יש פה נשים מדהימות וזה פשוט זורם לי לשתף אפילו שקשה לי..
כך: האיש שלי הוא מדהים. אני אוהבת אותו כל כך. רגיש, אוהב, והכל.
יש משהו שהורס לי פעם אחר פעם. ואני לא יכולה לסבול את זה ומחכה שיעבור לי...
הנקודה היא כזו- שהוא פשוט לא נראה לי גברי. מתכוונת למראה חיצוני.
הוא בגובה ממוצע, קצת יותר גבוה ממני אבל רזה, ובמראה כללי נראה פחות "גבר"
זה אולי נשמע קטנוני אבל זה קשה לי מאדד והורס לי באמת. זה מוריד לי את המצב רוח ואפילו גורם לי 'לפזול' לצערי על אחרים. זה גורם לי להשוואות שאני מרגישה שהן בלתי נמנעות.
כשאני רואה אותו הולך מרחוק זה מוריד לי את החשק אליו, כי אני מרגישה שהוא נראה קטן כזה, וההליכה שלו מפריעה לי, לא הכי זקוף. לא גברי כזה. לא מנטש' מה שנקרא.
והכי קשה לי שאני לא יודעת אם זה באמת כך וגם אחרים חושבים כך או שאני פשוט מדמיינת ומקובעת על מחשבה שנכנסה לי לראש..
אני מוצאת את עצמי מחפשת הזדמנויות לראות אותו הולך מרחוק כדי "להוכיח" לעצמי כביכול שבסדר, הוא נראה בסדר אבל אף פעם לא מרגישה כך במאה אחוז.
מוצאת את עצמי, תסלחו לי באמת, מוציאה את העיניים על ידיים של גברים אחרים כי לו אין שרירים כאלו בידיים, ומרגישה שהוא היחיד כך. זה מתסכל אותי. זה בלי שליטה.
מוצאת את עצמי מסתכלת כל ההזמן על הליכה של גברים אחרים, על עמידה גברית שלהם, על הלבוש שעומד עליהם טוב כזה...
גם בגדים לא עומדים עליו כמו שאני אוהבת כי הוא רזה ושוב ושוב אני שואלת את עצמי אם אני מדמיינת או שזה אכן כך.
אני גם משתפת אותו לפעמים, והוא משדר לי הבנה ועם זה שהכל בסדר ואני סתם חושבת.
בקיצור מתוסכלת.
אני מצטערת אם השיתוף הזה הוא לא לעניין ואם לא ניסחתי טוב, פשוט כתבתי מה שזרם לי ולפחות מרגישה פריקה.
תודה לכן יקרות