אני עדיין צריכה מתנדבים, והתווספו דברים חדשים וממש מגניבים!
אז קודם כל, בנוהל:
* עדיין לא סגרתי עם אף אחד על הכתרת הרב והרבנית! מה זה ת'כלס אומר? שאם מי שדיברתי איתה תרצה את זה, אני אתן את זה לה, אבל אם לא- אני צריכה מישהו\ מישהי שפיצים על חלל! זה אומר לפתוח שרשור מגניב- עם איזה פואנטה שבא לכם, שיכתיר את הרב והרבנית. בדיוק כמו שעושים בהכתרות, רק שהרב והרבנית לא יהיו הפתעה. זה לא יהיה לחשוף אותם, אלא פשוט לחגוג להם.
* סדנת הכנת אוזני המן. בעיקרון כבר הכנתי את זה, אבל אם מישהו\ מישהי רוצים לארגן משהו- זה הזמן להגיד לי!
והחדשים:
* זוכרים את ההפתעה המטורפת של יום שני שיבוא בעוד שבוע וחצי? זו הולכת להיות הצגה! כן חברים, אנחנו נקים כאן תיאטרון, ונציג הצגה מ-ד-ה-י-מ-ה! בשביל זה אני צריכה כמה שחקנים ושחקניות, לא ברור לי עדיין כמה, אבל בסביבות העשרה אנשים. לא באמת יראו אתכם, אין לכם מה לדאוג, אבל חשוב לי שאלו יהיו אנשים מכל הגילאים, מכל המינים ומכל המגזרים. לא צריך לדעת לשחק, רק להקדיש קצת זמן. נגיד חצי שעה- שעה ביום מעכשיו ועד אותו יום, ובערך חצי שעה בזמן של ההצגה עצמה. מי שרוצה *שיפנה אליי בפרטי*, כדי שיהיה כמה שיותר מפתיע. אם מישהו רוצה לכתוב את הטקסט זה יהיה מדהים, אבל יצטרך להגיד לי תוך שלוש שעות מעכשיו (שמונה, יעני עד אחת עשרה צריך להיות מתנדב. אני יודעת שאתם לא כאן, אבל מה נעשה שאני עובדת על זה בעיקר בבקרים?) כל שאר המתנדבים- אני אוספת אתכם עד מחר בצהריים. חושבים שיש מישהו שלא יכנס עד אז וירצה להשתתף בפעילות מגניבה? תקראו לו איכשהו! לתייג זה לא מספיק.
* @אחיתופל ומי שהתנדב לעצב לי הזמנה, אפשר לפנות אליי בפרטי היום בערב? אני פשוט מפחדת שאשכח. אשלח לכם את הנוסח. אני צריכה את ההזמנה ליום ראשון בערב\ שני בבוקר.
* מישהי שיש לה את המספר של @הנושמת ויכולה להעביר לה הודעה בשמי?- אא"כ היא תתחבר היום בצהריים ואז הכול בסדר 
זהו לבינתיים, תמשיכו להקפיץ, הולך להיות כיף כיף כיף!