יש לכם טיפים למעבר בכללי?
מנסה לחשוב על איך לחסוך ובלי הובלה שתעלה הרבה... תודה רבה!
אם זה דירה קרובה ואפשר להוביל לבד (עם עגלה של תינוק ישנה.. מניסיון לא מרגישים את ההובלה)
או שאפשר להשכיר משאית קטנה, והבעל עם עוד 2-3 חברים יכולים להעמיס למשאית ולפרוק לבית.
טיפ שלי למעבר דירה:
לעשות רשימה של הקרטונים (כאשר על כל קרטון יש מספר) ובדף מרוכז לכתוב מספר קרטון ומה הוא מכיל בתוכו (אפשר לפרט ואפשר בכלליות).
ואם אתם כבר עוברים דירה תנצלי את הניקיון, לניקיון הפסח המתקרב.
אצלנו זה מאוד מקובל.
במיוחד בגלל שהגברים יושבים ללמוד, אין מספיק הכנסה עבור הוצאה כל כך גדולה כמו מעבר דירה.
א. הם לא חייבים לעשות את זה בזמן של לימוד... (אנחנו העברנו חפצים בעזרת החברים החל מהשעה 23:00 וסיימנו אחרי שעה)
ב. ברוך ה' אנחנו אנשים מבוגרים ויודעים לקחת אחריות על מעשינו, וכמובן שמתפללים שלא ייגרם תקלה ונזק על ידינו.
וגם אני חושבת שיש גבול לבקשות שאפשר לבקש מחברים, לכן אנחנו ריכזנו את כל הדברים שלא יכולנו להסתדר לבד ובהם ביקשנו את העזרה. כמו: מקרר, תנור, מכונת כביסה וספות ומיטות.
את כל השאר אני ובעלי העברנו בכוחות עצמנו..
יש לציין שהחברים שבאו לעזור ממש רצו להמשיך ולהרים קרטונים ועוד חפצים.. אשריך ישראל ![]()
עגיף שמישהו מקצועי שיודע את הסיכון שהוא לוקח יעשה את זה.
לא כל נזק ניתן למדידה מיד!
כמו שממספרים חדרים בבניני משרדים ובתי מלון-
הספרה הראשונה מראה על הקומה
הספרה הראשונה תסמן חדר
(ארגזי 100 מטבח
200 חדר ילדים
300 חדר שינה וכו'
אפשר לשדרג יותר ולסמן גם בעשרות נניח בגדים לפי ילדים או איך שאתם ממינים את הארגזים
לגבי ההובלה- מומלץ ממש שהמוביל יגיע לבית לפני לראות
הרבה פעמים דרך הטלפון הם אומרים משהו אחד ואז כשבאים אומרים לך- לא אמרת את זה ואת זה ורוצים יותר...
לסכם הכל כולל טיפ לסבלים, (הייתי ממליצה גם לשאול מה יעודד אותם- בדכ להשאיר את הקומקום עם קפה שחור וכוסות חד"P זה עושה להם הרגשה טובה)
עיטוף ריהוט שביר, שעת הגעה...
קראו לו דרך ארץ יעקב מאיר הובלות, משהו כזה.
היו מקצועיים ושמרו על הכל נקי.
ונחמדים ודייקנים.
לא מהזולים למיטב ידיעתי.
אנחנו עברנו לפני שנה בערך וכדי שהמעבר יהיה מסודר-לקחנו מדבקות זוהרות גדולות בצבעים,ומספרנו לפני החדרים,היה ממש נוח לארוז ככה.
וגם שהגענו לבית החדש היה לנו ולמובילים נוח לפרוק...
בהצלחה ענקית במעבר![]()
אני בנוסף לנ"ל גם שרטטתי את הבית לפי החדרים השונים כך שלא תהיה שום טעות.
לא רק את הארגזים.
כדאי לתכננן מראש איפה יעמוד כל רהיט ולהנחות את הסבלים להעמיד אותו או להניח את החלקים שלו במקום שבו הוא יעמוד.
אחרת מאוד קשה לארגן את הדירה - באים להרכיב את הארון - אופס במקום שהוא אמור לעמוד נמצאת ערימת ארגזים, רוצים להרכיב את המיטות - אבל החלקים שלהן מפוזרים בכמה מקומות בבית. וכו' וכו'.
