קדימה
שרשור הפאדיחות הגדולשלוגלוגית
קדימה
פאדיחה שנונה.בוערת
מישהי שבחיים לא דיברה עם הרב שלנו בחט"ב פנתה אלו פעמים ברציפות :אמא"...![]()
טוב זה לא זורם אז אני יתחיל..שלוגלוגית
המדריכה הלכה לתפילה ואמרה לנו להכנס,לשים תדברים על הפלטה ולבוא אליה לבית כנסת..
ביציאה מהבית שלה יש להם דלת כזאת עם חלונות זכוכית וכשיצאנו- לא יודעת איך זה קרה אבל כנראה שברתי עם כף הים את הדלת ממש בלי להרגיש מאמץ!
הבית היה נראה כמו אחרי פיגוע והכל היה זכוכיות ודם ובנות צורחות..
כל השכנים באו וניסו להבין למה היינו בבית שלהם אם הם נסעו לשבתת ולמה עשינו בלאגאן..
היה מזה פאדיחות ועד היום יש לי צלקת ביד...
(אגב נחתכתי במקום ממש מסוכן.. צמוד לעורק הראשי כך שמזל שלא היה יותר גרוע בתוצאה )
אאוץרוצה מעבר
אז ככהרוצה מעבר
אני וחברה שלי רצינו ללכת למכולת לקנות כמה דברים אז אמרתי לה שאני עולה שניה הביתה להביא את הרשימה של המצרכים, מה שקרה הוא שאני התעכבתי קצת בבית וירדתי רק אחרי כמה דקות וראיתי שהיא לא חיכתה לי אז התחלתי ללכת לבד ואז כשאני בדרך אני רואה את הגב שלה חשבתי שכנראה היא התחילה להתקדם לבד אז רצתי אליה וסיפרתי לה למה התעכבתי, מה אני צריכה לקנות וכו. תוך כדי שאני מספרת לה אני שומעת שהיא לא מגיבה לי אז אני מסתכלת עליה והיא מסתכלת עלי ו..... זה לא החברה שלי!!! וזה אחרי שהסברתי את כל סיפורי הבובקס שלי! עצרתי ופשוט בלי להגיד כלום נתתי את הטיסה של החיים שלי לכיוון הבית.
בטח עד היום השכנה הזו שדיברתי אליה חושבת שאני איזה פריקית מוזרה...
רות.
עבור.
חח רוצה מעבר זה קורעעע!!!אני והאני
בעיקר מביך...רוצה מעבר
קרה לכם פעם שרציתם להגיד משהו ובטעות אמרתם משהו אחר?על הר ה' ששמם
אז זה קרה לי.
אמרתי קריאת שמע שעל המיטה בתפילת שחרית וכל הבית כנסת הסתכל עלי.
חח לא זה טואואבבבמשתדלת יותר
אני מצאתי את עצמי במקום קר"ש לפני השינה אומרת "מודה אני"
נפש חיה.
בוןאו לא נדבר על פשלות בתפילה כי בזה אני ממש טובה!!!!1בוערת
![]()
@וכל עם ישראלרוצה מעבר
המשכתי בקריאת שמעשחר אורן
לשם יחוד של תפילין (למי שאומר)
ואי יש לי מלא!!! אני טובה בדברים האהכל זה לטובה
וואו יש לי מלא!! אני מומחית לפאדיחות
!!הכל זה לטובה
יש לי אבל הם ארוכות ואין לי כוח לכתוב אז אני כותבת פאדיחה של חברה שלי וטיפה שלי
היינו ברכבת הקלה ואז פתאום נפלה לה ונשפכה הקופסא של הגבינה שהיא החזיקה... וזה היה נוראי!! חיפשנו מלא זמן טישו ונסינו לנקות ואנשים בוהים בנו... קיצור פדיחות!!
ישלי כלכך הרבה פאדיחותשלוגלוגית
יש מלאניגונא
אבל אחת עצובה ממש..
ישנתי באוהל איפשהו ואז בבוקר קמתי מוקדם וחשבתי שאין אף אחד בחוץ.. יצאתי החוצה עם חולצת בסיס וחצאית קצרה קצרה, נטלתי ידיים התמתחתי שעה..
