אם היה מתאים לכם את שניהם,רוצה משמעות
תלוי איפה הדרכהלא נשברים!
הדרכה!!א"י לעמ'י
לי אישית קשה עם ילדים חינוך מיוחד..
ולדעתי הדרכה זה מרגיש שאת מחנכת דור שלם..
הדרכהאניייי
ברור שחינוך מיוחד זה אחד הנדירים ואין לזה תחליף!! אבל מצד שני אם גם מתאים לך הדרכה וגם יש לך את האופציה וגם את רוצה- לכי על זה!! אם את מדריכה משקיענית אין לך מושג עד כמה זה יכול להיות משמעותי, כמובן אם משקיעים בקשר אישי, ופעולות בנושאים חשובים, דוגמא אישית, שיחות אישיות ועוד... אז אם את חושבת שאת יכולה להיות מדריכה תותחית- לכי על זה ובענק!! מצד שני תחשבי למה את רוצה להכנס להדרכה? אם כי זה מה שכולם עושים?
מה משמח אותך יותר? וגם עוד שאלה- אם יש בנות אחרות שיוכולות לעשות את ההדרכה יותר טוב ממך/אותו דבר שרוצות גם להיות מדריכות ואין להם אופציה אחרת? את חושבת שבסניף שלך חשוב שתדריכי, כי את חושבת שתוכלי להיות מדריכה טובה/ כי זה מאוד משמועתי עבור החניכות הדמות הזו של המדריכה??
אני כותבת לך בתור אחת שלא הכניסו אותה להדרכה ובכל זאת הלכתי להתנדב במקומות אחרים חשובים. (אני יכולה לפרט בפרטי אבל לא באלי כאן מחמת אאוטינג) ומאוווד מפריע לי הקטע שהרבה נכנסים להדרכה סתם כי זה קוול. למרות שצריך חברה גם בהרבה מקומות אחרים, ומפריע לי הקטע שכאלה שלא נכנסים להדרכה חושבים שהם פחות טובים. ומפריעים לי הרבה דברים בענינים האלה.
אבל
אם את חושבת שתהיי מדריכה טובה.
וצריכים אותך.
בעיני-לכי על הדרכה ותעופי על זה ב ע נ ק!! שיהיה בהצלחה
נראלי שפספסו אותך.א"י לעמ'י
חחח מאמי לא הם לא. הלכתי למקום אחראניייי
ואינמצב שהיתי מוותרת על מה שעשיתי![]()
ובמה שאמרת יש גם משו בעיתי שמעיד על משו רחב הרבה יותר שמציק לי מאודד ואני אסביר-
(לא מאשימה אותך אלא את התופעה) שאם רואים מישו שנראה שפיץ וחברהמן- ישר מקלטגים אותו לדמות של המדריכ/ה. (יואו איך לא הכניסו אותך להדרכה?? את מה זה מתאימה... לא חשבתי... ועוד כאלה )שזה דבר חיובי ברמת העקרון כמובן, כן?![]()
אבל
צריך נוער בהרבה מקומות אחרים משמעותיים לא פחות, (מדברת במיוחד על תנועות נוער) ששם זה נראה כביכול שמדריכים בשביל לחנך חניכים בשביל שיגדלו ויהיו מדריכים? שזה אחלה לגמרי, כן? כי ככה מגדלים דור מעולה ואיכותי. וצריך מדריכים! רק חבל חבל חבל להשאיר את כל הטוב שהתחנכנו בתוך הסניפים התותחים (מדברת בעיקר על סניפים שכבר יש להם מספיק חניכים מהשבט החדש שיהיו מדריכים) ולא לפעול מחוץ לסניף במסגרת גרעיני עשיה, עמותות, הדרכה בסניפי פיתוח ועוד מלא מלא דברים משמעותיםם וחשובים כדי לקדם את הדור שלנו לעוד קומה של רוחניות וקדושה בעמ"י..
**סורי על הנאום שדפקתי פה אבל אני מרגישה שזה היה זמן טוב לפרוס את משנתי בעניין
ואני אשמח שכמה שיותר יקראו. תודה וסורי על הניצלו"ש
תכלס, צודקתא"י לעמ'י
זה תלוי..הכל מאת ה'
אצל כל אחד זה שונה.. אם היה צריך לבחור-גן חינוך מיוחד
אפשר לשלב את שתייהם-
גם שאת בגן את יכולה לשלב את ההדרכה,יש כל מיני סוגים של הדרכות..
גם להסביר לילד מה לעשות ואיך לעשות זה גם סוג של הדרכה..
ואם אפשר לשלב אז לשלב..
הלכתי לראות מקום שהוא רק הדרכה. זה כמו מוזיאון שאנשים באים וצריך לעשות מערך הדרכה ..
ושמתי לב שהלכתי לשם שאני רוצה את ההדרכה אבל חסר לי החלק הרגשי,החיבור עם אנשים..
אז לא הלכתי לבסוף רק על ההדרכה..אלא למקום שמשלב את שתיהם ..
ואפשר גם לנסות לראות את שתי המקומות בתחומים האלו ואז לבחור מה כדאי לך..
בהצלחה!

הדרכהמה אכפת לך?!
סתם כי זה מה שיותר מתאים לי
תלוי מה יותר מתאים לך... אם את יודעת שתוכלי ממש לקדם בהדרכהyagel
אז הדרכה
זה ממש תלוי בבנאדם..דרשתי קרבתך!!!!
אני אישית הדרכה כי אני פחות מתחברת לילדים..
אבל ישמצב שאני אשלב עם ההדרכה התנדבות אחרת..
אה, וזה גם ממש תלוי איפה ההדרכה..דרשתי קרבתך!!!!
אם זה בסניף מעורב- אז ברור שגן חינוך מיוחד..
ברור שהדרכהקפיץ
למה?
כי הדרכה זה להשאר בסניף, במקום שגדלתי ושאני חייבת לו. חינוך מיוחד יכול להיות גם במסגרת של בנ"ע (לדוגמה: שבטי יובל) אבל לי אישית, יש מחויבות הרבה יותר גדולה לסניף.
עזבו את מה שמשקרים לכם, להדרכה לא מכניסים לפי מי תותח, ולפי מי מתאים אלא לפי כמה האבא שלך חשוב.
וגם-זה ישמע אגואיסטי, אבל בהדרכה, את רואה מהר מאוד את ההתקדמות וההשפעה שלך, בחינוך מיוחד לוקח לדברים האלו חודשים ושנים, וזה קשה ומייאש,הרבה יותר מהדרכה.
הדרכהניגונא
הדרכהההההעד עלות השחר.
שמעילא נשברים!
אז רק רציתי לומר שגן לבעלי צרכים מיוחדים יכול להיות משמעותי שאת לא מבינה כמה...
אם תירצי הסבר ופרוט.. בפרטי בכיף..
התנדבות בגן חינוך מיוחדחפרפרתאחרונה
בעצם הדרכה והתנדבות זה אותו דבר, רק שבגן זה ילדים בחינוך מיוחד, ובהדרכה זה סתם ילדים.. ככה שלטעמי ההתנדבות זה מעשה גדול יותר, הילדים האלה הרבה יותר צריכים אותך.
..גיימס פוטר
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
למה אתם חיים?מעייןאהבה
מה הסיבות שלכם בחיים?
חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
אני חיהניגון♥️
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
יש אנשים!הרשפון הנודד
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
למישהו יש הדרן?איידן
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט
או סרטים אחרים