אמן על כל האיחולים!
ותודה על התיוג

שני מסרים שיש לי לומר לפורום:
א. תודה גדולה לכל מי שהיה שותף במידה זו או אחרת לתהליכים שהביאו אותי לכאן:
אם זה סתם בתמיכה פשוטה ורצון שיהיה לי טוב, שעוטפים ומשמחים; אם זה בייעוץ וסיוע, שמקדמים, מלמדים, מקנים כלים ועוזרים בהתמודדויות השונות - כאן, באישי, בווצאפ של ברוך, וכו'; ואם זה בתהליכים שעברתם יחד איתי ממש, שבסופו של דבר הקב"ה תיכנן לי כך שיובילו אותי לאיפה שאני היום.
יהי רצון שישלם ה' פעלכם הטוב, ותזכו גם אתם למצוא במהרה את זיווגכם למי שצריך, או להתרומם ולהתגדל בזוגיות שכבר יש לכם למי שיש.
ב. לדעתי כדאי וחשוב לזכור משהו על הפורום.
בפורום יש ריבוי גדול מאוד של דעות וסגנונות. שונים מקצה לקצה. וריבוי גדול של התמודדויות, של אנשים ששונים זה מזה מקצה לקצה. והדרכים שצריך להתמודד, והכלים שבעזרתם צריך להתמודד - משתנים מאוד מאדם לאדם, ואפילו באותו אדם עצמו - זה יהיה ככה מול מישהי אחת, ואחרת מול מישהי אחרת.
אז לכן -
יש משהו שהוא נחמד וטוב במסגרת החברתית של הפורום שמאפשרת לדבר על כל הנושאים שקשורים לחיפושים, לתקופה, להתמודדויות.
אבל צריך לזכור לקחת הכל בערבון מוגבל.
לדוגמה, אם מישהו כותב שאישה צריכה להתנהל ככה ואיש צריך להתנהל ככה - יכול להיות שהוא צודק. אבל גם יכול להיות שההתנהלות הזאת לא מתאימה לך, או לבן-זוגך המיועד לך משמים (או לאלה שהקב"ה תיכנן לך לפגוש בדרך). ואם כותבים שכולם צריכים לעשות ככה וככה, אז כנ"ל. וכו'.
אני על עצמי ועל ארוסתי, למדתי ממש המון דברים ב"ה במהלך ההיכרות שלנו (ובע"ה עוד נוסיף ונלמד הרבה זה מזו

). אבל לא מעט זמן בהתחלה, היו לי בראש כל מיני תבניות מהפורום על איך דברים צריכים להיראות, והתבניות האלה קצת הפריעו לי לראות אותי ואותה, ומה טוב ומתאים לנו... כי התבניות האלה נבנו מתוך התמודדויות של מאות אנשים אחרים, ומתוך תפיסות שהן תפיסות חכמות - אבל לא תמיד עם ניסיון... וזה לא מה שהתאים.
אז לקחת בערבון מוגבל

ב"הצלחה לכולם!