וואו. ממש מזמן לא הייתי פה..
רציתי להתייעץ- אני בשליש גן עדן איזה חצי שנה, ולפני משו כמו 4 חודשים שלח לי מישו הודעה וגם חייך. ראיתי זאת ותכלס ממש הייתי מעוניינת בו אבל הייתי כזה בהפסקה משמעותית ויזומה ולא הגבתי אך בניתי עליו בהמשך. ואז לאחר חודש שוב הוא שלח לי הודעה ושוב חיוך.. וממש מצאתי חן בעיניו אולם לא הגבתי עדיין כי הייתי בהפסקה שהייתה משמעותית לי...
כל הזמן הזה חשבתי עליו.. ניסיתי לברר עליו עם איזה מישי שמכירה אותו בעקיפין.. הסתכלתי בפייס שלו.. סרטונים ביוטיוב. אבל בהפסקהאז הייתי בהפסקה והיה חשוב לי לברר עם עצמי משו לפני שממשיכה לצאת . קיצור אני בעניין שלו ממש!וכנראה שהוא גם ממש מצא חן בכרטיס שלי וכ"ו.
אממה, היום פתחתי תאתר במטרה לנסות לשלוח לו הודעה ולהמשיך הלאה.. ומסתבר שהוא כנראה לא באתר. הוא עזב או שהקפיא תכרטיס..
אני יודעת שיש לו פייס.. ויש לי אפילו מספר שלו ששמור אצלי .. ואני ממש בהתלבטות מה לעשות! יש לי תחושה שהוא לא התארס עדיין או משו כי הוא לא עידכן משו בפייסבוק שלו וגם התמונת פרופיל בווצאפ נשארה אותה תמונה.. (אמרתי לכם שאני עוקבת..)
רציתי להתלבט איתכם מה הייתם עושים???
לשלוח לו הודעה לפלא? ולהגיד שאני אותה אחת מהאתר.. זה נעים?כדאי?לא ככ כדאי? אולי יש לכם רעיון לדרך יצירתית אחרת..? אם היה נעים הייתי שואלת כאן אולי מישו מכיר את... ואז דרך צד שלישי.. אך כרגע אין לי ככ צד שלישי שדרכו יכולה לברר על אותו בחור.
קיצור.. מה אתם אומרים מה כדאי לעשות?
בהצלחה!
אבל-