נכנסתי לאוהל, שמתי עדשות, יצאתי החוצה ואז אני קולטת בנים מתפללים שלוש מטר ממני לכיוון האוהל
וכולם ראו אותי![]()
![]()
ברחתי משם על טיל
אוווץ!!!!!!!!!!!!!!!! מסכנה
הכל זה לטובה
חחחחחרוצה מעבר
אחת הפדאיחות
אוייש..אחת מהעם הנבחר

קרה לי בשבת האחרונה משהוasd100
החלטתי ללכת לשיעור אחרי מנחה קטנה וללמוד קצת לפני ערבית. היו בבית כנסת דפים בנושא השיעור ואני לקחתי אחד. אחרי עמוד אחד הרגשתי קצת עייף אז הנחתי ראש על הסטנדר. לשנייה ופתאום מצאתי מעליי בחור חרדי שנענע אותי והעיר אותי משינה... ובדיוק החזן התחיל ברכו
ברחתי לקצה השני של בכית כהסת כל עוד נפשי בי
קרה לי ששלוגלוגית
רצתי לחדר ופשוט נשארתי שם עד שכולם הלכו.. יואוווו מזה הייתי אדומה
וואו זה לא יגמררדרשתי קרבתך!!!!
אז ככה..
הייתי ברכבת הקלה ולא שמתי לב שיש מדרגה.. אז קצת נפלתי..
אופסית![]()
עוד משו.. הייתי בשירותים של התחנה מרכזית.. בנאדם תמים שרוצה להתפנות
ואז גיליתי ת'צמי בשירותי גברים.. כילו מזה גיליתי, בנים שהיו שם אמרו לייי
ואז, כילו זה לא מספיק, נסיתי להתחפף משם כל עוד נפשי ביי ונתקעתי בגלגל הזה שמסתובב!! פשוט נכנסתי אליו הפוך אז נתקעתי עם התרמיל הענק שהיה עלי וחסמתי מלא אנשים שניסו להכנס ולצאת.. והתיק שלי נתקע שם רציני אז איזה מישו שהיה שם עזר לי להוציא אותו.. הקיצררר זה היה אחת הפאאאאאדיחות!!!!!!!!!!
זה היה מדגם, אם תהיתם..![]()
חחחחח יקרועההעד עלות השחר.
חחבין החוץ לפנים
איזה קרועה תחיהההההההההה ( כמו שאת קוראת לי על הפאדיחות שלי... )
פחחחחדרשתי קרבתך!!!!
זה טובבבברוצה מעבר
טוב זה ממש מביך...אנונימית 4
הייתי בסניף ואז מדריך אחד הביא לי משו ואז בטעות הוא נגע בי ואז לא יודעת למה אמרתי כזה אייי והוא כזה וואי סורי...
יש עוד פאדיחה... לא שלי אבל ממש מביכהשלוגלוגית
התנגשתי באברך ירא שמיים עם חולצה לבנה.. כולו נהיה צבעוני מגואששש ובמקום לבקש סליחה טסטי מהמום במהירות לא נורמליתתת...
אחרי חודש אותו אברך התארס עם אחותי!!
את רצינית???אנונימית 4
יואו איזה מפחידד ופאדיחה בטירוף
כן שיאהשלוגלוגית
לא נכון!!!!!!!!!!!!!! |נשפך מצחוק|רוצה מעבר
לפחות יכולת לישר את ההדורים איתו אח"כ
יותר מדהים מאשר מפדח.... חזק...ארי מש.
חחחחחחחחחח וווווואוא"י לעמ'י
ממההה???? אומייגאד!נוצת זהב
מפחיד ומגניב כאחד...
הזויייי
אמא!
קראתי לרב שלי ה'שונא סטיגמטים!
וואו. הפדיחות שלכם הזויות!!!!!!!בוערת
הפאדיחה הכי גדולה שלי זה שפתחתי לאח שלי את הדלת של הבית עם מכנסי פיג'מה, ואז גיליתי ששתי חברים שלא נכנסו הביתה גם
... נתקעתי מאחורי הדלת של הבית כשהיא פתוחה בשביל שהם לא יראו אותי... בסוף הם יצאו לשניה בשביל שאני יוכל להיכנס לחדר שלי![]()
כבר יצא לי בטיול שנתי לצעוק בקול רם מאודחוני המעגל פינות
והוא היה מאחורי בדיוק ...
ווואיי לא עולה לי ויש לי מלאא אבל הנה אחתתכלית הכוסף
זה מהפאדיחות בתפילה...קיצור אני מהאלה שמתפללים די בקול ועונים אמן וברוך הוא וברוך שמו בקול...קיצור פעם אחת בשיר של יום כולם כזה מתפללים וזה ואני כמובן בקול "היום יום שלישי..." וכולם שותקים ומסתכלים עליי,מתברר שהיה יום שני
עוד אחת,פעם אחת התפללתי בבית כנסת של מרוקאים זקנים כאלה,עכשיו כאמור אני עונה אמן וכו' בקול,אז הם כזה אומרים קדיש "...ואמרו אמן" ואני כזה בקול:"ברוך הוא וברוך שמו" וכולם כזה הסתכלו עליי...
אם אני יזכר בעוד אני יכתוב-אני ופאדיחות חברים טובים...
פאדיחה ידועה..עולה בשביל
או להתפס ישן בקדושה
או לעמוד בתהילות לאל עליון של ערבית
או לזרוק סוכריות על ההוא שעושה אזכרה במקום על החתן
לומר אנעים זמירות ולגלות שאתה כבר בן 17 😮
טוב יש מלא
החיים זה פאדיחה אחת גדולה... אבל זה כיף ומצחיק. הכי נהנה לצחוק מהפאדיחות של עצמי... נשמע רע. אבל עדיף מלהסמיק
אם כבר בית כנסת ...טיפה של אור
לא ביזבזת..את לא אומרת כדי שיגיבו לך, את פשוט נחמדהעיניים תכולות
כן אבל אז זה נראה כאילו אמרתי לאוויר
טיפה של אור
אז זה משקרה לי...הזאת עם האלדין
ביום אחד בהיר, נכנסתי עם סבתא שלי לאוטובוס, האוטובוס היה מלא אז התיישבנו לא אחד ליד השני, כנראה שהיא נכנסה ראשונה ואני אחריה... בקיצור, אני התיישבתי והייתי בטוחה שסבתא שלי לידי, אז סוג של נשענתי כזה עליה בשביל "לנמנם" ופתאום איזה אישה קופצת (מהמקום שחשבתי שסבתא שלי שם) ומסתכלת עליי במבט כזה של, מה את עושה בדיוק?! ואני כולי כזה אופסי...
תכלסשלוגלוגית
חחחחנוצת זהב
פאדיחה ישנהשלוגלוגית
באמצע הדרך אני רואה את בנדוד שלי ומתחילה לדבר איתו והוא מסתכל עלי ולא עונה ואני כמו מטומטמת לא עצרתי עד שהוא אמר לי כזה: "תגידי, את מתחילה לדבר ככה עם כל בן שאת רואה ברחוב כאילו הוא איזה בן דוד שלך"? וואי ממש התביישתי ופשוט ברחתי בוכה לאמא שלי
וואי פאדיחהההה נוראההההההההההבוערתלארץישראל
אני הייתי מתאבדת ח"ו ל"ע
אויייייייייייייייי גם אני ההיתי בוכהנוצת זהב
יאו קרה לי שהייתי באוטובוסטיפה של אור
התייבשתיייי .
בחוף כינרבבונג
צחקתי בקול חחחחחחנוצת זהב
פאדיחות...בין החוץ לפנים
אז היינו בסמינריון באולפנא ומישהי באה לספר סיפור אישי קיצר היא התחילה לומר שאף אחד לא ממש ואני ישבתי לתומי בשורה הראשונה והמשכתי את המשפט שאף אחד לא רצה אותה וכולם צחקו...
