שרשור הבייביסיטר!!! למי שיש טיפים לבייביסיטר ה מתחילה-שפרה גרניט

בכבוד!! שוטו

לישון.שיח סוד
פחות..שה אובד.

פעם נרדמתי בבייביסיטר וההורים הגיעו והתחילו לדפוק. דפקו.. דפקו... דפקו... אין קול ואין עונה. התקשרו להורים שלי שיגיעו לעזרתם. התחילו האנשים לדפוק ביחד. דפקו.. דפקו... דפקו.. אין קול ואין עונה. בשביל זה יש פעמון. צלצלו.. צלצלו... צלצלו.. קמה הילדה רואה אחד זרוק על הספה וברקע דפיקות וצלצולים.. הלכה לדלת, פתחה הדלת והכניסה האנשים. היה לי פדיחות שאין דברים כאלה.

קיצור אני לא ממליץ לישון..

בנים עןשים בייביסיטר? חחחלילית אלט
כשאני חושבת להירדם בבייביסיטר אני שמה שעון מעורר כל איזה רבע שעה וקמה קצת לפני שההורים אמורים לבוא
חילך לאוריתאחיזרון נפש

כל הכבוד שאתה עושה בביבסטר

התבגרתי...שה אובד.

זה היה פעם, עכשיו אני לא יבזבז שעה מהחיים בשביל 15 שקל. לא משעמם לי...

.. נמחק עקב זילזול בכבוד הזולת.חיזרון נפש
עבר עריכה על ידי מנהל בתאריך ג' בשבט תשע"ז 20:40
להיות נחמדה לילדיםטיפה של אור
יש ילדים שמלשינים להורים (קרה לחברה שלי).
לנסות לשחק איתם , הם יתלהבו להראות לך תצעצועים שלהם וזה ,אז תזרמי ... ובאמת פשוט לזרום איתם ולא להיות קשוחה
אל תקחי הרבה כסף..15-20 שח זה מספיק..אחת מהעם הנבחר
..........megic

לשחק עם הילדים עם יש ילדות אז הם מתות שעושים להם בשער לזרום איתו וכו אבל חשוב לזכור וזה מה שאני עושה לדעת לא לשחרר את החוקים ולתת להם להבין שאת לא פראירית ושאת כן קשוחה בארור שלהיתגמש אבל לא יותר מידי כך אני עושה וזה מאוד מצליח הרבה אנשים מבקשים ממני והעסקים פורחים בוכה/צוחק

אבל זה טוב גם האימהות מרוצות והילדים לא שונאים אותי ביגלל זה הם דווקה אומרים לי שלום ברחוב וישפעמים שאני עצמי נהנת מלשחק איתם אבל זה לא אומר שצריך לתת להם לעשות מה שהם רוצים

זה כלוםםא"י לעמ'י
זה פחות מהמינימום שמגיע לה!טיפה של אור
תלוי בת כמה היא.. אבל אני דונאת שהולכים לפי הגילא"י לעמ'י
כי מה הקטעע ?? מהזה משנה עם ילדה בת 18 או ילדה בת 13 תשמור ?! זה אותו דבר. צריך לקחת 25 לשעה בכל גיל!! ואפילו 30!!
ברור שצריך לקחת ככהטיפה של אור
אבל יש הבדל ! בנות 18 יותר בוגרות מנערות בנות 13 .היית מעדיפה שעל התינןק או על הילדים שלך תשמור נערה בת 13 או בת 18?
ברור ש18.. אבל כסף זה לא משנה לגיל..א"י לעמ'י

זה קשור לאחריותעיאית"י

אצלנו מי שת/יקח יותר מ-15-20 לא ייקחו אותומתיישב בנשמה

כנ"לmegic

אני לוקחת 25 וב"ה לוקחים המון!!א"י לעמ'י
לוקחים 15 אצלנוווקיפודה

זה גם מאוד תלוי איפה גרים

ישוב עיר וזה

אתם לוקחות סכומים רצחניים!אי אי אי

תלוי בת כמה היא.Slow motion
אני חושבת ש15 שקל לשעה זה מעליב ולא שווה את העבודה.
נכון, לא צריך להגזים ולקחת 50₪ לשעה, אבל ההורים חייבים לכבד אותך ואת העבודה שלך ולהבין שיש כאן מאמץ והשקעה מצידך.
15 זה אחלה מחיר..אחת מהעם הנבחר
אצלנו לפחות זה ממש נורמלי לקחת 15 לשעה ולא יותר.. באזור שלי בתכלס יש כאלה שלוקחות גם 30-40 אבל לפי דעתי זאת הגזמה וצריך לקחת 20 גג לשעה..
לא פחות ממינימום...זויתן

מה פתאום??? לפחות מינימום...זויתן

תזרמי מצד אחד אבל גם תתני גבולות שאין מצב שהם יעברו אותםניגונא

ותהיי נחמדה וזהו בערך...

ואם את לא יודעת להכין מטרנה וכאלה אז תבררי לפני.

...רק ביחד ננצח!

פשוט להתנהג רגיל להכין להם אוכל... לשחק איתם... כדאי להביא ספר כדי שתוכלי לקרוא אם יהיה לך משעמם...

אצלי הם בד"כ לא צריכים אותי חוץ מהאוכל...

אני פשוט אוהבתהפואנטה
לדבר איתם, להקשיב, לספר סיפור, לאתגר אותם מחשבתית;)
להינות מהעבודה ⁦בלדרית
אם הילדים ישנים- להביא מהבית ציוד- סרט או אוכל או שיעורים או ספר... משהו לעשות.
אם ערים- לא להסכים לבשל אם זו פעם ראשונה, לא לעשות עבודות בית אלא אם זה באמת מקובל עלייך. ובשום פנים לא לקלח את הילדים! גם טיולים הייתי שומרת לפעמים הבאות כשאת מכירה את הילדים יש כאלה שרצים לכביש או מתעייפים מהר או עושים בעיות.

לבדוק איפה יש- אוכל, בגדים, משחקים, ציוד יצירה, תיק עזרה ראשונה. לא תמיד הילדים יודעים הכל, למשל איפה הדפים...

לברר טוב טוב מתי חוזרים ולאן להתקשר אם יש בעיה. האם מותר לילדים טלוויזיה או ממתקים ומתי צריך לישון.

בהצלחה!
אפשר ורצוי להיות בקשר עם ההוריםזמר הפלוגות

אבל לא להתקשר על כל דבר קטן, לנסות יותר להגדיל ראש

דווקא בפעמים הראשונות, לא לפחד להתקשר.בלדרית
גם ההורים דואגים, אפשר לשלוח מדי פעם הודעה שהילדים נרדמו או שחזרנו מהבית ספר.
ואם יש בעיה שולחים הודעה, לא על כל פיפס ולא יותר מדי אבל זה לגמרי לגיטימי ומראה שאת בחורה רצינית. אם תינוק התעורר בוכה ולא נרדם או שילד קיבל מכה, כדאי להודיע. אם לא מוצאים מוצץ או חיתול, אז גם, מודיעים.
אני לא בעדהפואנטה
אלא רק לעיתים רחוקות ובמקרה מיוחד.. אני אוהבת לתת להורים את השקט שלהם, לא לחפור. ואם אני צריכה משהו אני אחשוב על דרכים אחרות מלהתקשר (כמו לשאול את הילד הבוגר).
אהמ..נוצת זהב

תביאי איתך מסטיק מנטה חובה חובה

ו..ספר\סרט\חומר בצפא להעביר את הזמן

מים

להיות נחמדה בעיקר בפעם הראשונה כדי להשאיר רושם טוב

לספר להם סיפור ולהצחיק אותם..שיהנו

ולדעת לשים את גבול טעם הטוב בשטויות בדרך יפה-לא צעקות ואיומים..

הפוך-

הבטחות לפרסים כאלה (ביננו,של השקל;))

אהמ..לא להרדם אם קשה לך להתעורר מרעשים כי זה פאדיחות!!!!

ו..

זהו

בהצלחה !!!

כאמא לילדים יש לי חוויה שחשוב ללמוד ממנהההיא

חשוב לדעת לברר עם ההורים מה הם מצפים ממך לפני שהם יוצאים ולנסות להשתדל לעמוד בזה.

לדוג', אנחנו השארנו ילדים במיטות ואמרנו לבייביסיטר שתספר לא יותר משני סיפורים לילדה שעדיין לא נרדמה ואח"כ תלך לסלון והילדה תירדם. גם אמרנו שהילדה יכולה לנסות "לסחוט ממנה עוד ועוד" וחשוב שלא תסכים, אלא תגיד לה שהיא צריכה לישון. בסופו של דבר, הגענו אחרי שעתיים וחצי והילדה היתה ערה ומרוצה עד הגג, הראתה לנו ערימה ענקית של ספרים שהבייבי סיטר סיפרה לה וביקשה שנזמין אותה שוב.

כמובן שלא נזמין אותה שוב, לא כי הילדה היתה ערה (שזה בעייתי כשלעמו, אבל יכול לקרות), אלא כי הבייביסיטר : 1.לא היתה קשובה לציפיות שלנו ממנה 2. התקשתה להציב גבולות ברורים לילדה קטנה...

יצא קצת ארוך, אבל בעיני חשוב. ועוד דבר, לא לדבר בפלאפון למה שלא הכרחי כשהילדים ערים.

תזכרי שילדים מספרים אח"כ להורים מה היה וזה חלק ממה שיגרום אח"כ להורים להזמין אותך שוב או להמליץ עליך הלאה... זה לא אמור להלחיץ, אלא בעיקר לדרבן לעשות את הכי טוב שלך באחריות ובנחת..

בהצלחה, סליחה על האורך. תהני...      

עוד דעה כאמאבת הרים
אני הפסקתי להזמין בייביסיטר שהשכיבה את הבת שלי לישון עם חיתול מלא... כשבאתי הבייתה ראו שהלכלוך ישב עליה במשך זמן רב וזאת אחרי שאמרתי לה במפורש להחליף לה חיתול לפני השינה :-/
תקפידי להגיע בזמנים. וגם תקפידי עם האנשים שישלמו באותו יוםחננה

תגובה אלי?בת הרים

לא. זאת הייתה תגובה לשאלה הפותחתחננה

15-20-15-20 דיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייהגאון2אחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך