שחווה התמודדות של ילדים גדולים..

קשר של שנה זה המוון זמן, חוויתם דברים יחד, נהנתם יחד, שמחתם ביחד, התבלבלתם ביחד. בקיצור- הייתם ביחד..והגיוני שמישהו שמילא משבצת כ"כ משמעותית, וכ"כ ייחודית (בן זוג..), ולתקופה כ"כ ארוכה, כשהיית בגיל מסויים מאד..בהחלט יכול להשאיר חותם וגם השאיר..
ומילא אם הוא היה נעלם לך מהחיים, שהזמן מטשטש (כך אומרים), אבל הוא נמצא באיזור, וכל הזמן..|חורק שיניים|.
וזה לא שלא ניסית, היו לך קשרים אח"כ, וזה לא הצליח, זה רק הוסיף מיוחדות לקשר עם ההוא. שהנה, הבאים אחריו לא כמוהו..
איך מוחקים ככה בנאדם מהחיים (במיוחד כשהוא מסתובב לך בין הרגליים)? שאלה קשה, לא יודע, אין לי תשובה.
אבל מה שכן, אני נזכר באיזו אימרה שמישהי פה פעם כתבה, אימרה שמלווה אותי ואני חושב שיכולה להוסיף גם לך הרבה אור:
"כשהשמש זורחת, כבר לא צריך את הכוכבים"
לילה, הכל קר וחשוך, מלא ערפל. למזלנו יש כמה כוכבים שמאירים לנו את הדרך, ונותנים לנו קצת ביטחון.
אבל כשייגמר הלילה, מה נעשה? לא יהיה שומדבר! חושך! אי ודאות! אין ביטחון!
מה שאנחנו לא יודעים..זה שהשמש בדרך..חמה, גדולה, משגעת, מאירה ומלטפת.
עכשיו קשה לך, והכוכב שהאיר לך הפך לכוכב נופל..
אבל בעז"ה, השמש שלך בדרך..מי שיהיה שלך, הכי שלך, ורק שלך, ולתמיד. שיחמם אותך, שיאיר לך, שייתן לך ביטחון, שיעשה לך שתיה חמה כמו שאת אוהבת, שישאיר לך פתקים קטנים וחמודים בכל מיני מקומות (בני הפורום, לזכור וליישם, לטובתכם ולהנאתכם

), שיעשה לך מסאג׳ בגב ובכף רגל כשתחזרי עייפה מהעבודה, או כשתהיי מתוחה, או כשסתם תרצי להתפנק..שיעשה לך קפה בדיוק כמו שאת אוהבת, וישאיר בגדים מפוזרים בכל מיני מקומות בדיוק כמו שאת לא אוהבת (נפלאות הבגדים שלא מספיק נקיים בשביל לחזור לארון ולא מספיק מלוכלכים בשביל לעשות שבו"ש במכונת הכביסה. ותודה לכסא בסלון על הכנסת האורחים

).
אז..בעז"ה, הוא יגיע..מבין שקשה לך להפגש, לא אני הכתובת לשכנע אותך לצאת..כל הכבוד לך שהתקדמת ברוחניות, מאחל לך בעז"ה שהקב"ה יאיר עליך באור גדול, שמש גדולה של שמחה והתרת ספקות.

ולהתפלל..להתפלל להתפלל להתפלל..