אם ארגזים תקועים במקום שמפריע זה סיוט להזיז..
להתחיל לאסוף קרטונים מסופרים
לבקש מחברים עזרה
לסכם עם המוביל מראש את כל הפרטים לפעמים פתאום יש עוד תוספת בגלל משהו שצריך להרכיב או עוד כמה מדרגות - יש לי קרובת משפחה שרצו לקחת לה עוד כסף בגלל 4 מדרגות בין המפלסים.
של כל המובילים וגם ליידע אותם שביצעת השוואה. בהצלחה במעבר!
אמור להיות אותו גודל או משהו אחר שנכנס במקום שיש לך.
אני נגיד כן שיחקתי עם זה.
לקחתי מטבח שהיה לו ר' ועוד אי.
כשמובילים בכל מקרה מפרקים את השייש, אז את הר' פירקו לי, ושמתי במקום את שני הפסים את הר'-
את הפס הארוך ולידו במקום את הקצר (שהיה לי ארוך מידי) שמתי את האי.
ככה יצא לי יותר ו' וזה יותר מתאים לי לחלל פה.
צריך למדוד ולראות איך זה נכנס לך.
שימי לב שבאמת זה במצב טוב ולא עכשיו עץ מנופח ממים או מגירות לא נפתחות.
אחותי גם עשתה יד שניה, והתאים לה בול למטבח הר' איך שהוא היה בדירה הקודמת שלו.
משהו ממש יפה. יד שניה.
עלה גרושים לעומת חדש.
לא חייב שיהיה באותו גודל
מטבח מורכב מקוביות. אפשר לסדר בצורה אחרת.
שיש כמובן חייב שיהיה באותו צורה. אחרת קשה להתאים אותו למטבח החדש. אבל שיש זה הוצאה קטנה יחסית. מקסימום עושים חדש.
לשים לב שהמטבח שנקנה טוב ולא מנופח/מעובש
עזרתם לי מאד!
אני מחפש צילומים של רבנים מוכרים לצורך מכירת תמונות לאתר שלנו
היכן ניתן לרכוש תמונות עם זכויות יוצרים?
חשוב צילומים באיכות לצורך הדפסה.
תודה
שלום,אשמח להמלצות על מיטה יהודית באזור המרכז ודגשים מה חשוב,לשים לב וכל דבר שיעזור,
בברכת חלומות מתוקים
רציתי לשתף אתכם בהמלצה חמה לקניית מצעים למיטה יהודית.
לאחרונה גיליתי את אתר "מצעים בכפר" ונדהמתי מהמבחר העשיר שיש להם.
הם מציעים סטים מותאמים במיוחד למיטה יהודית, וגם מצעים למיטת יחיד ומצעים למיטה וחצי.
יש אפשרות לבחור בין מצעי סאטן למצעי פרקל, שניהם ידועים באיכותם הגבוהה ובנוחות שהם מספקים.
המגוון הרחב של דגמים וצבעים מאפשר לכל אחד למצוא את הסגנון המתאים לו.
אם אתם מחפשים מצעים איכותיים למיטה יהודית, אני ממליץ בחום לבדוק את האתר הזה.
אשמח לשמוע על החוויות שלכם אם תחליטו לקנות משם! מישהו כאן כבר התנסה במצעים שלהם? אשמח לשמוע דעות נוספות.
כמה זמן יש לך אותו? שמעתי שיש להם בעיה שהדלת מתפוצצת
מאוד אמין.
ב9 שנים התקלקל רק כפתור פיקוד ונורה שנשרפה.
חוץ מזה מתפקד אחלה
תלית חפץ כבד על קיר גבס ודיבל רוזטה חזקה יותר מתליה על קיר בלוקים, למרות שהוא עבה יותר ואפילו אם תשתמשו בדיבל אוניברסלי החזק ביותר המתאים.
אם אתם רוצים לתלות מדף בדיוק בתפר בין הגבס לבלוקים קחו בחשבון שהקיר מתעקם בנקודה הזאת והמדף יתלה עקום ולא חזק במיוחד