היינו בשבת בישיבה והייתי באמצע לאכול ואז אחת הרבניות שהשם משפחה שלה הוא אותו שם משפחה שלי באה אלי ואמרה לי שהקוקס שלי( עשיתי קוקס אולפניסטי ) ממש יפה והוא ממש מתאים ליייייייייייי![]()
אני ועוד כמה חברות רצינו להתחפש לגבעוניסטיות קיצור חשבתי שזה הגבעונים מספר יהושע עד ששאלתי את חברות שלי והן אמרו לי שזה נערי גבעות...
היום הלכתי לעיר וראיתי פשמינה וחשבתי שקוראים לזה תשמינה כשחברה שלי אמרה לי שצריך את זה לתחפושת של הגבעוניסטיות...
אממ...עד עלות השחר.
בערך כל דבר מביך ומפדח אותי..![]()
פחחח מתומרת!!!!דרשתי קרבתך!!!!
![]()
![]()
אממ...בין החוץ לפניםאחרונה
וואי כזה נכוןןןןןןןןן
חח יש לי כמהנסימי
וואי...1. מהביצפר יצאנו לירושלים באלול שלוש כיתות זה היה ב10 בלילה להתפלל בכותל סליחות והכל והתאספנו סביב האוטובוס שכבר יפתח וניסע ואז ששמנו את התיקים בתא האחורי אז נאבדה לי הנעל וואייייי נאבדה!! ואני עם נעל אחת על הרגל מקרטעת ומנסה למצוא את הנעל השנייה כל בנות האוטובוס הסתכלו עליי והמורות והמנהל באו לחפש לא אאיזה רבע שעה המנהל מוצא את זה מתחת לאוטובוס.....אל תשאלו איזה פדיחות 2. יש לנו איזה שלוש פעמים בשנה שיננית שבאה להסביר לנו על תזונה בריאה זה אותה שיננית מעצבנת קשוחה עם אותם דברים שאני זוכרת כבר על פה קיצר ירדנו לכיתה שבה היה צריך ליהות השיננית והתיישבנו על הכיסאות ואז התחלתי לחקות את השיננית בקול שלה ומה היא תמיד אומרת על השיניים ועל היבה וכל הכיתה מקשיבה לי וכמובןצוחקת ואני מתקדמת לעבר השולחן של המורה בשביל שיראה יותר טוב ההצגה והחיקוי ואז פתאום שאני מתקדמת אני רואה את השיננית והיא הסתכלה עליי כמו....וואי וואי איזה פדיחה יש לי עוד הרבה פדיחות אבל נשאיר את זה לאחכ
קרה לי אתמולשיח סוד
היא שמעה הכל.פאדיחה מאתמול..כתבתי גם בנסיו"פ...:נוצת זהב
ההיתי באוטובוס לא משנה איזה (קו 6) (
)
באחד התחנות הנהג סגר וחייל אחד צנום לא הצליח להשתחל בין כל האנשים ופיספס את הדלתות
כמובן שהחייל התחיל לצעוק לנהג"נהג הדלת" וזה..
ובגלל שהוא היה כ"כ קטן ורזה וצנום בקושי שמעו אותו
אז אני (ואל תשאלו אותי למה התנדבתי לזה כי אין לי שמץ..) התנדבתי לצעוק איתו ביחד
אממה..
במקום לצעוק "נהג!! הדלת!!"
צעקתי-
"נהג! חייל! חייל!"
וחברה שלי לא מבינה מה עובר
והחייל מסתכל עלי במבט-'ימוזרה'
פאדיחה

בסוף הוא ירד והכל טוב ..תודה לא אמר אבל סבבה נוותר לו..
מה גם שצעקתי את זה בהתלהבות והסטרייה
וואי טליה תהיי בריאה! אמן!
וואי ישלי אחת מביכה רצחבבונג
לאאא!! הרגת מצחוק!!רוצה מעבר
פאדיחה של חברה..תרמחית?!
חברה שלי עלתה לאוטובוס והביאה לנהג שטר והייתה צריכה עודף, אז היא אמרה לנהג- אני חמישה צריכים וחמישה שקלים (במקום אני צריכה חמישים וחמישה ...) והוא לא הבין מה נפלה עליו פתאום...
עוד אחת- חברה שלמה לנהג והיה להם זרם...
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים