דיון....איך לדעתכם חילונים מסתכלים עלינו בתור דתיים....תהיה מאושר

דוס איך אנחנו מייצגים את הדתיים...אם חושבים עלינו שאנחנו מסכנים או שדווקא הם די מקנאים בנו!?!

תשתפו.....ליקוקכאילו מוציא לשון

תלוי..הכל זה לטובה

לפי איך שהתקשורת מראה הם צריכים לחשוב שאנחנו מסכנים...

וזה נראה לי משתנה בין אחד לשני ובין מצבים. וגם נראלי הם יותר חושבים עלינו כהזויים מאשר מסכנים.. 

(אבל תכלס' אנלא באמת יודעת, אף פעם לא הייתי במצב הזה ב"ה)

לדעתי זה די תלוי איך אנחנו מסתכלים על עצמנו...shm

אני חושבת..תהיה מאושר

שזה תלוי באיך שאנחנו מציגים את עצמינו לסביבה...מרחף

כן, אבל אםshm

אבל אם אנחנו חושבים שמבחוץ אנחנו נראים הזויים, מסכנים וחשוכים, ומתאמצים להראות כלפי חוץ כאילו אנחנו לא - לדעתי יסתכלו עלינו כמו הזויים מסכנים וחשוכים.

יכולה לענות מהיכרות עם העולם הזה [מבפנים]נפש חיה.

אם אנחנו עומדים איתן על שלנו- אבל משדרים בנעימות לסביבה והדוגמא האישית שלנו היא טובה וראויה-

כך ייסתכלו עלינו וכך גם יכבדו אותנו. כאנשי אמת בעלי עקרונות ומוסר אלוקי. 
ויקחו מאיתנו דוגמא ל "איך דתי צריך להיות" 

שנזכה בע"ה להרבות כבוד שמיים תמיד!

לדעתי מקנאים ממש!!א"י לעמ'י

זה תלוי...אליה2

הרבה פעמים יש סטיגמות נגד 'הדתיים', אבל אני יכולה להגיד שיש לי חברות חילוניות ובני דודים ודודים לא בדיוק דתיים, ומה שאתה בוחר להציג זה גם מה שיראו. אני לא חושבת שמקנאים בנו כלכך (אולי חוץ מכמה נקודות מסוימות) אבל אני די בטוחה שלרוב האנשים הלא דתיים אין משהו נגד אלה שכן... 

אני יגיד משהו שישמע קצת הזוי אבל אם תחשוב לעומק זה האמת...עולה בשביל
החילונים מקנאים בנו!
נתחיל.. דמיין את עצמך נולד חילוני גודל כחילוני וחי בצורה כזו את חייך.. אתה מתבגר ומתחיל להבין בצורה הכי הגיונית שיש איזה כוח עליון ששולט פה, וכמובן תדחה מייד את זה שזה האלוקים של הדתיים... כנראה זה סתם כוח שלא צריך התייחסות של בני האדם...
האם זה קורה ככה?!?!? לא!
רוב היהודים צמים ביום כיפור, למה?!? כל שנה עולה מספר הילדים החילונים שנשלחים לבתי ספר דתיים, למה?!? כל חילוני שני או ראשון ברחוב יגיד לך שבלב הוא מאמין באלוקים. ואם הוא לא אומר את זה זה כי הוא מתבייש.
כל זה קורה מסיבה אחת. חילוני מת להיות דתי, אבל זה קשה!! זה דבר כמעט בלתי אפשרי! אם אתה היית כזה תחשוב אתה צריך לעשות מהפך בחיים!!! זה קשה! צריך להיות גיבור אמיתי לחזור בתשובה!
ולכן מטבעם הם מוצאים תירוצים. עמוק בלב הם היו מתים להוולד דתיים כי זה חוסך את הקושי העצום של החזרה בתשובה, זה חוסך את הצורך במהפך. ולכן הם שולחים את הילדים לבתי ספר דתיים... לחסוך מהם את הצורך בשינוי. הם באים ביום כיפור כי הם מאמינים באלוקים, אבל אין להם את העוצמה לקבל את ההחלטה לחזור בתשובה.
רוב החילונים הם כאלה. הם צריכים שנוציא מהם את הרצון הפנימי הזה להיות דתיים. הם מפחדים!! הדת בעינהם זה דבר מפחיד!!! אבל עמוק בפנים הם פשוט היו רוצים להוולד דתיים. הם כל הזמן דוחים את המחשבות האלה, כי זה מפחיד אותם! להיות דתי זה זכות, ומתוך קנאה ופחד הרבה מהם פשוט מזלזלים, או לא רוצים להתקרב לזה. בעז"ה כל עמ"י יחזור בתשובה ויעבוד את הקב"ה באמת ויבוא משיח צדקנו במהרה בימנו אמן.
הבנתי את מה שאמרת...תהיה מאושר

גם אני חושבת שאפשר לראות את זה מזווית אחת שהם באמת מקנאים בנו ורוצים להיות כמונו במובן מסוים!אבל יש גם המון חילונים ש"נגדנו", ושהם מסתכלים עלינו בזלזול ובחוסר אמון...

אבל אנחנו צריכים לדעת שאנחנו השליחים של ה ולא משנה כמה שיגידו עלינו דברים אנחנו צריכים רק לקרב עוד ועוד יהודים!!!!!!!!!!!

ובנוסף, אני חושבת שכשאנו מראים לחילונים שלא כיף לנו שאנחנו עושים הכל בגלל שמכריחים אותנו אז באמת הם לא מקנאים................!

ליקוק

הזלזול נובע מקנאה...עולה בשבילאחרונה
יש משהו אמיתי במה שאתה אומר...ארי מש.

לדעתי, חלק חושבים כך וחלק חושבים כך...ארי מש.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך