הייי חבר'סס מישו ראה פה דימדומים?.אנונימי (פותח)
כן אני סרט תותחשבלול
מה אתה אומר או אומרת שווה ליאנונימי (פותח)
להשקיע את הכסף על זה?
לא... זה סרט נחמד לא כזהה שווה....#גליה#
ויש אותו באתר אחד באינטרנט אם את רוצה....
פשש מה את אומרת אז שלחי לי אתאנונימי (פותח)
הלינק לאתר פליזווווו
שחקנית גרועה...1hadar1

אבל בסך הכל סרט נחמד...

אל תקני... תורידי...

"אל תקני... תורידי..."תפוזה 1

בס"ד

כדאי קודם לברר אם זה לא גזל.

סרט צנוע?תכלת דומה לים
אין שם כלום חוץ מנשיקה נראלי בסוף...[:HoDi

זה הדבר היחידי שהופך סרט לצנוע?הסנה-בוער
בס"ד
ואני ברוב תומי חשבתי שזה הרעיון המרכזי שבו...
חחח כיום שהכול כל כך פרוץ אזאנונימי (פותח)
כן נשיקה קטנה בסוף זה נחשב לסרט נקי ואל תגידו לי עכשיו הדרדרנו וכל זה כי זה ברור אבל מה לעשות זו המציאות
המציאות שיש גם בתי בושת. מי אמר שהמציאות מתוקנת?עמישב
חח מזה קשור בכלל יקשקשןאנונימי (פותח)
תמיד יש דברים גרועים יותר ופרוצים יותר לצערינו אבל אני מתכוונת שיחסית היום סרט שיש בו בקושי נשיקה ורק בסוף נחשב לדיי נקי כן...נכון שזה עצוב שזה מה שנחשב נקי אבל מה לעשות
זו לא השאלהעמישב
בס"ד ליקבה"ו

השאלה היא מדוע אני מוכן לאכול את הזבל ה"נקי" שנותנים לי.
מה לעשות?!
אני לא מבין, ואם המציאות היתה שאין בשר כשר אז היינו אומרים מה לעשות? במה זה שונה?!
זאת שאלה לא נכונה.תירא-אל
בס"ד

אם להתעלם מהאופציה המשיחית-ניסית, אין תיקון למציאות.
לדעתי כבר התדינו על זה הפעם, וזה א איזה שהיא הברקה פילוסופית כל-כך חדשנית. עובדתית, יש יותר בניאדם מאשר אוכל להאכיל אותם, כך שלנצח יהיו בניאדם רעבים; תמיד אריאל יאכל כבש למחייתו- כלומר, יהרוג כדי לשרוד. חסר מצפון? נכון, אבל זו המציאות, וככה היא עובדת. יותר מיזה, תמיד יהיו אנשים עם יצרים בלתי נשלטים שינהלו בתי בושת, ותמיד יהיו נשים מנוצלות. תמיד יהיו אנשים שלא יסתפקו במה שיש להם, ויחמדו את מה שכן יש לאחרים ויגנבו. תמיד יהיו אנשים שיהנו מריבים ומכות, ולכן תמיד יהיו אנשים שירצחו וירצחו. זוכר את מה שבן-גוריון אמר? שנהפוך למידנה מהשורה כשיהיו לנו בתי בושת וגנבים. אני בכלל לא דנה אם השורה היא תקינה או לא, התשובה לכך היא ברורה, אבל זהו טבע העוה"ז, ועדיף ללמוד להתמודד עם אותו טבע מאשר להוקיע אותו. השקעת האנרגיות צריכה להיות באיך אני ניצב מול חוסר-התקינות הזאת, ולא איך אני מורד כנגדה- היא תיהיה קיימת, השאלה היא איפה אני יעמוד ביחס לקיום שלה.
לצורך העניין, אתה לא תראה את הסרט, כי אתה לא רואה כנכון לך לראות סצנות מסויימות, שיערב לך. גם אני, אולי בקוים מעט שונים, לא אראה סצנות מסויימות, שוב, כי הן לא טובות לי. אבל לערער על הסרט עצמו? למרוד או להתריס נגד הבמאים ההוליוודים, או נגד אחרים שהחליטו שהם כן רואים את הסרט, זה ביזבוז לריק של אנרגיות.
מממ דיברי טעםאנונימי (פותח)
הסתייגות קטנה [טקסט שקוף: מצדד בשאר ההודעה]אנונימי (פותח)
"...זוכר את מה שבן-גוריון אמר? שנהפוך למדינה מהשורה כשיהיו לנו בתי בושת וגנבים. אני בכלל לא דנה אם השורה היא תקינה או לא, התשובה לכך היא ברורה, אבל זהו טבע העוה"ז, ועדיף ללמוד להתמודד עם אותו טבע מאשר להוקיע אותו. ..."

1, זה לא 'טבע'. אכן טבוע באדם היצר להשחית אך החינוך הכושל [או חוסר החינוך] וחשיפה לא טובה הניעה את האדם לקומות חשוכות שנמצאות על ציר פראפילות-בתי בושת-וונדליזם.   ואני לא פוסל וונדליזם על הסף, אלא רק וונדליזם לשמו [-לשם וונדליזם].

2, כשאת אומרת/כותבת/חושבת "להתמודד מאשר להוקיע" - איך זה אמור להתבטא?   אני 'מסכים' ויודע כי תמיד יצוצו פרשיות של בעלי שררה במשרות שלטוניות שינצלו את מעמדם לטובות הנאה אישיות. לא תהיה "אוטופיה של אנשים ישרים". 
   בהמשך כתבת "השקעת האנרגיות צריכה להיות... איפה אני אעמוד ביחס לקיום שלה". ואני שואל [ומצפה לתשובה] כך מתמודדים עם בעיה? ועוד בעיה ממארת שמושכת עוד ועוד אחוזים רבים של אנשים? די לי [-האדם הפרטי] להביע את סלידתי והתנגדותי ובזה אני "עומד ביחס לקיום שלה" וכך תתבטא ה"התמודדות עם הטבע"? |מגלגל עיניים| |תוהה| |מגלגל לכיוון הנגדי|

אה, ואין לי תשובה לשאלה שלי איך להתמודד למעט סיסמת הקסם: חינוך יהודי מחד, ומאידך עינוי בעלי ה"טבע" שיצרת עד שיאמרו "רוצה אני" [-בחזרה בתשובה]. אבל אני בכ"ז מצפה לתגובה עניינית בה תפרטי את הלוגיקה שב"השקעת אנרגיות" ב"טבע" הרע, והתמודדות ריאלית במקום הוקעה, ע"י שיטת הפלא "השאלה: באיזה מתרס אני ביחס לבעיה". ואני לא מזלזל אע"פ שיש מצב שזה משתמע מהרווח בין המילים.

וא"א שלא להזכיר את החתימה הקודמת שלי:
הריאליות איננה - הקדרות שולטת - מוות לבני האדם

אני שונאת שאתה מסכים איתי, כיף לריב איתך.תירא-אל

בס"ד

תראה, לא אמרתי שההתמודדות צריכה להיות בהכרח פרטית. בכל פעם שצצה בעיה המשפיעה לרעה על 'רוחניות' היהודים, קיימות שתי דרכי התמודדות. הראשונה היא שיטת ההסתגרות. נעמול ונבנה חומות, שכמה שלא נעמיס עליהן דבק של פשקאווילים הן לעולם יהיו רעועות, ונסתיר את הסוד הגדול, הזאב המפחיד והמשוקץ, טונחיה את חיינו בגטו החשוך שבנינו, ובכל פעם שהזאב ינשוף את קולו מעבר לחומה, נילחץ ונמהר להוציא עוד הצהרות שדורשות צניעות והתרוממות והסתגרות והסתגרות והסתגרות. בעיני זאת בריחה, לא התמודדות. הדרך השניה, (אותה לראשונה הנהיג הרב קוק) היה לא לשרוף ולהוקיע לגמרי את המכשול הרוחני, הבעיה הקיומית, אלא לקבל את אותו 'מכשול', לנתח אותו, למצוא את הטוב שבו, ומנגד- למצוא את תמצית הרע שלו, ואותה כן להוקיע ולשרוף בראש חוצות, אבל מנגד, לחדד את הטוב שבו, להביחן אותו, לחנך לקראתו. כלומר, הסרט הזה לא נקי וכאלה, אז בואו לא נתחיל עם הקולנוע הנוראי הזה, ובוא נחרים אותו (גם ככה הוא דועך, בליינד, הילדים שלי לא יודעים מה זה קולנוע- אבל זה ממש בסוגריים), אלא, אנחנו לא ניראה סרטים לא-צנועים כי הם לא טובים לנו.

יש מחלה כזאת, קוראים לה זלזלת. היא מתאפיינת בנימת זילזול בקשר לכל דבר שאומרים, בלי קשרק לתחושתו הכנה של הכותב. כן, גם אני חולה בה.

[אגב, בעקבות התקלות עם איזה שהוא ספק משוגע שמשוכנע שתפקידו בעולם הוא לנבא- נראה לי לא נכון לעקור את ה'טבע' האנושי שבנו, ולהעתלות עד להידבקות מוחלטת באלוהי. כלומר, לעקור כל תאווה או רצון לא מקודש מתוכי. לא, נראה לי, שאנחנו צריכים ללמוד מתוך ה'טבע' הזה שלנו, להתקדש. יכול להיות? מה דעתך? אוף, משפיע עלי רע כל החסידות הזאת.]

תנוח דעתך; אני לא מסכים איתך - "תירא-אל"אנונימי (פותח)
למען האמת אני לא מסכים עם אף יצור אנושי. משום מה לא מסתדר לי בתור צעד ראשון להסכים בפה מלא [אבחון: אבא שלי חינך אותי לחשוב שונה מהגישה הכללית. העניין ['העניין' קרי: הבעיה] הוא שגם החשיבה השונה שלי מורכבת מדעות של אנשים... מה שמוביל לתסביך אישיות פנימי עמוק. ס.אבחון.   אבל בעצם מה אני מספר לך ת'צרות שלי? אה, פשוט, כי לפעמים כיף לשמוע דעות של אחרים גם אם אני יודע שלא אסכים איתם...]
אני מצדד ברעיון שהובע [כך כותבים?] במילים.

בתמצות: ההתמודדות שלך מתבטאת ב"חינוך לקראתו". אוקיי, צריך לחשוב על זה.

"...שאנחנו צריכים ללמוד מתוך ה'טבע' הזה שלנו, להתקדש. יכול להיות?..." זאת הגישה שהבאת בשם (לכאורה) הגראי"ה, לא? כך או כ"ך ביקשתי שתחדדי את ההתמודדות עליה כתבת בהודעה הקדום-קודמת שלך - וחידדת. תודה. אה, ואם כבר שאלת, אני מנוע מלענות. כי 'טבועים' בי כל מיני רעיונות פרוידיאנים ואני באמצע לנקות את הגוף מהרעיונות האלו. רעיונות, ש-90% מהן כבר הופרכו. מעיינים, ותו - לא. וכבר אמרה לי פעם מישהי שיש דברים שטוב לטחון כדי שבבוא עת-הצורך קל יהיה להוציא אותם.

סיימתי~
למה אתה שם את השם שלי במרכאות, "יצחק סיגל"?תירא-אל

בס"ד

[וגם אתה תחנך ככה את הילדים שלך? אצלינו מחנכים שהדעות האחרות לא משמשות פרמטר, לחשוב עצמאית, כך שזה מוביל לא לתסביכים אלא לשלמות מסויימת.]

כן, יכול להיות שזה הגרא"יה. מושפעת מכמה כיוונים, אתה יודע. תנקה את הגוף, אבל בשכל זה עוד דבק, לא? שתף.

