גם בחתונה עצמה וגם הרבה אחר כך תהיתי לעצמי למה לא עשו לי משהו מטעם המשפחה- איזשהו שיר/קליפ. בכל זאת הבת דודה הראשונה שמתחתנת, וכולם אצלינו כל כך מוכשרים ואומנותיים. יש נגנים, וזמרים, ומעצבת גרפית, ומלא עם ראש מצויין. בבת מצוות ובר מצוות תמיד יש משהו.. ולנו לא היה. חשבתי שהבעיה בי, שאני לא מספיק אהובה במשפחה. שאני לא חשובה מספיק. שכנראה חושבים עליי דברים לא מספיק טובים ולאף אחד לא התחשק להקדיש לזה זמן ומשאבים. הרגשתי צביטה גדולה בלב. גם החברות לא עשו כלום ובכל החתונות אחר כך כן עשו וזה גם מבאס. הרגשתי דחוייה. לא משמעותית מספיק...
והיום מתברר שהדודים שלי ובני הדודים שלי הכינו משהו שכמעט יצא לפועל- קליפ, ושיר, ותסריט שלם עם מחשבה ויצירתיות. ולמה לא היה בסוף? בגלל ההורים שלי.
ההורים שלי החליטו שזה לא טוב ולא היה בא להם על זה ולא צריך, וסתם חבל... ועוד ועוד תירוצים שנשמעים מאוד יפה.
אבל אני רוצה לצעוק להם - למה לא שאלתם אותנו, החתן והכלה? למה בכלל לא ידענו שתוכנן משהו? לפחות הייתי יודעת שחשבו עלינו... למה החלטתם על דעת עצמכם למנוע ממני הפתעה נעימה ומרגשת בלי בכלל להעלות את הרעיון לדיון בפנינו? למה הייתי צריכה לחשוב כאלה מחשבות בכל שמחה משפחתית???? למה נתתם לי להרגיש ככה? למה גם עכשיו, כששאלתי אתכם,אתם לא מתנצלים בשום צורה ורק ממהרים למנוע ממני כל זכות להתלונן או בכלל להביע את דעתי?
כל הכאב שהיה מולם בהכנות לחתונה צף שוב ומכאיב וצובט. אני הכלה, זאת החתונה שלי! למה?? למה עשיתם לי את זה???