיסר ועצוב יחד... האם משהו בתוכי מעורער עד כדי כך האם זה נקרא מזוכיזם...... 😭😭😭
אכפת לנו ממך ומאחלים רק טוב ושיהיו לך הכוחות להתמודד
לפני שבועיים עברתי מצב נתק.. פניתי לרופא והיפנה אותי לבדיקות דם כמו אלקורידים )מקווה שכיניתי אותו נכון..
ביקשתי שיבדוק לי ויטמינים ומינרלים ומסרב וממש מרגישה שחסר לי איזה מינרל או ויטמין דחוף בגוף
השאלה שלי איפה אפשר לבדוק בדיקה כזו מחוץ למסגרת הקופות חולים וכמובן שיהיה בכפוף להפניה?
לא הרבה, משהו כמו 30-40 אני חושב
ושיהיה רפואה שלמה. מאחל שהבדיקה תלמד מה יש ומה אין ושיהיה לרפואה.
לא יודע לגבי פענוח.
ביחס למה לובשים, אסור באיסור חמור משהו ממתכת, כל דבר ממתכת חובה להוריד!!!
חוץ מזה, אני לא בטוח. (יש מצב שחובה חלוק של בית חולים, אבל אם יש ריצ'רץ' על הבגד אז אסור אותו)
ממליץ להתקשר אל המכון mri ולשאול אותם
לדעתי, מומלץ מלווה, יש סיכוי סביר שהבדיקה עצמה אפילו תגרום לטשטוש מסוים ואיבוד משקל.
ביחס לאיזור בגוף שאותו מצלמים.
לי צילמו את הקרסוליים, ולא הייתי צריכה להוריד עגילים למשל
כדאי פשוט לשאול
רופא רגיל יכול לקרוא את הצילום ולהבין את הפענוח
לא עשיתי עם חומר ניגוד אז אני לא יודעת, אבל למיטב הבנתי זה לא משפיע על המצב הפיזי.
בכל אופן כדאי עם מלווה, כי בבדיקות רציניות לא כדאי להיות לבד וגם התורים ארוכים (במיוחד עם חומר ניגוד)
מאחל בריאות איתנה וכוחות להתמודד.
לגופו של עניין, אני לא יודע.
בהערה אציין שאין לנו יכולת לדעת אם מי שנמצא בצד השני של המסך מנסה לסייע או לנצל ולכן הזהירות נצרכת בשני הכיוונים וכדאי להיזהר בשיח אישי בנושא