אני החלפתי אותו במקרה הזה.עמישב
את צודקת וטועה גם יחדעמישב
בס"ד ליקבה"ו

את צודקת כי:
זה באמת בזבוז אנרגיות.

את טועה כי:
הסיבה לכך היא לא בגלל המציאות, אלא בגלל שלאותם אנשים (כולל הנוער הדתי לאומי שאוכל כל מה שגוי נואף הכין לו לארוחת צהריים [גם אני הייתי במקום הזה...]) חשובות התאוות והרצון לראות סרטים. לא מה ה' רוצה מהם.
איך שולה אמרה "מה לעשות", מה, אתה רוצה שלא נראה סרטים? נו באמת, חרדי, הזוי, פנאט, טיפש, קיצוני, דוס (יש עוד קללות?). אין בעייה, חופשי. אבל זה מה שה' רוצה.
תאכלו, תשתו, תמותו, מחר נפגש ונראה מי צדק.

את צודקת:
זה בזבוז אנרגיות.

את טועה:
המשחק מכור, העולם יתוקן.
אולי את רואה את תקופת ימות המשיח כנס, מה שבטוח הוא שחכמים לא ראו את זה כך. "אין בין ימות המשיח... אלא שיעבוד מלכויות". זה הכל - מי שולט בעולם. זהו ההבדל היחיד. וברגע שאנחנו נשלוט בעולם, הוא יראה אחרת.
איך זה יקרה?
אני לא בדיוק יודע, יש לי כמה השערות (אין לי זמן כרגע להאריך בהן, מי שרוצה שיפנה אלי בשיחה אישית).
אבל זה יקרה.
כן, את, הם, הוא, אני, כולנו יחד, נקום, נתעורר מהשינה שלנו, ונתקן את העולם. זה יהיה מסע. מסע קשה ומפרך. הרבה משברים, הרבה כשלונות וטעויות. אך עם שקיים כבר 3321 שנה לא רואה ממטר קשים כאלה. הוא לא סופר אותם.

העולם לא יכול להאכיל אותנו משום אני אוכלים כמו חבורת היפופוטמים בביצה. עפ"י מחקרים אדם ממוצע אוכל פי 4 ממה שהוא באמת צריך. פי 4!!!!! הרגשת הרעב קשורה בהרגלי האכילה בלבד, לא בצורך אמיתי לאכילה.
עפ"י מחקרים 30% מהאכילה בעולם היא מסיבות של רעב או טעם. רוב האכילה שלנו היא בשל- רשמיות, דיכאון ועוד כהנה וכהנה.
אני משער שהדוגמאות הללו הספיקו לך להבין שיש כאן משהו מאחורי הדברים. יש דרך לתיקון, רק צריך למצוא את המפתח.

דבר נוסף, חוקרים אומרים שאנחנו הדור עם הכי הרבה שפע, ולמרבה הפלא אנחנו הדור גם הכי מדוכא. מדוע? זה לא אמור להיות הפוך?
הפתרון הפשוט לשאלה הזו טמון בעצם השאלה. רק צריך לשנות שתי מילים שהחוקרים הכניסו מדעתם, ולא מהממצאים. אנחנו הדור עם הכי הרבה שפע, ולכן אנחנו הדור הכי מדוכא.
אנחנו מתעלמים מהצרכים האמיתיים שלנו, ומחפשים את ההנאות.
זה לא שהגויים או החילונים נהנים בעולם יותר מדתיים. הם נהנים מהעולם, אבל לא בעולם.
הם רומסים לעצמם את הנפש. הם מלעיטים אותה בבשר ושומן. והיא טובעת בים הקלוריות יחד עם הבריאות שלהם.

זה הגיוני. זה פשוט. אין כאן מה לחלוק.
במילים אחרות- אפשר לחיות בסרט (תרתי משמע), אבל צריך לזכור שככה מפספסים את החיים האמיתיים. בעולם הזה, ובעולם הבא.

הארכתי מספיק.
ישנן עוד הרבה נקודות שאפשר לגעת בהן.
מי שרוצה שיפנה למסר"ש, זה הרבה יותר נוח לי וממקד אותי. אפשר גם בפורום עצמו.

שבוע טוב ובהצלחה לכולם.
"סור מרע ע"י שתעשה טוב".
השניה סיימתי לראות אותוybs

לא מציאה צנוע אפשר לומר שכן

אבל לא על רמה ממש לגיל הטיפש עשרה.....

יש לך קישור אולי לצפיה ישירה בסרט???אנונימי (פותח)
כן סרט נחמד...היסטוריונית
סרט סבבה לגמרי..אנונימי (פותח)
שמעתי D:הירהורי הלב
שמעתי אליו, כולם מדברים אליו, אני חייבת לראות אותו!!!
להביא לכם קישור?#גליה#
גליההה ברור שכן!!!!! שנה אני שואלת אותך כבראנונימי (פותח)
על הקישור לאתר פליזז נו
סרט משעמםפליץ
אתה שומע ערפדים ישר עןלה לך איזה משהו... אקשן רציני... פחחחח סרט משעמם ועלוב
חחח סורי.... רציתי להביא לך אבל סגרו ת'אתר הזה..#גליה#

אבל חברה שלי מצאה אתר חדש..... מקוווה שזה יעבוד!!!

http://movies1.fav.co.il/21114189_סרטים_לצפייה_ישירה

אחד הסרטים היותר משעמםצ.מ.צ

חברות שלי "חיבו" אותי לראות אותו אתם, בזבוז זמן ושעמום זה כל מה שיצא לי מזה.

באמת?עד כדי כך משעמם?..חשבתי דווקא ללכתאנונימי (פותח)
זה מפחיד??אנונימי (פותח)
אני רוצה לראות אבל אני מפחדת שזה מפחיד...
מישי פה מכירה אולי אתר להורדת סרטיםאנונימי (פותח)

שיעבדו לי במחשב ואנ'לא אצטרך להתקין תוכנות משונות שיהרסו לי את המחשב

למי יש את הסרט גברים עם כבוד????דחוף!!!!

או מישו....אנונימי (פותח)
זה לא משנה
אתר הורדות כשרות חדש ומדהים לציבור שלנואנונימי (פותח)אחרונה
 ה!ד!ש!  סליחה שאני מתפרץ אבל מצאתי אתר שיש בו סרטים כשרים +תוכנות מעולות +סרטים לילדים רקעים שיעורי תורה ועוד אני נהנתי ונרשמתי כבר  dossinet.co.il מומלץ ביותר תעבירו לחברים!
פתיחת ווצאפ במחשביאיר גדסי

אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר 

ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ

מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?

ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד

ממש יועיל לי

אתה לא בפורום הנכוןזיויק
חפש בפורום טכנולוגיה
טעותיאיר גדסיאחרונה

אתה צודק לא ידעתי אני חדש 

איך אני מוחק

אשכרה הפורום הזה נפתח שנה לפני שנולדתי!!!!!!!!!!!ההרהמורניק

בואו נחיה אותו

מה קורה פה?פיטוניה
כלוםזיויק
פורום נטוש ככל הנראהקעלעברימבאר
אבל אולי לא. מי יודע?קעלעברימבאר
וואו. מקום עם הסטוריהמשה
מה היה פה?שדמות בחולות
פורום פעיל עם חברים אהוביםמשהאחרונה
סביב העשר שנים אחורה.
שיר חדש לקראת פורים!שירים חדשים
מוישי קליינרמןעשב לימון

למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?

גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7

גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,

וגם עם שלושת הנערים הי"ד

זה חדש יחסית

עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית

(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?דבדב

מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?

כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?

פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"

כל הפרטים, להאזנה>>

קניון, מה הוא עושה לנו בלב? פודקאסט חדשדבדב

קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>

אולי יעניין אותך