"הרב" אבינר- מייל בהול שקיבלתי אחה"צ בקשר אליו:משיח נאו

ב"ה

לכבוד גלעד
שלום וברכה

תודה על משלוח העצומה גם בשמו של בעלי.  
היום ראיתי באתר של "הבית היהודי" תמונה של אבינר עם ראש רשימת הבית היהודי, שמפורסמת בהבלטה בעמוד הראשי של האתר.

מצ"ב מכתב מחאה ששלחתי למר דניאל הרשקוביץ. אשמח אם תוכל לסייע לנו בהפצתו ובפרסומי מחאה בכל דרך אפשרית.

בברכה
                                                                                                         חוה אלבה

----------------------------------------------------------

ב"ה                                                                                       כ"ב טבת תשס"ט

מכתב גלוי למר דניאל הרשקוביץ

לכבוד
מר דניאל הרשקוביץ
שלום וברכה

הנדון: מחאה על צילומך המשותף עם  "הרב"אבינר.

א. דברי רקע למחאה

בשנת תשס"ה הגשתי תביעה יחד עם בעלי נגד  "הרב" אבינר בביה"ד של מדינת ישראל. הנושא המרכזי של התביעה היה הוראת הלכה שלא כדין והתנהגות שאינה צנועה כלפי נשים. חלק מהאשמותינו פורסמו בעיתון מעריב בחשון תשס"ג. ביה"ד זיכה את אבינר מכל אשמה וקבע שהוא דוחה את כל טענותינו ומחייב אותנו לפרסם התנצלות על הפגיעה בשמו וכבודו של המשיב. הדיינים כתבו "נימוקים" להחלטתם על פני עשרים עמודים אך משום מה הם "דילגו" על כמה פרטים מרכזיים:
א.      בשום מקום לא כתוב שהגשנו לביה"ד הקלטות שבהן אבינר מודה בחלק גדול מהעובדות המרשיעות.
ב.      מכתבים בכתב ידו של אבינר שהוגשו לביה"ד לא הוזכרו כלל בהחלטתם של הדיינים. מכתבים אלה מוכיחים שאבינר עבר על ההלכה בדיני צניעות והתנהג בצורה המעוררת תהיות קשות. 

אך לא רק העלמה של עובדות היתה כאן. הדיינים הוסיפו וכתבו בהחלטתם (בעמ' 12) שעשרים ושמונה רבנים ובראשם הגר"א שפירא שליט"א והגר"מ אליהו שליט"א "חתמו" על מודעה המכנה את מי שהשתתף בפרסום הכתבה במעריב 'אנשי בליעל הדוברים על צדיק עתק'. מודעה כזו אכן פורסמה ברבים עם חתימות מודפסות, אך לביה"ד לא הוגשו כלל חתימות מקוריות של הרבנים. אם כן על סמך מה קבעו הדיינים שהרבנים חתמו ולא מדובר בזיוף? מסתבר שדמנו הופקר ואין צורך להביא ראיות כדי לקבוע בביה"ד שגדולי הדור שפטו אותנו כ"אנשי בליעל".
במסמך של נימוקי ביה"ד ישנם עיוותים חמורים נוספים אך במסגרת זו אסתפק בדברים המרכזיים בלבד.
הגשנו ערעור על ההחלטה המזכה את אבינר מכל אשמה. מסיון תשס"ה התיק מונח בביה"ד הרבני הגדול ללא הכרעה.
לאחר שנעשתה אצלם עוולה מעדיפים הדיינים ככל הנראה "לתקוע" את התיק למשך שנים ארוכות כדי להתחמק מהתמודדות ובינתיים הציבור משלם את המחיר. אם היינו זוכים לתמיכה ולהתעניינות ציבורית משמעותית הם לא היו יכולים לעשות זאת אך קשריו של אבינר מסייעים לו להשתקת הפרשה. להשתקה שותפים לצערנו הרב רבנים ואישי ציבור משתי המפלגות של הציבור הדתי לאומי.
 בימים אלה פרסמתי באתרים שונים באינטרנט שאינני בטוחה שאבחר ברשימה דתית לאומית כי בעיני מנהיגי ציבור דתיים לאומיים מימין ומשמאל שתומכים באדם מושחת ושומרים על מעמדו כ"רב ופוסק הלכה" מעוררים ספקות קשים לגבי נאמנותם המוחלטת לתורה ולהלכה. והרי חכמינו אמרו:
"חרב באה לעולם על עינוי הדין ועל עיוות הדין ועל המורים בתורה שלא כהלכה" (פרקי אבות, פרק חמישי, משנה י"א).

ב. דברי תוכחה

הזדעזעתי כאשר ראיתי תצלום של כבודו עם אבינר באתר של "הבית היהודי". אבינר הוא אדם מושחת שפגע קשות בקדושת הבית היהודי ובטהרתן של בנות ישראל. בימים אלה מתנהלת נגדו תביעה נוספת בביה"ד האיזורי על התרת איסורים חמורים מאוד בדיני אישות. כבודו מוזמן לפנות לאתר aviner.net כדי ללמוד על חלק ממעלליו של אותו האיש.
אקוה שהטעות החמורה של התחברות עם אבינר תתוקן בקרוב.
                                                                                       בכבוד רב
                                                                                             חוה אלבה

שתי הערות קצרות: 1. שלחתי קודם לכן מכתב מחאה למר יעקב כץ (כצל'ה) על השתקה חלקית של פרשת אבינר ע"י ראשי בית אל, ועל השתתפותו במסע ההשתקה.
2. שני המכתבים נכתבו בתמיכתו ובעידודו של בעלי הרב עידוא, ראש כולל נחלת אברהם ושמואל במערת המכפלה

חוה אלבה

מה זה כל הלשון הרע וההוצאת שם רע פה???אנונימי (פותח)

פשוט הזדעזעתי!

מי ה"אברכים" וה"רבנים" שהקימו את האתר הזה?

כי נדמה לי שלא רק שיש כאן כ-מ-ו-י-ו-ת של לשון הרע והוצאת שם רע אלא גם הלבנת פנים ברבים וחוצמיזה שיעיינו קודם קצת בספר של החפץ חיים וילמדו איך מטפלים בכאלה חשדות חמורות (חוץ מזה שכמובן קודם כל צריך לדון לכף זכות) ויראו שלא כל כך מהר מפיצים אימיילים בגנות תלמיד חכם הידוע ברבים כצדיק ולא כל כך מהר מקימים אתר השמצות.

אני בשוק!!!!!!!

את צריכה להתבייש!!mama

מה זה הל"ה הזה?

ועוד על תלמידי חכמים! לא קראתי את זה אפילו! זה לא שווה את הזמן שלי.

מנהלת האתר- בבקשה למחוק את ההודעה הזאת!!!!

לא נראה שיש כאן ניהול כלשהו...רחלקהאחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך